Rekha Beauty Tips og fitnesshemmeligheder

Rekha har været en del af den indiske filmindustri fra 1970’erne. Hun er en af ​​de smukkeste kvinder, der er set og er bedst kendt for sin overgang fra en uattraktiv lille ælling til en smuk og smuk hvid svane.

rekha skønhedstip

Rekha Beauty Tips:

Hun er ikke bare berømt for sin charme og flotte udseende, men også sine strålende præstationer i flere film, som hun har lavet. Rekha Beauty Tips er meget naturlige og enkle og er blevet delt herunder.

Hår:

Rekha Beauty Tips Hair

Rekha forstår vigtigheden af ​​hendes hår og passer godt på det. Hun bruger en hjemmelavet pakke, der består af ostemasse, æg og honning. Hun masserer også sit hår med kokosolie et par gange om ugen. Dette gør hendes hår lyst, voluminøst og meget skinnende. Rekha undgår normalt fancy hårprodukter eller hårtørrere på grund af deres kunstige natur.

Hud:

hudplejetips skuespillerinde rekha Skin

Rekha sover aldrig uden at fjerne sin makeup. Hun følger den daglige hudrutine med rensning, toning og fugtgivende. Hun drikker også meget vand hele dagen, hvilket holder hende hydreret, fjerner alle toksiner og hjælper hende også med at føle sig frisk, levende og aktiv hele tiden.

Øjne:

Rekha Beauty Tips Eyes

Rekhas øjne er meget dristige, naturlige og udtryksfulde. Hun bruger en betydelig mængde liner og øjenskygge for at give øjnene en attraktiv og dejlig form. Hun bruger også lidt mascara til at løfte disse øjenvipper og give dem et absolut diva -udseende.

Kost:

Rekha Beauty Tips Kost

At spise rigtigt er meget vigtigt for Rekha. Hun undgår friturestegt eller fed mad og holder en meget sund kostplan. Chapattis, ostemasse, grøntsager og salater er nogle af de grundlæggende dele af hendes spisevaner og er ansvarlige for hendes smukke og ungdommelige udseende. Hun er en typisk vegetar og tror på at spise en masse valnødder og granatæbler.

Fitness rutine:

Rekha Beauty Tips Fitness Routine

Rekha træner cirka ti til femten minutter om dagen for at forblive sund og i form. Hun nyder også havearbejde, dans og hjemmearbejde, som delvis forklarer årsagen til hendes aktive liv og fabelagtige krop. Yoga er også en vigtig del af hendes fitnessrutine, og hun praktiserer dette dagligt for at se ung og attraktiv ud hele tiden.

Tidlig middag:

skuespillerinde rekha kosthemmeligheder

Ifølge Rekha skulle der være et mellemrum på to til tre timer før middag og søvn. Derfor forsøger hun at afslutte sin middag inden kl. 17.30. Hun mener, at det at spise rigtigt ikke er det eneste vigtige, men at spise det på det rigtige tidspunkt er meget vigtigere og mere nødvendigt.

Spa -behandling:

Rekha Beauty Tips Spa -behandling

At gå i spaen dagligt er en vigtig del af Rekhas liv. Hun forstår fordelene ved aromaterapi og ayurvedisk massage, hvorfor hun selv får daglige massagebehandlinger og kurbade i sit hjem. Rekha ved virkelig, hvordan man lever et sundt, fit og disciplineret liv.

Makeup tips:

Rekha Beauty Tips Makeup

Rekha elsker meget sin makeup. Hun var den første, der begyndte at bruge oliebaseret makeup blandt sine jævnaldrende, da resten brugte makeup lavet af talkum. Hun havde normalt aldrig brug for en makeupartist og rørte hende selv. De farver, hun bruger, er meget dristige og attraktive, og udsigten er meget elegant og glamourøs.

Få god søvn:

Rekha Beauty Tips Få god søvn

Rekha tror på at få en god mængde hvile og søvn, inden man starter en ny dag. Hun går tidligt i seng og stiger også tidligt. Det giver hende en masse energi for dagen og giver også hendes hud en meget glødende og smidig konsistens. Ikke underligt, at denne skuespillerinde altid er så sjov og entusiastisk, på trods af sin voksende alder.