Shraddha Kapoor-billeder fra 1-33 år: Barndom, familie og medstjerner

Hvis Bollywood -onde var velsignet med engle, ville de sandsynligvis ligne Shraddha Kapoor! En af de mest lovende skuespillerinder i den nye generation af Bollywood, Shraddha sviner alle i rampelyset. Med uskyldige blikke og charmerende udtryk sætter hun støt sit præg som en panindisk kvindelig stjerne.

Shraddha er født i B-Towns berømte skurk, Shakti Kapoor og Shivangi Kapoor, en veteran sanger og skuespillerinde, og har en solid filmisk baggrund. Hendes bror, Siddhanth Kapoor er også en ny skuespiller i hindi -film. Interessant nok er hun også slægtning med Padmini Kolhapure, der er et ypperligt års Bollywood -heltinde. Med en så rig slægt var Shraddhas indtræden i filmen temmelig let, men det var hendes talent og hårde arbejde, der holdt hende på toppen!

Shraddha kapoor biografi

For mere spændende fakta, detaljer og Shraddha Kapoor -fotos med profil, læs videre!

Shraddha Kapoor Biografi:

Alder og fødselsdato:

I øjeblikket er Shraddha Kapoor alder 34, da hun blev født den 3. marts 1987 i Mumbai, Maharashtra. Hendes stjernetegn er Fiskene, og hun følger hinduismen. Hendes nationalitet er indisk, og hun er en del Punjabi (fars side) og en del Marathi og Konkani (mors familie). Hun er dygtig til alle disse sprog sammen med hindi og engelsk.

shraddha kapoor kageskæring

Skole og college:

Shraddha afsluttede sin skolegang i Mumbai fra Jamnabai Narsee School, der ligger i Juhu. Hun flyttede derefter til American School of Bombay for at forfølge sin videregående uddannelse. Hendes klassekammerater inkluderer berømte personligheder som Athiya Shetty og Tiger Shroff. Senere besluttede hun at tage sin passion for skuespil seriøst og tog teaterstudier ved Boston University i USA.

Højde og vægt:

Shraddha Kapoor -højden er omkring 5 fod 5 tommer høj (165 cm). Hun vejer omkring 52 kg, og hendes vitale statistik er 34-25-34. Hun har smukt sort hår, og hendes øjenfarve er Hazel Brown. Shraddha har en timeglasfigur og er en fitnessfreak. Hun har en lys hudfarve efter indiske standarder og er kendt for sine skarpe træk, fejlfri hud og et smukt smil.

Shraddha kapoor kropsform

Hobbyer og andre interesser:

Bortset fra sin passion for skuespil er Shradha også glad for at læse og lave mad. Hun elsker også at samle sko af alle mærker og typer. Hendes yndlingsbøger omfatter Shantaram, skrevet af Gregory David Roberts og hele Harry Potter -serien af ​​J.K. Rowling. Hun er en foodie og efterlader ingen mulighed for at synke i tænderne i ikke-vegetariske retter, især fisk og skaldyr. Shraddha er også uddannet sanger, et talent, som hun arvede fra sin mor.

shraddha kapoor fitness

På Twitter og Instagram:

Shraddha Kapoor er en af ​​de mest fulgte skuespillerinder på sociale medier. Hun holder regelmæssigt kontakten med sine fans og venner for at give et smugkig ind i hendes verden. Fra filmopdateringer til hende et glimt af hendes personlige liv skaber Shraddha spændende historier og indlæg. Hun følger også de fleste af hendes co-stars og andre berømte skuespillere i Indien, hvilket viser hendes mindelige natur.

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad Shraddha lige har sendt, skal du følge disse håndtag:

Shraddha Kapoor Bollywood detaljer:

Shraddha har en naturlig flair for skuespil, hvilket gav hende masser af muligheder i en meget tidlig alder. Lad os lære mere om hendes Bollywood -rejse:

Debut og andre film:

Den bedste måde at måle Shraddhas karriere ville være, før og efter “Aashiqui” (2013). Selvom hun lavede flere optrædener på sølvskærmen fra hendes debut i Teen Patti (2010), Luv ka End (2011), var det den romantiske musikalske sekvens af “Aashiqui”, der gav hende en tiltrængt pause. Støbt overfor Siddharth Roy Kapoor lykkedes det Shraddha at trække det af med sin opsigtsvækkende præstation. Nogle af hendes andre populære film inkluderer ABCD 2 (2015), Ok Jaanu (2017), Half Girl Friend (2017) og den flersprogede, højt budgetede “Sahoo” -støbning sammen med den panindiske stjerne Prabhas!

Aashiqui 2

Prisliste:

Bortset fra at have optjent flere påskønnelser fra både publikum og filmkritikere, tog Shraddha også nogle store priser i sin killing. Hun blev erklæret som “Den mest lovende skuespiller (kvinde)” af Lions Gold Awards for sin film “Teen Patti” i 2011. I 2012 blev hun belønnet med prisen “Bedste skuespillerinde” udstedt af Stardust Awards for “Luv Ka The End”. Sammen med flere nomineringer i de efterfølgende år har Shraddha også tilføjet en fjer til sin kasket ved at vinde “Årets bedste berømthedssanger” i 2015 for “Ek Villain”.

Kommende film:

Der er en lang liste med Shraddha Kapoor kommende film for 2019-20. Hun spiller en nøglerolle i Nitesh Tiwaris “Chichhore” sammen med Naveen Polishetty, Pratein Babbar og andre skuespillere. Dette forventes at blive frigivet i september 2019. Hun har også en planlagt udgivelse i januar 2020 i Remo D-Souzas “Street Dancer 3D”, støbt over for Varun Dhawan. Andre film, hvis udgivelsesdatoer ikke er færdige endnu, inkluderer “Chanda Mama Door Ke” med R Madhavan, “Shotgun Shaadi” med Sid Malhotra og “Dhadkan 2” med Sooraj Pancholi

Shraddha Kapoor -fotos: Fødselsdag, forældre, venner og film:

Gør dig klar til at blive betaget med dette aldersmæssige Shraddha Kapoor fotogalleri

1. Barndomsbillede:

Set her Shivangi Kapoor krammer den 1 år gamle Shraddha som en bamse. Selvom hendes mor ser ud til at nyde det grundigt, virker de små piger som lidt tabt i scenen.

2. Med Brother på en bil:

Hvor yndig ser broder-søster-duoen ud på dette billede? Shraddha og Siddhanth ses, hvor de sidder i deres bil og poserer for kameraet. Det to gamle år ser lidt bange ud og tager støtte fra hendes bad bhayya.

3. Med forældre:

Shraddha Kapoor -familiebinding er tydelig på alle deres fotos. Dette billede, sandsynligvis taget da hun var omkring 3-4 år gammel, fanger hendes bedste øjeblikke med forældre, Shakti og Shivangi. Hvor ser hun yndig ud!

4. Skål til barndommen:

Giver dette foto dig ikke lyst til at skrige med dem? Shraddha og hendes bror ser ud til at nyde hver en del af deres tid med hinanden. Hvilke sjove dage er det! Alle smil, ingen bekymringer!

5. Fødselsdag Pic Cake Cutting:

Shraddha Kapoor fødselsdagsfester med sin familie og nære venner får hende til at vente på dagen. Denne 4-årige prinsesse ser for spændt ud til at blæse lysene og skære kagen.

6. Ferietid:

Dette sjældne og usynlige billede af en 5-årig Shraddha med hele sin familie på ferie er et kig værd. Da hun er den lille, får hun altid masser af opmærksomhed fra sine forældre, især Shakti Kapoor, Shraddha Kapoor -far.

7. Cykeltid:

Blandt de mange billeder af Shraddha med sin bror topper denne vores liste over favoritter. Begge tager deres cyklustid ganske “Seriøst”, især Siddhanth, der allerede viser heltetegn. Dette billede blev klikket, da hun var omkring 5-6 år gammel.

8. Tandfeen:

Tag et kig på denne smukke pige foran pandehår. Den 8-årige diva undervejs afslører sit brede smil, på trods af at hun mistede en tand. Hun er nu en voksen pige og viser allerede træk ved en fremtidig stjerne!

9. I teenageårene:

Se! Her er din yndlingspige, der satte sin fod i teenagernes guldalder. Dette Shraddha Kapoor hot image blev taget rundt, da hun var 14-15 år gammel og klar til at afslutte sin skolegang! En sand skønhedsdronning!

10. Med Lata Mangeshkar:

Shraddhas mor, en professionel sanger, deler et tæt forhold til den legendariske kunstner Lata Mangeshkar. Dette Shraddha Kapoors billede bringer så mange gode minder tilbage med hendes yndlings “Lata Aaji”.

11. Spil kaniner:

Dette hyggelige billede af Shraddha med hendes venner minder sikkert om Playboy Bunnies! Den 20-årige skuespillerinde synes at nyde en munter god tid sammen med sine partnere i kriminalitet!

12. Debutfilm:

Dette foto er fra lanceringen af ​​Shradha Kapoor første film “Teen Patti”, udgivet i 2010. Den 23-årige lavede en cameo i denne film og har på trods af en kort rolle vundet flere anerkendelser.

13. Familiebillede:

Dette er en af ​​de sjældne tilfælde, hvor hele familien havde en chance for at komme sammen. Den 26-årige Shraddha glimter af glæde, da hun fejrer sin mosters fødselsdag.

14. Foretrukne ledsager:

Shraddha er en dyreelsker, og hendes kæledyrshund “Shylo” er hendes mest foretrukne. Formentlig taget, da hun var omkring 27-28 år gammel, er dette billede fyldt med al den sødme i verden.

15. Prisvinder:

Da Shraddha var omkring 28 år, vandt hun den prestigefyldte Brand Visionary Award for år 2015. Hun bedøvede alle med sit unikke garderobevalg og sit smittende smil

16. Fitness Freak:

Shraddha er en almindelig gymgoer og gør, hvad der skal til for at forblive i form. Den 30 år gamle skuespillerinde ses gå tilbage til sin bil efter en intens træning. Hun viser dog, hvordan man sveder det med stil!

17. En tur med kæresten:

Den 31-årige skønhed er angiveligt blevet forbundet med mange af hendes medstjerner. Imidlertid mener betroede kilder, at Rohan Shrestha er Shraddha Kapoor -kæreste, og at parret planlægger at blive gift snart.

18. Snapchat -øjeblikke:

Shraddha ønskede sin bedste ven Eshanka med dette søde snapchat filterbillede. Denne skønhed på 31 år deler nogle af hendes dyrebare øjeblikke med hende, der kalder Shraddha “Venner for livet”.

19. Forsidepigen:

Her er et af Shraddha Kapoor nye billeder. I et nyligt fotoshoot for magasinet Femina India indbragte den 32-årige Shraddha sin bedste side. Hun sydede i en metallisk, fluffet kjole med vintage krøller. Tillid og udseende- det er Shraddha for dig!

20. Prabhas og Shraddha Kapoor:

Det er ingen overdrivelse at konstatere, at den 32 -årige Shraddha er den heldigste pige på jorden, der er parret overfor Prabhas i en drømmende budgetfilm som “Saaho”. Hendes actionsekvenser blandet med glamour gjorde hende også til en sensation natten over i Sydindien.

Det er ikke alt! Denne skønhed er i fuld gang med filmbranchen og fremskynder hendes rejse. Hun tror på at få det bedste ud af alt og nyder det, før det kommer over. For mere information om Shraddha Kapoor seneste nyheder, tjek hendes sociale mediekonti og følg hende regelmæssigt.