Shraddha Kapoor képek 1-33 éves korból: Gyermekkor, család és társcsillagok

Ha bollywoodi rosszfiúkat angyalokkal áldanák meg, valószínűleg Shraddha Kapoorra hasonlítanának! Az újgenerációs Bollywood egyik legígéretesebb színésznője, Shraddha minden rivaldafényben van. Ártatlan külsejével és elbűvölő arckifejezéseivel folyamatosan pán-indiai női sztárként jegyzi magát.

A B-város híres gazemberének, Shakti Kapoornak és Shivangi Kapoornak, a veterán énekesnőnek és színésznőnek született, Shraddha szilárd film háttérrel rendelkezik. Testvére, Siddhanth Kapoor szintén feltörekvő színész a hindi filmekben. Érdekes módon rokona Padmini Kolhapure -nek is, aki egy múltkori bollywoodi hősnő. Ilyen gazdag származással Shraddha meglehetősen könnyű volt belépni a filmbe, de tehetsége és kemény munkája tartotta a csúcson!

shraddha kapoor életrajza

További érdekességekért, részletekért és Shraddha Kapoor fotókkal a profillal kapcsolatban olvasson tovább!

Shraddha Kapoor életrajza:

Kor és születési hely:

Jelenleg Shraddha Kapoor 34 éves, 1987. március 3 -án született Mumbaiban, Maharashtra államban. Horoszkópja a Halak, és a hinduizmust követi. Nemzetisége indiai, és része pandzsábi (apai oldal), részben marathi és konkani (anya családja). Mindezen nyelveken ügyes, hindi és angol nyelven is.

shraddha kapoor torta vágás

Iskola és főiskola:

Shraddha Mumbaiban fejezte be iskoláit a Juhu -i Jamnabai Narsee iskolából. Ezután a Bombayi Amerikai Iskolába költözött, hogy felsőfokú tanulmányait folytathassa. Osztálytársai között olyan híres személyiségek vannak, mint Athiya Shetty és Tiger Shroff. Később úgy döntött, hogy komolyan veszi a színészi rajongást, és színházi tanulmányokat folytatott az amerikai Boston University -n.

Magasság és súly:

Shraddha Kapoor magassága körülbelül 5 láb 5 hüvelyk (165 cm). Körülbelül 52 kg súlyú, és fontos statisztikái 34-25-34. Gyönyörű fekete haja van, szeme Hazel Brown. Shraddha homokóra alkatú, és fitness -őrült. Világos bőrszínű, indiai mércével mérve, éles vonásairól, hibátlan bőréről és gyönyörű mosolyáról ismert.

shraddha kapoor testalkat

Hobbi és egyéb érdeklődési körök:

A színészi rajongáson kívül Shradha szeret olvasni és főzni is. Szereti a márkák és típusok cipőinek gyűjtését is. Kedvenc könyvei közé tartozik a Shantaram, amelyet Gregory David Roberts írt, és a teljes Harry Potter -sorozat J.K. Rowling. Ő élelmező, és nem hagy lehetőséget arra, hogy fogaiba süllyedjen a nem vegetáriánus ételekben, különösen a tenger gyümölcseiben. Shraddha képzett énekes is, tehetségét édesanyjától örökölte.

shraddha kapoor fitness

Twitteren és Instagramon:

Shraddha Kapoor az egyik leggyakrabban követett színésznő a közösségi médiában. Rendszeresen tartja a kapcsolatot rajongóival és barátaival, hogy betekintést nyerjen a világába. A filmfrissítésektől kezdve a személyes életének megpillantásáig Shraddha izgalmas történeteket és bejegyzéseket hoz létre. Ő is követi társszereplőinek nagy részét és India más híres színészeit, ami barátságos természetét mutatja.

Ha kíváncsi rá, mit írt Shraddha, kövesse ezeket a fogantyúkat:

Shraddha Kapoor Bollywood részletek:

Shraddhának természetes érzéke van a színészkedéshez, ami rengeteg lehetőséget biztosított számára nagyon korán. Tudjunk meg többet bollywoodi útjáról:

Debütálás és egyéb filmek:

A legjobb módszer Shraddha karrierjének mérésére az „Aashiqui” (2013) előtt és után lenne. Bár többször szerepelt az ezüstvásznon, kezdve a Teen Patti (2010), Luv ka End (2011) című filmjében, az „Aashiqui” romantikus zenei sorozata adta meg neki a szükséges szünetet. A Siddharth Roy Kapoorral szemben szereplő Shraddha szenzációs teljesítményével sikerült lehúznia. Néhány népszerű filme többek között az ABCD 2 (2015), az Ok Jaanu (2017), a Half Girl Friend (2017) és a többnyelvű, nagy költségvetésű „Sahoo”, amelyet a pán-indiai csillag, Prabhas mellett készítettek.!

Aashiqui 2

Díjak listája:

Azon kívül, hogy Shraddha több elismerést is kivívott a közönségtől és a filmkritikusoktól, néhány fontosabb díjat is begyűjtött a cicájába. A Lions Gold Awards 2011 -ben a „Teen Patti” című filmjéért a „legígéretesebb színésznek (női)” választotta. 2012 -ben megkapta a „Luv Ka The End” című Stardust Awards által kiadott „Legjobb színésznő” díjat. A következő években számos jelöléssel együtt Shraddha egy tollat ​​is hozzáadott a sapkájához azzal, hogy 2015 -ben elnyerte az „Év legjobb híressége” énekesnőt az „Ek Villain” címmel..

Következő filmek:

Hosszú lista van Shraddha Kapoor közelgő filmjeiről 2019-20. Kulcsszerepet játszik Nitesh Tiwari „Chichhore” című filmjében, Naveen Polishetty, Pratein Babbar és más színészek mellett. Ez várhatóan 2019 szeptemberében fog megjelenni. A tervek szerint 2020 januárjában is megjelenik, Remo D-Souza „Street Dancer 3D” című művében, Varun Dhawannal szemben. Más filmek, amelyek megjelenési dátuma még nem végleges, többek között a „Chanda Mama Door Ke”, R Madhavan, a „Shotgun Shaadi” Sid Malhotrával és a „Dhadkan 2” Sooraj Pancholival

Shraddha Kapoor fotók: születésnap, szülők, barátok és filmek:

Készüljön fel az elbűvölésre ezekkel a korosztályos Shraddha Kapoor Fotógalériákkal

1. Gyermekkori kép:

Látható itt Shivangi Kapoor, mint egy mackó, és átölelte az 1 éves Shraddhát. Bár úgy tűnik, az anyja alaposan élvezi, a kislányok kicsit elveszettnek tűnnek a jelenetben.

2. Testvérrel autóban:

Milyen imádnivalóan néz ki a testvérpár ezen a képen? Shraddha és Siddhanth a kocsijukon ülve pózol a kamerának. A két régi év kissé ijedtnek tűnik, és támogatja őt bade bhayya.

3. Szülőkkel:

Shraddha Kapoor családi köteléke minden fotón nyilvánvaló. Ez a kép, amely valószínűleg 3-4 éves korában készült, a legjobb pillanatokat örökíti meg szüleivel, Shakti-val és Shivangi-val. Milyen imádnivalóan néz ki!

4. Egészség a gyermekkorhoz:

Ez a fotó nem késztet arra, hogy sikítson velük? Shraddha és testvére úgy tűnik, élvezik minden egyes idejüket egymással. Milyen vidám napok ezek! Minden mosoly, semmi gond!

5. Születésnapi Pic Cake Vágás:

Shraddha Kapoor születésnapi ünnepségeit családjával és közeli barátaival várja meg, hogy kivárja a napot. Ez a 4 éves hercegnő túl izgatottnak tűnik ahhoz, hogy megfújja a gyertyákat és elvágja a tortát.

6. Nyaralási idő:

Érdemes megnézni ezt a ritka és láthatatlan képet arról, hogy egy 5 éves Shraddha az egész családjával nyaral. Mivel ő a kicsi, mindig sok figyelmet kap a szüleitől, különösen Shakti Kapoor -tól, Shraddha Kapoor apjától.

7. Kerékpározási idő:

A Shraddha testvérével készült sok képe között ez áll a kedvencek listájának élén. Mindketten elég komolyan veszik a ciklusidőt, különösen Siddhanth, aki már hős vonásait mutatja. Erre a képre 5-6 éves korában kattintottak.

8. Fogtündér:

Nézd meg ezt a csinos lányt az első frufru előtt. A készülőben lévő 8 éves díva elárulja széles mosolyát, annak ellenére, hogy elveszítette a fogát. Most már felnőtt lány, és máris leendő csillag vonásait mutatja!

9. Tizenéves korban:

Lám! Itt van a kedvenc lányod, aki betette a lábát a tizenévesek aranykorába. Ez a Shraddha Kapoor-divatos kép 14-15 éves korában készült, és kész volt befejezni az iskolát! Igazi szépségkirálynő!

10. Lata Mangeshkarral:

Shraddha édesanyja, professzionális énekes, szoros kapcsolatot ápol a legendás Lata Mangeshkar művésszel. Ez a Shraddha Kapoor képe annyi szép emléket idéz fel kedvenc „Lata Aaji” -jával.

11. Játssz nyuszikat:

Ez a bájos kép Shraddháról a barátaival biztosan a Playboy Bunniesre emlékeztet! Úgy tűnik, hogy a 20 éves színésznő nagyon jól érzi magát a bűnöző partnereivel!

12. Bemutatkozó film:

Ez a fotó Shradha Kapoor első, 2010-ben megjelent „Teen Patti” című filmjének bemutató eseményéről származik. A 23 éves fiatalember szerepelt ebben a filmben, és rövid szerepe ellenére számos elismerést kapott.

13. Családi kép:

Ez az egyik ritka alkalom, amikor az egész családnak lehetősége volt összejönni. A 26 éves Shraddha csillog az örömtől, hiszen ünnepli nagynénje születésnapját.

14. Kedvenc társam:

Shraddha állatbarát, és kedvenc kutyája, „Shylo” a kedvence. Valószínűleg 27-28 éves korában készült, ez a kép tele van a világ minden cukiságával.

15. Díjnyertes:

Amikor Shraddha körülbelül 28 éves volt, megnyerte a rangos Brand Visionary Award díjat a 2015 -ös évre. Mindenkit lenyűgözött egyedi ruhásszekrény -választásával és fertőző mosolyával

16. Fitness Freak:

Shraddha rendszeres edzőterem, és mindent megtesz, hogy fitt maradjon. A 30 éves színésznőt egy intenzív edzés után visszasétált az autójához. Megmutatja, hogyan kell izzadni stílusosan!

17. Séta a barátjával:

A 31 éves szépséget állítólag sok társszereplőjével hozták kapcsolatba. A megbízható források azonban úgy vélik, hogy Rohan Shrestha Shraddha Kapoor barátja, és a pár hamarosan házasságot tervez.

18. Snapchat pillanatok:

Shraddha a legjobb barátjának, Eshankának kívánta ezt az aranyos snapchat szűrő képet. Ez a 31 éves szépség megosztja néhány értékes pillanatát vele, aki Shraddhát „életre szóló barátoknak” nevezi.

19. A címlaplány:

Itt van Shraddha Kapoor egyik új képe. A Femina India magazin legutóbbi fotózásán a 32 éves Shraddha a legjobb oldalát hozta. Fémes, fodros ruhában bugyborékolt, vintage fürtökkel. Magabiztosság és kinézet- Shraddha az Ön számára!

20. Prabhas és Shraddha Kapoor:

Nem túlzás kijelenteni, hogy a 32 éves Shraddha a legszerencsésebb lány a földön, akit Prabhásszal szemben párosítanak egy olyan álmodozó költségvetési filmben, mint a „Saaho”. Cselekvései csillogással keverték, egy éjszakai szenzációvá tették Dél -Indiában is.

Ez nem minden! Ez a szépség teljesen tombol a filmiparban, és felgyorsítja útját. Hisz abban, hogy mindenből a legjobbat hozza ki, és élvezi, mielőtt vége lesz. Ha többet szeretne megtudni Shraddha Kapoor legfrissebb híreiről, nézze meg a közösségi média fiókjait, és kövesse rendszeresen.