Top 16 smukkeste ansigter i Indien, der tiltrækker og engagerer dig

Stolt over at være indianer! Ja, Indien er en grund for skønheder. Kender du de top 15 smukke ansigter i Indien? Alle kvinder er flotte, uanset en eller anden faktor. Indien har længe været forsigtig et sted hvor som helst der er fantastiske kvinder, med smuk, lyshåret hvidlig hud, omfattende frodigt sort hår ud over kommunikative, kohl-kantede sorte øjne. Indiske ansigter anerkendes som smukke, ligesom vi er pompøse til at være et element i denne arv. I Indien findes der flere kulturer, og indisk biograf kommer mange mennesker fra forskellige kulturer til generation, og mangfoldigheden i Indien viser sig bestemt særlige former for skønhed.

Smukke ansigter i Indien:

Nu nedenfor har vi nævnt en liste over top 16 smukke ansigter i Indien, og de er som følger;

1. Deepika Padukone:

Deepika Padukone 1

Hun har et fejlfrit og barnligt smil, klar hud og øjne, du kan gå ned i plus en højde, der giver næsten alle mænd et besvær. Hun besidder også de korrekte kurver og trækkene. Deepika starter sin karriere med at modellere, og nu kaldte hun hende en moderne drømmepige. Hendes entusiasme for badminton har hjulpet med at opstramme den smukke krop.

2. Katrina Kaif:

Katrina Kaif 2

Katrina er en London født indisk desi eller halv britisk asiatisk berømthed, der vandt adskillige hyldest. Trods, hvem diskuterer hendes skuespilfærdigheder; hun er en af ​​de smukkeste indiske kvinder. Katrina er en enlig kvinde, der hele tiden forstår at løfte hendes hotness -andel. Hun viser sig også at være chef inden for modellering. Over årene har hendes skønhed samt en sexet figur og ansigt tjent hende et stort antal fans.

[Se mere: Smukke billeder fra Tollywood Heroines]

3. Kareena Kapoor:

Kareena Kapoor

Kendt for sin nulstore figur. Den ekstra tiltalende ting om hende er hendes glødende ansigt plus alabast hud. Hun er en datter af Randhir Kapoor og søster til Karishma Kapoor, ikke kun varm, men også en sydende skuespillerinde. Hendes muntre appel er en anden årsagssag, der skaber hendes Indiens eksisterende søde. I år giftede hun sig med Saif Ali Khan.

4. Priyanka Chopra:

Priyanka Chopra

Hun er en Miss World -vinder (1); model blev skuespillerinde har fuldført et vidunderligt indtryk på sin analyse. Hendes timeglasform, saftige læber plus store øjne skaber hende den samlede kraftpakke. Ti år senere fortsætter hun med at hypnotisere fans ved hendes glans og glamourøse ansigt. Hun har humor plus en excentrisk tilgang.

[Se mere: Gorgeous Kollywood Actress Stills]

5. Amitabh Bachchan:

Amitabh Bachchan 4

Fornavnet, der har foret industrien plus hjerter i over 40 år, har en anden unikhed. Hans højde, der giver hans karakter en grænse, hans mørke hidtil kommunikative øjne, der taler mængder, afsked publikum fascineret. Han er anerkendt som den mest fashionable skuespiller i Indien, der stadig kan skabe hoveder gå rundt. Hans salt-peber hår og franske skæg har udviklet en fashion statement.

6. Karisma Kapoor:

Karisma Kapoor

Hun har en lys, perfekt hud plus drømmelignende øjne. Desuden hendes kommunikable grin sammen med blå øjne, der perfekt forklarer Karisma Kapoors unikke attraktion. Hun er genert sammen med den stille dame. Nu er hun en lækker mumie, selvom hendes skønhed steg gradvist, og hun ser varmere ud.

7. Aishwarya Rai Bachchan:

Aishwarya Rai

Hun kom i 1994; Verden blæser i undren ved hendes havgrønne øjne sammen med den smidige figur og ansigt. Igen og igen udtryk som ‘verdens smukkeste kvinde’ hendes anbringende har altid været hendes faldende kærlighed. Aishwaryas smil efterlader dig fascineret med hendes skinnende hår, der strikker en overnaturlig stave.

[Se mere: Hotteste Sandalwood Actress Pics]

8. Ranbir Kapoor:

Ranbir Kapoor 9

Hendes personlighed er gennemskinnelig, såvel som han jonglerer blandt den unge plus det modne voksne udseende fremragende. Hunnerne finder ham smuk, og han rødmer som om han aldrig har rødmet tidligere, end du i sit smil desuden kan få et kig på den hæmmede karakter.

9. Saif Ali khan:

Saif Ali Khan

Han har chokolade dreng efterspørgsel, smidig stemme plus læbestift læber, og nu bliver han et helt nyt menneske. Blandt hans mejslede udseende, super seje tilgang samt anspændte præsentation er han i øjeblikket single af de hotteste kunstnere rundt omkring.

10. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit 10

Hun er Marathi “mulgi”, der skaber en million hjerter walk-off Dhak Dhak. Hendes dejlige smil, fremragende dansetræk samt strålende skuespil har givet hende en lang vej. Madhuri giftede sig med Dr Sriram Nene har desuden to sønner; hun ser dog fantastisk ud endnu.

[Se mere: Malayalam Heroines Hot Looks]

11. Akshay Kumar:

Akshay Kumar 11

Akshay Kumar startede sin karriere som en actionhelt i 90’erne, men gradvist og gradvist bliver han en romantisk helt. Han har et maskulin udseende meget hurtigt så sexet som det moderne metro-seksuelle blik. Han er også meget berømt som en tegneseriehelt i indien i dag.

Se mere:  Verdens rigeste kvinde

12. Rekha:

Rekha 11

Til beskrivelse af Rekha (2), det smukke ord er et så lille ord. Never-ending er endnu et ord, der kommer til hjernen, såvel som stedsegrønne. Hun glider frem et hav af stønnen og flyder væk, mens du tror, ​​hun er en sluse. Hendes overlegenhed er et element i hendes tiltrækning plus gåde. Et øjeblik har lovet sin sjæl til hende og talentfulde hende sprayen af ​​ungdom.

13. Shah Rukh Khan:

Shah Rukh Khan 12

Han var slet ikke målt typisk flot ansigt; hidtil er hans træk en sej attraktion, der tiltrækker millioner. En brun teint plus fordybninger placerer ham i en særlig gruppe som af skuespillerne i 90’erne. For nylig blev han stemt som ‘den mest sexede mand i Asien’ og også ‘den mest sexede far i Indien’.

Se mere:  Verdens rigeste mand

14. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan

Hrithik er en slank ung mand med et enestående smukt ansigt, der ser forenet ud med dansetalentet, der kan sætte en dygtig til vanære. Han fik et perfekt ansigt, en ideel krop med det oh-så-perfekte træk. Han er også valgt som landets mest sexede skuespiller.

15. Vidya Balan:

Vidya Balan 13

Åh, den pige! På nuværende tidspunkt er hun en af ​​Indiens tophemmelige kærester. Hun har fast waif-lignende overlegenhed i sig, der skaber dig årsag til hende og hjælper hende med at løbe væk fra smerterne plus dysterheden i denne ubeslutsomme verden. Hun er en sydindisk skønhed uden problemer, der taler hindi så hurtigt.

Se mere:  Verdens hotteste kvinder

16. Anushka Sharma:

Anushka Sharma 16

Anushka besidder dame held til at følge hende overalt. Hun er fra en hærfamilie, men hun udfører et kæmpe job med at etablere sig som en A-liste skuespillerinde. Hun har talent samt et par store bannere i sin fond for at erhverve sine pladser. Vi længtes efter hende hver eneste formue.

[Se mere: Smukke afrikanske kvinder i verden]

Indiske ansigter er altid fantastiske og tiltrækker alle som vist ovenfor, at ansigter til indiske piger er mere tiltalende end mænd, og efter at have set dem kan ingen tage deres øjne af dem.