9 fantastiske brudehår gør frisurer til dit bryllup

Brudefrisurer

Da hun står foran spejlet med sin mælkehvide kjole beklædt hende, bliver hendes hår og makeupperson ved med at spørge hende om den grundlæggende bolle, og om hun vil vælge det eller ej? For hver kvinde vil den dag, du går ned ad gangen, være en særlig godbid til dine minder for evigt og altid og for at gøre den hukommelse værd, er det altid værdsat, at et godt hårtrick altid er i ærmet for at hjælpe dig i disse tider med krise. Med et tip fra følgende hårdoseringer, vælg et fantastisk look til dig i dag.

Bedste frisurer til brudehår:

Lad os finde her med nævnte top 9 brudehår lave frisurer til kvinder med billeder.

1. Halvdelen op halvdelen ned:

Brudefrisurer 1

Krøller danner grundlaget for enhver brudefrisure. Krøller er feminine, krøller er majestætiske og krøller er præcis, hvad du skal bruge for at definere dit hår godt. Sammen med den satinhvide kæresteudskæring skal du bruge denne halvt frisure, hvor ryggen simpelthen bindes af to tråde efter resten, der frit falder og vinkes op.

2. Bollerullen:

Brudefrisurer 2

Dette er en af ​​de mest almindelige bollefrisurer, der passer til bryllupper og receptioner, hvor hårene på forsiden, lokkerne slippes løs og krølles, mens resten af ​​håret på bagsiden rulles individuelt for at danne bolle. Del dit hår i flere stykker og rul dem alle sammen til bolle.

3. Den franske stil:

Den franske stil

Mens boller er almindelige nok, er denne franske infunderede krøllede look til håret ligefrem elegant smuk. Passer perfekt til den kinesiske krave hvide kjole eller satinsløret, her starter fletningen fra den ene side og ender i den anden, hvor resten af ​​krøllerne samles og sikres sammen.

4. Den høje bolle:

Brudefrisurer 4

Det høje bolleudseende tilfører en vis tillid til dit look sammen med din feminine side, hvor dit hår er børstet pænt tilbage og derefter lavet til en bolle. Her er kernebollen sikret med et slips efter adskillelse af de mindre lokker. Når bollen er lavet, sættes de mindre lokker løst fast på toppen for at skabe en dramatisk effekt. Brug af en lille udsmykning ville hjælpe meget på dette tidspunkt.

5. De klassiske bølger:

De klassiske bølger

Hvis du ikke er en stor fan af ekstravagance og ønsker at vælge et simpelt, men stilfuldt hår, er dette det perfekte look til din bryllupsdag. Snit den øverste halvkugle af dit hår og brug bump-its eller med nogle tunge drillerier. Tag derefter løst en tråd fra de forreste låse og fastgør den bagpå. Lad den anden side stå åben og vink dit udseende.

6. Den indvendige fletning:

Den indvendige fletning

Hvis du bruger et helt slør til dit hår i dit bryllup, hvorfor så ikke vælge dette brudebesøg, hvor det enkle bolleudseende krydres ved at indarbejde en lille fletning på siden. Dette er et ydmygt look, der taler om klasse og elegance sammen med lidt leg. Start fra toppen, og lav en lille fletning og fastgør den til den bageste bolle.

7. Band Hair gør:

Band hår gør

Ofte vil brug af et bånd på håret føje en oomph -faktor til dit hår. Også dette er en bollefrisure, men denne gang med et smukt pyntet halvbånd på midten. Fluff op på forsiden af ​​dit hår, og bind derefter et bånd og fastgør midten med et diamantbesat bånd.

8. Det rodede udseende:

Det rodede udseende

Ingen sagde, at et rodet senghoved ikke ville gøre et godt brudehår. Her er et klassisk eksempel på det. hvis du har kort hår, skal du ikke bekymre dig om, hvilken stil du skal kigge efter, da det lige her med et rosetilbehør på hovedet vil gøre op med din hårlængde. Hold udseendet rodet, og kog om nødvendigt dit hår op til en bolle.

9. Zig zagging Bolle:

Zig zagging bolle

Dette er en forholdsvis ny bolleidee, hvor der er skabt et zig -zagging -mønster gennem de ruller.