30 Trendy bryllupsdag Makeup Looks for Indian Bride 2021

Bryllupsdag er en piges eller sandsynligvis endda drengens værdsatte dag. Så det er kun rimeligt nok for hende at ville se meget smuk ud den dag. Selvom din påklædning og makeup kan variere fra region til religion, er det altid muligt, at du kan vælge og vælge de andre varianter, som smukke indiske brude bærer og tilpasse den til din stil. Lyder som en idé?

Trendy bryllupsdag makeup ser ud til indisk brud 2021

Hver brud er forskellig, og hendes valg er også anderledes. Ingen brud ville sandsynligvis have noget anderledes end det sædvanlige. Husk på de farver, du vælger, og den makeup, du foretrækker. Det kommer til at have indflydelse på, hvordan du ser ud den dag.

Så du behøver virkelig ikke bekymre dig om at tænke på, hvordan du skal klæde dig ud som en smuk indisk brud. Vi har masser af ideer at give dig. Vi har udarbejdet og indsamlet nogle indiske brudebilleder sammen med indiske brude makeup billeder for at gøre dig klar til den store dag.

Smukkeste indiske brude i Saree og kjoler:

Lad os finde hende med nævnte top 30 smukkeste indiske brude makeup -looks.

1. Dewy Bridal Makeup Looks:

Dewy Bridal Makeup Looks

Brudens glød bør forstærkes med en lysende base, frem for at vælge helt mat makeup. Selvom det menes, at Dewy makeup ser dårligt ud på fotografier, bør man vælge fotovennlig makeup eller high definition makeup.

2. Let kontur med indisk brud:

Let kontur med indisk brud

Hold dine smykker matchet med din makeup. Hvis dine smykker er tunge, skal du sørge for, at din makeup spiller en lav rolle for at forhindre dig i at se for pranget ud. Det smukke indiske brudens makeupbillede har let kontur og rødme, da hendes mang tikka og Jhumkas er tunge.

3. Farverig indisk brud:

Farverig indisk brud

Der er en sjælfuld forbindelse mellem farven rød og brud. Det er kærlighedens farve, og det er et symbol på medfølelse. Makeupen er munter som bruden, med tilfældigt definerede øjne og en mørk rosefarvet læbestift. Øjenbrynene er godt formede, og der er en sund skylning på brudens kinder.

4. Guld Brude Makeup Look:

Guld brude makeup look

Guld er smukt. Tvivler du på det? Det er altid forbundet med brude makeup. Guld øjenskygge og glitter foretrækkes mest til det funklende look. Brudens makeup er gylden, en vask af guld på øjnene, der er røget ud med sort for definition kombineret med en gylden bronzed kind for et solkysset look sammen med pink læbestift med guldskimmer. Det får varmen frem i brudens teint. Guld fungerer med lyse og hvedeagtige hudtoner, mens Bronze fungerer godt med mørke og dybe hudtoner. Denne indiske brude makeup er enkel og stilfuld!

5. Guld og rød brude makeup:

Guld og rød brude makeup

Mange brude foretrækker en naturlig glød på deres bryllupsdag end med tung makeup. Bruden på billedet har sine øjenlåg med en vask af dæmpet guld og folden defineret med brun mat øjenskygge. Øjenbrynene er godt buede og fyldt ud for at få dem til at se fyldigere ud.

Læberne kombineret med de mørke og tunge øjne er bløde dæmpede pink, der ser lige så godt ud som perfektion. Men kinderne har et skær af lyserødt, som får den naturlige rødme frem i ansigtet. Ansigtskonturering får en miss med definerede øjne. Denne er den mest foretrukne indiske brudesminke.

6. Pakistanske indiske brude makeup Look:

Islamisk brude makeup look

Ikke alle brude vælger en naturlig pink-tonet læbe, nogle kan lide den fed og foretrækker røde læber, der matcher påklædningen. Brudens teint er hvedeagtigt og udlignet pænt, så den røde læbestift kan poppe. Øjnene er veldefinerede, og ansigtet er pænt kontureret, mens rødmen mangler. Den røde læbestift forbedrer brudens læbeform og tilføjer lige så attraktiv, at den matcher øjnene. Brudens ansigt er pænt fremhævet for at give en lige glød overalt.

7. Brude med smykker:

Brude Med Smykker

Farvekoordination er det vigtigste aspekt af makeup og påklædning samt smykkerne. På billedet er brudens påklædning og makeup nuancer af lyserøde, mens smykkerne er en kombination af pink baseret lavendel og grønt. De lyserøde i påklædningen, smykker og makeup er af samme tone, og derfor forbedrer det hendes hud mere.

Øjenskyggen er lyserød og blandet med guld, kinderne er mauvish pink, der matcher de ovale sten i smykkerne. Læbestiften matcher nøjagtigt med hendes øjne, lyserød med gylden glans. Det skaber en blanding af lyserøde farver og tilføjer mere varme til brudens køligere undertone. Denne er en typisk traditionel indisk brude makeup.

8. Bronze Bridal Makeup Look:

Bronze brude makeup look

Bronzemakeup går aldrig galt for brude, især for dem med rige hudtoner. Bruden bærer en bronzemakeup på billedet ovenfor, og det går med hendes røde og grønne outfit, der spiller en subtil kontrast mellem varme og kølige undertoner.

Brudens kinder fanger opmærksomhed først derefter hendes øjne. Øjenmakeupen er bronze og grøn, den på hendes påklædning. Hendes læbestift er rig bronzefarvet med en varm tone til det, og sengen i smykkerne får mere varme i udseendet som helhed.

9. Glitrende guld Smokey brude makeup:

Glitrende guld Smokey brude makeup

At tilføje farve til brudens udseende er sikkert sjovt, men kræver mod at tage afsted. Røde, guld og bronze er konventionelle farver. Det er ikke let, men modigt at prøve hot pink påklædning og en trick makeup til at gå med det.

Det indiske brudbillede ovenfor bryder alle normerne for bronze og rød. Hendes øjenmakeup er et skinnende guld røget med lilla øjenskygge og veldefinerede øjne parret med lyserøde læber, hverken for højt eller for stumt. Den lyserøde lyshed vil bringe varmen i brudens hud frem og få kunstneren til at springe over highlighter eller bronzer.

10. Brown Bridal Makeup Look:

Brun brude makeup look

En lyserød påklædning matchet med en brun makeup er normbryder. Denne nyeste indiske brude makeup er godt koordineret med kjolen og stilen. Den blå af hendes broderi og smykker bruges til øjne og røget ud med mørk brun. Ansigtet er kontureret og bronzet sammen for at matche hendes læber. Hendes læber kunne have været en skygge af lyserød, men bronzebrun har også med rette fanget øjnene.

11. Indisk brud ved hjælp af falske øjenvipper:

Indisk brud ved hjælp af falske øjenvipper

Brudesminke fremhæver ikke bare de bedste funktioner, men skjuler også ufuldkommenheder. Så at skjule ar og pletter bliver et afgørende skridt til en fejlfri base. Men nogle kan have sparsomme øjenbryn og tynde vipper eller tynde læber. Så det er nødvendigt at udfylde øjenbrynene for et tættere øjenbryn eller tage hjælp af falske øjenvipper for at lyse øjnene op. Foring af læberne udefra vil tilføre fylde, med en pop lipgloss i midten af ​​de nederste læber.

12. Guld og grønt bryllup Makeup Look:

Guld og grønt bryllupsmakeup Look

En brud og smokey Eyes eller tofarvet øjenskygge tager aldrig fejl sammen. Men hvis bruden er iført guldsmykker, er det altid sikkert at gå med guld øjenskygge frem for sølv. Kontrasten kan få den indiske brud til at se spredt og uplanlagt ud. Det er ikke en regel at holde læberne nøgne altid med et smokey eye look. Så du er velkommen til at prøve noget andet.

13. Elegant indisk brudlook:

Elegant indisk brudlook

En brud har al sin frihed til at gå modigere med sin læbestiftskygge. Så det er altid tilrådeligt at holde det i samme nuance som hendes påklædning. Bruden her er iført en lyserød påklædning, og hendes hud er varmbrun, mens hun vælger en lyserød brun læbestift, der lyser hendes ansigt end at se højt ud. Hendes øjne har en vask af guld og brun for at komplimentere hendes øjenfarve.

14. Bengali brude makeup look med rød bindi:

Bengali brude makeup look med rød Bindi

Med forskelligartet kultur og religion i hele Indien har vi lige så mange definitioner af traditionel indisk brudesminke. Her er en traditionel bengalsk brud, iført den konventionelle røde Saree med en lys rød bindi på panden. Makeup holdes bronzeret for at sikre, at den ikke kolliderer med den røde påklædning og bindi. En bleg vask af øjenskygge af bronze med bevinget eyeliner, der får den mandellignende form af brudens øjne frem og lyserød bronze læbestift, der passer godt til rød farve, vil definere hende smukt.

15. Sydindisk brud:

Sydindisk brud

En sydindisk bryllupsbrud er normalt tung med smykker og fremhæver øjnene end læberne. Men denne brud bryder normerne og skiller sig ud ved at fremhæve øjnene og læberne begge sammen. Hendes kinder ser solkyssede ud, og hendes læber komplimenterer den røgede øjenmakeup uden at se højt og balancere dets rettigheder.

16. Enkelt brudelook:

Enkelt brudelook

Mange af de indiske brude går efter naturlig makeup for at være ægte indiske brude, hvis ceremonien finder sted i løbet af dagen. Makeupen er mild og læberne lyser naturligt. På billedet er brude makeup meget naturlig, men hendes øjne er defineret med præcision, og hendes øjenvipper tilføjer liv til hendes udseende.

17. Maharashtrian brud:

Maharashtrian brud

Maharashtrian brud 2

En Maharashtrian brud med en kraftig juvelbeklædning og blød makeup, der balancerer hele looket, er en populær stil. Øjnene har en røgfyldt definition for dem, og læber og kinder har naturlig lyserødhed.

18. Rajasthani Bride Makeup Look:

Rajasthani Bride Makeup Look

Rajasthani Bride Makeup Look 2

Nogle gange er ægteskaber de eneste traditionelle ceremonier, hvor bling ikke er bling. Glitrende øjenmakeup er raseri, og det ser vidunderligt ud på billederne og om aftenens svage lys. Bruderne bærer glitrende øjenskygge på hendes øjne og samme tonede læbestift på hendes læber, mens resten står ansigtet dugfrit og skinner fri. Denne indiske brude makeup er en anden god i vores samling!

19. Muslimsk brudelook:

Muslimsk brudelook

Ansigtsformning er valgfri, når det kommer til brude. Nogle er velsignet med naturligt mejslet kæbe eller næse og kindben. Men det skal blandes pænt for at undgå at dukke op på fotografier. Brudens øjne er mest fremhævet, og hendes ansigt er pænt kontureret hovedsageligt med opmærksomhed på hendes naturlige skønhed, der udgjorde et look.

20. Brudeøje -makeup -look med fejlfri base:

Bridal Eye Makeup Look med fejlfri base

Brudeøje -makeup -look med fejlfri base 2

Øjne er vinduet til sjælen, og der er ingen anden måde end at fremhæve dem på en piges bedste dag end gennem en fejlfri base og øjenmakeup. Brudens øjenmakeup ser afbalanceret ud med skarpt definerede øjne og Dewy skin og ferskenfarvet læbestift. Prøv denne ved at tage ledetråd fra det indiske brudbillede ovenfor.

21. Light Wedding Makeup Look:

Let bryllupsmakeuplook

Farven rød symboliserer velstand, kærlighed og medfølelse i forskellige kulturer. Og for en brud repræsenterer og symboliserer den selve essensen af ​​den. Således kan en brud aldrig gå galt med farven rød. Farven rød passer både til guld- og sølvsmykker. Bruden ovenfor bliver federe med rødt på både øjne og læber, og den er afbalanceret med en fejlfri base og springende rødme.

22. Smokey Bridal Eye Makeup Look:

Smokey Bridal Eye Makeup Look

En rød brudekjole ser ufuldstændig ud med røgfyldte øjne. En brud på billedet ovenfor kombinerer smokey eye makeup med smuk rød påklædning.

23. Nordindisk brud:

brude indiske

Brug af sølv på varme hudtoner ser virkelig kontrast ud og definerer skønheden i en elegance. Det indiske brudbillede ovenfor, sport smokey eye makeup med en sølvgrå påklædning og en kontureret kind langs pilen-lige næsebro. Hendes øjne er forlænget med makeup og mere med håret bundet tilbage.

24. Moderne indisk brudlook:

Moderne indisk brudlook

Til et af de daglige bryllupper er det nødvendigt og valgfrit, at begge holder læberne naturligt lyserøde. Et af de mest valgte udseende er naturligt og minimalistisk. Hvis du har klar hud, behøver du næsten ikke makeup for at skjule fejl og ar. Den minimale tilstedeværelse af makeup frembringer den indre glød ved siden af ​​brudens naturlige rødme. Kohl eller Kajal er en af ​​Solah Shringar, så den bruges til alle de indiske brude. Det definerer øjnene, mens det tilføjer mere gnistre til det.

25. Blå og guld brude Look:

Blå og guld brude Look

At være noget anderledes og vælge den makeup, der er usædvanlig og farverig, men alligevel fed, er en rasende trend i dag. Mange af de indiske brude vælger endda Neon -farver til enten negle, påklædning eller til enten læber eller øjenmakeup, for en usædvanlig farvefarve. Det indiske brudebillede ovenfor bærer dristigt øjenmakeup og dristige læber af. En elektrisk blå og guld øjenmakeup parret med en fed erklæring af røde læber, der matcher påklædningen og smykkerne.

26. Indian Sikh Bridal Makeup Look:

Indian Sikh Bridal Makeup Look

Bruden har fed fuld crease makeup parret med subtile lyserøde læber. Der er en blå, lilla, lyserød, grøn nuance og rosenfarver, og makeup, som du kan bemærke, er farverig, men ikke særlig høj. Maang Tikka træder i stedet for Bindi.

27. Light Rosy Makeup Look:

Let Rosy Makeup Look

Bortset fra alle de brude makeup -tendenser, et look der passer, kan alle de indiske brude prøve det naturlige rosenrøde look, som kun fremhæver brudens allerede rosenrødhed. Indian Bride -billedet ovenfor har en lysende teint, der er godt fremhævet, og i stedet for andre farver købes hendes naturlige lyserødhed på kinderne og læberne ved hjælp af en rosa lyserød rødme og læbestift.

28. Punjabi Bridal Look:

Punjabi brudelook

Typisk bærer en Punjabi -brud en rød eller rødbrun lehenga på hendes store dag. Der er minimale smykker og fremhæver ansigtet klart. Næseringen og de tunge armbånd er den ekstra opmærksomhed, hun får. Sammen med den røde lehenga tilføjer den røde læbestift en lysere tone til det overordnede look.

29. Det enkle kristne brudelook:

Det enkle kristne brudelook

Nogle af de enkle brudeudseende kommer i kategorien lav makeup. Den her er et kristent bryllup, hvor bruden bærer en smuk hvid kjole med minimale eller slet ingen smykker. Bruden bærer kun en lille ørepind og en simpel halskæde. Mild kajal og nøgen makeup er den mest passende makeup, der matcher her. Lysere nuancer af læbestift kan være det bedste valg.

30. Nordøstlig inspireret brudelook:

Nordøstligt inspireret brudelook

Billedet viser en assamesisk brud, der bærer en simpel saree begavet af sin mor, kendt som mekhla chadar. Den assamesiske brud er normalt i mindre kostume traditionelle smykker. Maang tikka betragtes som lovende. Hendes øjne er smukt udført med minimal kajal og store øreringe. Armringerne er enkle og matches med rød læbestift.

Med bryllupssæsonen rundt om hjørnet, skal du ikke være bange for at prøve de 30 forskellige indiske brudelooks, der vil gøre dig elegant og elegant på din D-dag. Sørg for at passe på din hud. Tunge doser makeup går ikke godt med mange mennesker til deres hud. Glød lysere end solen!