50 enkle indiske brude makeup tips til at følge under bryllup

Indisk brude makeup siges at være rig og elegant med et elegant og traditionelt look. Indiske brude makeup tips er påkrævet for at se på dit bedste på din store dag. Med flere ting at gøre og forberedelser til at slutte, bør man ikke gå glip af den fugtighedscreme, der skal følges for at se bedst ud på din bryllupsdag. Læs denne artikel for at vide mere om indisk bryllupsmakeup for dagen.

Indiske brude makeup tips til at følge under bryllup

Bedste indiske brude makeup tips:

Lad os se de 50 seneste indiske brude makeup tips, som bør følges af en indisk bryllupsbrud. Det inkluderer både brudeøje makeup, bryllupsdag makeup og hudplejerutine, man bør følge for at se bedst muligt på deres særlige dag.

Bryllupsdag Ansigt Makeup Tips til at følge:

Indisk brudehår og makeup er den vigtigste del på bryllupsdagen. Makeup kan ikke gå galt den dag, da man kan se elegant og fantastisk ud med ikke kun brudekjole, men med hårstyling og ansigtsmakeup. Lad os se starte med nogle makeup -tips til at følge.

Base Makeup Tips:

Tips til indisk brudebase

1. Fugtgivende ansigt:

Bedste indiske brude makeup har brug for den rigtige basismakeup. Det skal ikke gå galt. Glem derfor ikke at investere i en god fugtighedscreme, der enten kommer i en gel, flydende eller cremeform. Du skal vælge en, der ikke giver dig udbrud og holder din hud hydreret.

2. Brug Face Primer:

Invester i en god ansigtsprimer, som hjælper med at holde din makeup på plads længe. Uden dette, uanset hvor godt et brandfundament du anvender, er det ligegyldigt

3. Brug Primer til øjne:

I disse dage kommer du også til at købe øjenlågsprimere. Mens mange forsømmer vigtigheden af ​​dette, skal man have dette. Disse er som ansigtsprimere, og disse hjælper din øjenmakeup til at sidde fast og i længere tid på dine øjenlåg. Invester i et godt mærke til din bryllupsdag.

Indian Bridal Face Makeup Tips:

Indiske brude ansigts makeup tips

4. Korrekt Foundation Shade:

Brude ansigts makeup tips begynder med foundation nuancen. Du bør gå ud og lede efter den rigtige foundation nuance meget før dit bryllup. Hvis du vælger en meget lysere nuance end din hudfarve, vil du ende med at se plettet ud på dine fotos. På den anden side kan du ende med at se meget solbrun og mørk ud, hvis du vælger en mørkere nuance. Du bør vælge 2-3 nuancer af foundation for at blande og matche og kombinere for at få en nuance, der kun er en tone lysere end din hudtone.

5. God Concealer:

Du bør investere i en god concealer. En god concealer hjælper dig med at dække dine mørke rande. Det vil også hjælpe dig med at dække eventuelle pletter eller pletter på din hud.

6. Overdriv ikke makeup:

Du kan give et par forsøg med makeup og se, hvad der passer til din hudtone, eller hvilken farve der matcher det outfit, du har valgt. Overdriv dog ikke makeup.

7. Påfør Blush korrekt:

Blush bør påføres let og ikke for meget. Vælg farven på rødme, som det passer til dit ansigt, hvad enten det er pink eller fersken, det er helt op til dig

8. Vælg den rigtige blusher:

Blusher skal kunne komplimentere din hudtone og ikke mørkere den. Det skal være i den rigtige mængde.

9. Lav glans og let bronzer:

Hvis det er et natbryllup, skal du gå lavt på bronzer, og hvis det er en dagtidsfunktion, så tænd lyset på glimmeren.

10. Fit In Makeup Med Outfit:

Din makeup skal passe ordentligt til det outfit, du vil have på. Hvis du har valgt noget fuld af pailletter og glitrende eller med dristige farver, så skal du holde din makeup lys og omvendt.

11. Mærket makeup:

Invester altid i god mærkevarer. Billig makeup kan få din hud til at se dårlig ud.

12. Kompakt:

Invester i en dyr kompakt, der matcher din hudtone. Det må hverken være for mørkt eller for lyst. Det er især vigtigt for sydindisk brude makeup. Desuden hjælper dette med at holde fundamentet på plads i længere timer.

13. Brug makeup -svamp til foundation:

Hvis du vil have din makeup til at vare længere, hele brylluppet, så bliver du nødt til at investere i en makeup -svamp til foundation -applikation.

14. Brug rene børster:

Brug ikke gamle børster til din bryllupsmakeup. Brug rene børster af god kvalitet og mærke.

15. Brug vinklet børste til gelforinger:

Hvis du kan lide at have gelforinger på, eller du vil have dem på til din bryllupsdag, bør du investere i en god vinklet børste.

16. Hold Makeup Touch up klar:

Køb en lille make -up taske og hold din touch up -kosmetik i det. Hvis det er påkrævet, kan du også altid røre ved i sidste øjeblik.

17. Blotting Paper Ready:

Hold blottingpapir klar til at opsuge olie eller overskydende makeup.

18. Grøn concealer til at skjule blålige årer:

Køb farve concealer. Disse er skjulere, der hjælper dig med at camouflere visse misfarvninger. Du kan købe en god grøn concealer. Denne farve kan påføres alle blålige vener nær øjnene. Du kan derefter anvende din normale concealer.

Indian Bridal Eye Makeup Tips:

Indiske brude øjenmakeupstip

19. Brug Highlighter til øjenbryn:

Glem ikke at købe en god øjenskygge highlighter. Det vil gøre din øjenmakeup mere fremtrædende og fremhæve dine pandeben.

20. God Mascara:

Invester i god mascara, som giver dig tykke vipper. Forsøm ikke mascara -delen, da den er en vigtig del af øjenmakeup.

21. Falske vipper:

Hvis du vil have tykkere vipper, så kan du altid fake det. Du bør købe et par par falske vipper. Det ene par kan du beholde til din bryllupsdag, og du kan give ansøgningsprøvningspraksis med det andet par, så du ikke ødelægger brugen af ​​de falske vipper på din D -dag.

22. Curl vipper og gør dem fyldigere:

Køb en mærket øjenvipper curler. Og det er især bedst som reception brude makeup tip.

23. Korrekt øjenforing:

Kontroller, hvilken type øjenforing der passer til dine øjne. Få råd fra en professionel makeupekspert.

Indian Bridal Lip Makeup Tips:

Indiske brude lip makeup tips

24. Mæt din læbestift:

Du kan bruge komprimeret eller løst pulver på dine læber til at matte det. Hvis du er iført skinnende øjenskygge og kraftige nuancer til dine øjne, kan du måske slippe lipglossen eller en fedtet læbestift. Du kan gå efter den matte effekt ved at anvende løst pulver på din læbestift.

25. Brug Lip Plumper:

Brug læbe fyldigere til fyldigere læber. Hvis du har tynde læber, skal du investere i læbe fyldigere, som har molekyler og ingredienser til at forbedre huden på dine læber, så det ser opsvulmet ud i et vist omfang. Invester i læber fyldigere, hvis du har tynde læber i stedet for at købe lipgloss.

26. Brug Skin Color Lip Pencil:

Du kan bruge en hud- eller kødfarvet læbeforing på kanten af ​​dine læber for yderligere at få din naturlige læbestift til at se ud over, hvor den faktisk er. Påfør foring uden for denne linje.

27. Dulp sprukne læber:

Hvis du får sprukne læber, skal du bruge en læbepomade af god kvalitet, der indeholder jojobaolie, mandelolie og sheasmør.

28. Højre Lip Liner Shade:

Vælg den korrekte lip liner nuance. Køb en velmærket læbeforing i skyggen mørkere end den læbestift, du har valgt til din D-dag.

29. Korrekt farve på læbestift:

Valg af den rigtige læbestiftfarve til indisk hud er meget vigtig. Du kan bære lys læbestift, hvis dit tøj er mørkere eller federe i farven. Du kan vælge mørkere læbestiftfarver, hvis dit tøj er lyst.

30. Brug læbebørste:

Brug en læbebørste i stedet for direkte læbestift.

Indiske præ-brude makeup tips og hudplejeregime:

Tips til indiske præ-brude makeup

Lad os ikke gå glip af vigtigheden af ​​hudpleje og makeup-tips før brylluppet. Dette er vigtigt, da forberedelserne begynder før uger og måneder, og derfor kan det gå i stykker eller få makeup til at se ud.

31. Eksfolier huden:

Hvis du vil ligne en ægte indisk brud på din bryllupsdag, så vil du også gerne have en god hud. Uden god hud kan du ikke se godt ud. Selv med meget makeup bliver det ofte et problem at bekæmpe tør og kedelig hud. Denne makeup skyldes den deponering af døde hudceller. Så hvis du vil have en problemfri og glødende hud på din bryllupsdag og også i flere dage fremover, bør du ikke droppe den skrubbende del af hele hudplejerutinen. Det er faktisk det primære skridt til at få en god hud.

Du bør altid bruge en hjemmelavet skrubbe eller en tilgængelig markedscrub til at skrubbe hele din krop. Det omfatter dit ansigt, albuer, knæ og også resten af ​​kroppen samt din ryg. Det hjælper dig med at holde huden blød og glat og jævn i tekstur over tid. Du kan lave hjemmelavede skrubber med citronsaft, sukkergranulat eller endda muskatnød. Muskatnød er en god krat og giver dig også en sød duft, når du bruger den. Du kan bruge tilgængelige scrubs på markedet, som også virker på huden som Everyuth scrubs eller Clean and Clear scrubs.

32. Undgå mørke rande:

Hvis du ikke får ordentlig søvn, eller du har et liv fyldt med stress, får du mørke rande. De fleste kvinder har mørke rande, og selv celebs er ikke ligeglade med dette. Et stressende liv, en travl arbejdsplan eller endda jaget før brylluppet kan alt sammen give dig søvnløse nætter eller forstyrret søvn, og til gengæld kan du ende med at have mørke rande. Du bør anvende en god nat øjencreme for at slippe af med mørke rande. Du kan bruge cremer under øjet, eller du kan også bruge penneserum, der er specielt designet til at reducere og fjerne mørke rande. Disse er dyre, men hvis du skal investere i dem, hvis du ikke vil have dine mørke rande vist på dine fotografier.

33. Undgå hævede øjne og øjenposer:

Din bryllupsdag øjenmakeup ser ikke godt ud, hvis du har hævede øjne og poser under øjet. Den bedste ting at gøre er at slippe af med disse ved at bruge en køleteknik og følge denne teknik regelmæssigt før dit bryllup. Du kan bruge kolde kartoffelskiver eller agurkeskiver eller endda gnide dine øjne med isterninger i 2-3 minutter hvert 10. minut i 20 minutter. Du kan gøre dette en gang om dagen og derefter regelmæssigt følge denne teknik.

34. Brug solcreme:

Du skal bruge en god solcreme for at undgå solpletter, pletter eller garvning af huden. Inden brylluppet bliver du nødt til at gå ud og handle, og du kan ende med at mørkere din hud, så du bør investere i en god solcreme og smøre den på dit ansigt for at slippe af med enhver uønsket mørkere hud.

35. God søvn:

God søvn

God søvn er meget vigtig, og uden ordentlig søvn får du en kedelig hud. Du skal få god søvn i mindst 8 timer om dagen før dit bryllup.

36. Tilstand dit hår:

Du skal også passe på dit hår. Hvis din makeup ser okay ud, men dit hår er kedeligt og livløst, så vil det være spild. Glem ikke at investere i en velmærket balsam til dit hår.

37. Hårpakker:

Du kan anvende gode hårpakker, som du kan lave lige derhjemme og anvende dem for at give lidt protein eller glans og et boost til dit hår før dit bryllup.

38. Oliemassage:

Oliemassage hjælper i blodcirkulationen. Det gælder håret og kroppen som helhed. Du bør bede en massagebehandler om at give dig en god massage, eller du kan gå til en god stue og få lavet hoved- eller kropsmassage. Det vil slappe af hele dit sind og din krop.

39. Ingen stegt mad:

Du bør undgå stegt eller junkfood inden dit bryllup. Det kan give dig et pludseligt udbrud og bumser, og du vil ende med en hud, der ser dårligt ud.

40. Zap bumser:

Det er ikke ualmindeligt, at brude får pludselige udbrud og bumser midt i al hast og stress i bryllupsplanlægningen. Du kan zappe disse bumser med brug af hvid tandpasta.

41. Negle poleret og trimmet:

Negle poleret og trimmet

Hvis du taler om din makeup, så er negle også en del af den samme makeupproces. Hvis du har farvet negle senere i den situation, hvor du ikke har meget tid før dit bryllup, kan du købe falske negle og øve dig på at anvende dem. På den anden side foreslår vi, at du booker salonsessioner for at få neglene ordentligt formet, poleret og trimmet.

42. God manicure:

Du kan aldrig efterlade en god manicure og pedicure fra hele makeuplisten. Du bør få en smuk manicure og pedicure før dit bryllup.

43. Hold makeupartisten praktisk:

Book din makeupartist til din D -dag i forvejen. Det vil hjælpe dig med at stoppe med at bekymre dig om, hvordan du vil se ud på din D -dag.

44. Styling til hår:

Hold stylingudstyr og produkter til rådighed til bryllupsdagen. Du kan have brug for touch -ups, selv efter at en stylist har stylet dit hår.

45. Korrekt hårtilbehør:

Invester i ordentligt hårtilbehør. Hav dem ved hånden inden selve brylluppet.

46. ​​Tråd i ansigtshår:

Hvis du har mørk hårvækst i ansigtet, ser din makeup ikke godt ud. Få tråd i dit ansigtshår.

47. Korrekt pandeform:

Få dine øjenbryn ordentligt prepareret og i god form før dit bryllup. Du bør holde en pincet til rådighed til at fjerne enhver vild hårvækst, når du har fået formet dine øjenbryn.

48. Fugt dine hænder:

Du skal holde dine hænder fugtede og bløde ved at bruge god håndcreme eller creme. Invester i en god før D -dagen.

49. Få en ordentlig kost:

Korrekt kost

Kost spiller en meget vigtig rolle for at holde huden god. Vær opmærksom på din kost inden dit bryllup.

50. Drik masser af vand:

At drikke rigeligt med vand mindst 8-10 glas hver dag vil holde din krop, læber og hårrødder hydreret.

Yderligere tips:

  • Invester i vandtæt makeup til bryllupper. Denne makeup er bedst, da denne ikke løber fra sved og varme i tilfælde af sommerbryllupper eller lange timers bryllup.
  • Gå ikke glip af sunde fødevarer. Sund mad kan helt sikkert hjælpe med at få en glød i ansigtet.
  • Lav en liste over alle de ting, der skal gøres. Og det hjælper dig med ikke at springe noget vigtigt over
  • Gå ikke glip af tidsplanen. Sørg for at anvende en ansigtsmaske og hårmaske regelmæssigt. Det er ikke en enkelt ting at få effekt med det samme.

Håber du kunne lide vores artikel om indiske brude makeup tips og præ-bryllup hudplejepræparater. Det vil helt sikkert hjælpe dig med at se dit bedste ud på din vigtige dag. Vær ikke urolig; vi fik dig dækket med alle de nødvendige emner. Følg derfor listen, og det vil gøre arbejdet let for dig. Glem ikke at fortælle os, hvordan det hjalp dig i kommentarerne.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Jeg er en brudepige. Jeg har ikke tid til at skifte makeup imellem fra eftermiddag til næste dag morgen. Hvordan sætter jeg makeup på plads i så lange timer?

Svar: Vi forstår din bekymring fuldstændigt over bryllupsdagssminke. Brug en makeup -indstillingsspray. Det lader din makeup blive på plads i timevis. Efter 4-5 timer kan du bruge compact til at sætte den ovenpå og igen sprøjte på ansigtet.

2. Hvilken farve concealer skal bruges i tilfælde af røde pletter og bumser i ansigtet?

Svar: Blandt brude makeup tips er den vigtigste at bruge grøn concealer til bumser og røde pletter, rød concealer til sorte pletter. Det er tricket at følge for at skjule særlige pletter og defekter i ansigtet.

3. Kan jeg tilføje solcreme og foundation både sammen med fugtighedscreme på bryllupsdagen? Gør begge værker sammen?

Svar: Til bryllupsdagens makeup kan du blande fugtighedscreme og solcreme i dine hænder og derefter påføre dit ansigt, og efter et par minutter kan du fortsætte med at anvende foundation. På denne måde er alle tre effektive på dit ansigt.