6 enkle sydindiske brude makeup-tips, man bør vide til D-dag

Bryllupsdagen er den mest mindeværdige og vigtige dag i enhver piges liv. Disse enkle sydindiske brude makeup tips er så nyttige til din D-dag. Det er et kendt faktum, at alle piger begynder at drømme om dette fra en tidlig alder. På denne lovende dag vil en brud se bedst ud, da alles opmærksomhed er på hende ved brylluppet. Det begynder med at vælge den rigtige bryllupstøj, matchende tilbehør, frisuren og ikke at gå glip af, den perfekte makeup. Som det er kendt for alle sydindiske bryllupper er en godbid for øjnene.

Sydindisk brude makeup

Bruden bærer en levende farvet silkesari med tunge smykker. Alle disse funktioner fremhæver det overordnede udseende af en sydindisk brud. Selvom det lyder svært, er det ikke et skræmmende job at få den perfekte makeup til sydindiske brude. Her er en trin-for-trin guide, der hjælper sydindiske brude med at se spektakulære og smukke ud uden at være prangende. Få mere at vide om alle de nødvendige tips, der kræves til brudesminke på den store dag, ved at følge disse lette tips, der er beskrevet i denne artikel.

Sydindiske brude makeup tips Main

Sydindisk brudesminke – Statslook:

Andhra Pradesh:

Sydindisk bryllupsmakeup er velkendt i Andhra Pradesh i betragtning af de rige farver og lysstyrke, der bruges i makeup. Der lægges generelt vægt på bottu (tika) på panden. Ydermere bruges generelt lyserøde øjenskygger med lys rød læbestift her med let rødme og kraftig highlighter. I betragtning af den rige tradition og kultur er Brides of Andhra Pradesh velkendte for at bruge mest dristige og lyse røde nuancer af makeup. Øjenområdet understreges, da smykkerne opbevares nær panden for at forbedre skønheden.

Tamil Nadu:

Her ligner makeupkulturen sig næsten til Andhra Pradeshs, bare at tikaen er anderledes. Yderligere påføres kraftig rødme, og makeuppen er med flere lyserøde undertoner. Den tamilske kultur understreger på samme måde det gode øje og hager makeup. Mest anvendte smykker er tunge og storslåede her.

Sydindisk brude makeup

Karnataka:

Her er makeup mere af nøgen undertoner og er naturlig. Flere guld- og gråfarver bruges sammen med glans i makeup. Der lægges meget vægt på øjenmakeup. Læbestiften er generelt lys rød eller lyserød. Kraftig kajal påføres for at forbedre yderligere skønhed.

Kerala:

Delstaten Kerala er kendt for store bryllupper med hvid og guld saree. Der lægges vægt på den overordnede makeup med tung foundation og læbestifter, og yderligere highlighter bruges generøst her. Til det kristne bryllup bruges her mere af highlighter og mindre lyse farver.

Sydindisk brude makeup – trin for trin vejledning med billeder:

I Sydindien foretrækkes simpel sydindisk brudesminke, hvilket definerer og forbedrer brudens personlighed sammen med at give hende et betagende look. Lad os se de nyeste sydindiske brude makeup -tendenser her.

1. Rengøring af ansigtet:

Rensning af ansigtet

Det første trin for enhver makeup -behandling starter med rengøring af ansigtet. Brug et mildt rengøringsmiddel til at rense huden for snavs og få et frisk ansigt.

2. Fugtgivende hud:

Fugtgivende hud

Efter rengøring skal du tørre huden tør og bruge en god fugtighedscreme til at fugte din hud rigeligt. Tørhed i ansigtet kan få makeup til at se meget kageagtig ud. Derfor spiller fugtighedscreme en meget vigtig rolle her.

3. Ansigtsmakeup:

Ansigtsmakeup

Bryllupsdagen er virkelig en stor dag for bruden. Derfor bør du give vigtigheden, for at makeupen skal vare i længere tid. For at få din makeup til at forblive perfekt indtil slutningen, skal du bruge en primer af god kvalitet. Primeren hjælper med at bevare makeup godt og jævnt udjævner hudens tekstur og reparerer også de åbne porer i ansigtet.

 • Nu skal du arbejde på concealeren. Det hjælper med at skjule alle pletter, bumser, mørke pletter i dit ansigt. Det er altid godt at bruge en cremebaseret concealer.
 • Det kan være svært at vælge det rigtige fundament til ansigtet. Et fundament skal passe perfekt til hudtonen og bør aldrig se lysere ud. For en langvarig effekt påføres tålmodigt flere lag af foundation.
 • Brug et strejf af pink blush-on på dine kinder for at få den naturlige glød.
 • Du kan endda bruge en god highlighter for at lyse ansigtet nedefra. Påfør lidt highlighter med en bevinget børste på kinder, hage og næsetip.

4. Det perfekte øjenlook:

Det perfekte øjenlook

 • Dramatisk øjenmakeup ser fremragende ud på sydindiske brude.
 • Start med at bruge en øjencreme efterfulgt af en primer for at udjævne øjenområdet.
 • Brug en guld- eller bronzeskygge til at supplere udseendet. Og brug børsten fra midten og arbejd mod slutningen, først på det nederste låg og derefter det øverste låg.
 • Du kan bruge en vandtæt eyeliner eller kajal til at fremhæve øjnene. Påfør mindst tre lag mascara for at få det røgfyldte look.
 • Gør øjenmakeup lysere ved at anvende neutrale toneglimmer på de indre hjørner og pandeben.
 • Yderligere for frodige øjenbryn, påfør øjenbrynforing og ved hjælp af gel, kam dem lidt.

5. Sådan får du lækre læber:

Sådan får du lækre læber

Da fokus for brudelooket for sydindiske brude er øjet, skal du underspil med læberne for at få det bedste look. Traditionel sydindisk brude makeup kræver generelt en lys læbe farve.

 • Farven på din læbe nuance bør afhænge af din læbestørrelse.
 • Hvis du har små, tynde læber, skal du bruge en lys læbefarve, og for fyldigere læber foreslår det at bruge mørkere nuancer. Det får din pout til at se mere tiltalende og sanselig ud.

6. Touch Ups:

Tryk på Ups

Glem ikke; det er vigtigt for sydindisk brude ansigts makeup at få gode touch ups for at få makeup til at blive længere. Påfør kompakt, blush efter behov imellem, og brug makeup -spray til at sætte den på plads.

Yderligere tips:

Lad os vide nogle flere sydindiske brude makeup tips.

 • Sørg for at planlægge i god tid til din bryllupsdag. Det hjælper med at forbedre makeup.
 • Sørg for at være klar med matchende smykker med sareer/kjoler. Og denne makeup matcher også let med påklædningen.
 • Sydindisk brudeøje -makeup giver generelt betydning, så sørg for at købe rigtige paletter på forhånd.
 • I tilfælde af sydindisk brude makeup til receptionen, hvis det er om natten, skal du sørge for at ændre makeup efter timing. Tilføj shimmers og glitter også for at forbedre skønheden.

Hvem vil ikke se godt ud på deres bryllupsdag? Disse tip til bryllupsmakeup hjælper dig med at organisere og planlægge bedre og se ud som i anledning af den vigtige dag. Sørg for at være glad og med et bredt smil på læben for at tilføre dit ansigt særlig skønhed. Lad os vide, hvad dine synspunkter om denne artikel sydindiske brude makeup er, hvordan det fungerede for dig.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Sådan får du makeup til at blive på plads i længere tid til et bryllup natten over?

Svar: I traditionel sydindisk brude makeup er brug af makeup spray altid klogt og bedre. Det hjælper med at sætte makeup’en på plads og lader den ikke udtværes. Derfor er det et bryllup natten over eller længere timer, det vil være på plads.

2. Hvilken makeup kræver jeg for at være praktisk til touch-ups?

Svar: Til sydindisk bryllupsmakeup er det mere sikkert at have lidt makeup ved hånden til touch-ups som kompakt, spray, læbestift og øjenskygge. Disse skal foretages touch-ups imellem, når du finder tid for at lade make-up blive på plads i længere tid.

3. Sådan sikrer du, at øjenvipper er mere definerede og mørkere andet end gennem mascara?

Svar: Et af de bedste tips er at følge, er at have falske vipper ved hånden. Selvom mange er bekymrede for falske vipper, er det ikke nyt i dag. Det er helt trendy at bruge definerede øjenvipper, hvis det er nødvendigt. Det giver et naturligt udseende og forbedrer ansigtets lysstyrke yderligere.