9 Bedste Bollywood Bridal MakeUp Looks

Ikke underligt, at piger altid ser smukkeste ud på deres bryllupsdag, men der er også film, der inspirerer udseendet og er et drømmebillede for de fleste af pigerne. Bollywood -film har altid den lykkelige ende, hvor skuespilleren og skuespilleren bliver gift i stor stil. Her er de største stjerner i bollywood, der har set fantastisk ud på skærmen i bryllupstøjet og make -up. For dem alle har make-up været meget naturlig og minimal, der forstærker udseendet endnu mere. Læs videre for de bedste brude bollywood har været vidne til i nyere tid.

1. Aishwarya Rai Bachchan:

Aishwarya Rai Bachchan

Sikkert ikke de enkleste brude af alle, men Aishwarya Rai Bachchans make-up i Jodha Akbar har været minimal og bare passende. Hun har set den kongelige skønhed i den egentlige betydning af udtrykket på grund af det enkle og jordnære udseende, hun fik.

2. Deepika Padukone:

Deepika Padukone

Den sydindiske brud portrætteret af Deepika Padukone i sit seneste hit har været meget traditionel og rig. Sminken er meget enkel, som vi får at se i virkeligheden, og hendes kostume og smykker supplerer den samlede rejse.

3. Katrina Kaif:

Katrina Kaif

Den engelske skønhed ser meget ud i brudekostumet i filmen. Farverne er bløde, og hendes naturlige skønhed forstærkes af den meget lille berøring, hun fik. Øjnene er blevet fremhævet, og den blanke berøring til læberne ser meget sanselig ud.

4. Rani Mukherjee:

Rani Mukherjee

The Bengali Beauty ser helt fantastisk ud med den mørke kohl og nøgen læbestift kombination med brude slid. Rød er den typiske indiske farve for brude, og med den minimale make -up er hendes funktioner forbedret mangfoldig.

5. Preity Zinta:

Preity Zinta

Hun spiller en muslimsk brud i filmen og gør fuld retfærdighed for at stå op. Makeupen har dristige øjne og læber med et generelt look, der er meget levende. Den boblende pige ser fantastisk ud i den grønne og blommede satinkjole.

6. Kajol:

Kajol

Hun er den hidtil enkleste brud på listen. Det overordnede look er meget afslappet med mørk kohl -brug på øjnene. Kajols overordnede look er meget enkelt, og hendes make-up er også i henhold til kostumet. Funktionerne er blevet fremhævet med minimal make-up, men alligevel ser hun fantastisk ud.

7. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit

De glitrende øjne og fed læbefarve får hende til at se blød, sanselig og sart ud. Påklædningen er meget fed, så sminken holdes ædru for at bevare det bløde look. Hun ser meget uskyldig ud med de glitrende højdepunkter.

8. Priyanka Chopra:

Priyanka Chopra

Maharashtrianske brude har meget enkle kostumer, smykker og make-up. Priyanka Chopra ser fantastisk ud selv med meget enkel make -up og samlet rejsning. Hun har enkel øjenmake-up, og touch-up er netop gjort for at forbedre hendes kindben og funktioner.

9. Kareena Kapoor:

Kareena Kapoor

Selvom kostume og smykker i brudeopstanden til filmen er meget rig og etnisk, holdes make -up meget minimalt. Glans på læberne og det højre øje udgør et enkelt og elegant look. Kareenas naturlige skønhed kræver meget mindre rødme for at forstærke kindbenene og kæbelinjen.

Disse bollywood -skønheder har givet brudeudseendet et nyt liv med deres fantastiske avatarer i disse film og har skabt et helt nyt billede for indiske brude. Disse er ikke kun populære for deres roller som brude, men er til enhver tid en trendsætter for brudesæsonen.