Berømte brude makeup -pakker i Indien

Brude har intet at gøre på bryllupsdagen eller før, men er måske den travleste person af alle på gulvet. Deres stress handler ikke kun om de eksterne anliggender, men der er en masse intern uro, der holder hende forstyrret.

Midt i alt dette er også den store opgave, hun er bekymret for, sådan vil det gå, når bryllupsceremonierne starter. Dette inkluderer hendes generelle udseende over funktionerne, og da alt dette ikke kan opnås på en dag alene, hvad skal der gøres før hånden for at få det perfekte look på hendes store dag.

Berømte brude makeup -pakker i Indien

Så for at gøre arbejdet med kommende brude let er her de bedste make-up og præ-brudepakker fra de bedste mærker, der sikrer din tilfredshed.

Bedste brude makeup -pakker i Indien:

1. Lakme brudepakker:

  • For at forberede sig på at se bedst ud på den store dag, tilbyder Lakme Pre-Bridal Aura Package og Pre-Bridal Golden Glow Package
  • For at få kæbet til at se ud på de vigtigste dage og funktioner Engagement – Sagan – Modtagelsespakke og brudepakke.
  • Som sidste øjebliks DE-stressor Bridal Aura Package
  • Til brude, der ikke har meget fritid før bryllup, omfattende pakker som: The Bridal Golden Glow Package og Pre-Bridal Premium Package
  • Bridal Platinum Glow -pakke til generel pleje og indre skønhed: til dem, der kan bruge lang tid før brylluppet.
  • Personlige ekspertrådgivningssessioner om de særlige gør -og -gør -ting inden brylluppet, som også fungerer som en stressaflastningssession.
  • Specialiserede tjenester til familie og venner

2. Kaya Skin Clinic Brudepakker:

60 dages bryllupsritualer:

Pakken er designet til at tone huden for at få den til at se fejlfri ud over en periode på 60 dage. Afhængig af din hudtype gives behandling for indre glød.

30 dages bryllupsritualer:

Denne pakke fokuserer på pleje af huden for at forynge den og få den til at se frisk ud hele tiden indtil bryllupsdagen.

15 dages bryllupsritualer:

Med millioner af ting at gøre og opgaver at tage sig af, bør bruden ikke se træt og kedelig ud. Denne pakke sikrer glød og energi i den kommende brudes ansigt.

Brudeguld:

Pakken skal få dit ansigt og din krop til at virke strålende og uden en spec. forskellige laserbehandlinger til hårfjerning er inkluderet i pakken, så bruden kan føle gud og være sikker.

Brudeglød:

Dette er igen en 30 dages pakke tilpasset til gavn for bruden-for at være bedst muligt. Det består af en grundig genopfyldning af huden for at få den indre glød og gøre bruden til centrum for alles opmærksomhed med sin naturlige skønhed.

3. Tattva brudepakker:

Tattva tilbyder forskellige kombinationer af tjenester, der tilbyder den kommende brud med mere end et valg af varighed alt efter hendes præference og bekvemmelighed. Disse pakker er:

45 dages omfattende pakke: Bestående af 4 sessioner med udstråling ansigtsbehandling til indre glød, 2 sessioner med rygpolering, kropsvask, massagebehandlinger, hot stone pedicure, manicure og hårspa.

20 dages pakke: Bestående af 3 sessioner ansigtsbehandling, en session med rygpolering, kropsvask, hot stone -massage, manicure, hårspa og blomsterpedicure.

10 dages hurtig pakke: Bestående af en session hver med speciel brude ansigtsbehandling, kropspolering, kropsmassage, pedicure, manicure og hovedmassage.

Håber disse brudepakker er selvforsynende og har ordnet din spænding. Disse er ikke udtømmende, men da de er højt rangeret og mest efterspurgte, vil de sikre, at du er i sikre hænder, og der er ingen eksperimenter og spændinger i dit sind på din store dag.