Hvordan laver man ansigtsmakeup til brude?

Bryllupsdag er den mest specielle dag i en kvindes liv. Det er en dag, en kvinde planlægger for hele sit liv og ønsker at se den smukkeste af alle. Det er en trend at opfordre til, at make-up artister får lavet professionel make-up, da det er langtidsholdbart. Der er dog nogle grundlæggende tricks, som du kan følge og opnå en professionel make-up på din særlige dag, uden at det er en meget bekostelig affære.

Sådan laver du brude ansigtsmakeup

Sådan laver du brude ansigts makeup:

1. Primer til ansigt og øje:

Basen er afgørende for at få ansigtet til at se problemfrit og glat ud. Start med at bruge et fugtigt væv til at forsegle porerne og anvende prikker på mørke pletter, under øjnene og læberne.

2. Anvendelse af Foundation:

Anvendelse af Foundation

Brug et fundament, der ikke indeholder SPF; dette er for at forhindre, at huden ser meget lys ud og blinker ud på fotografier.

3. Concealer:

Concealer

Concealer bruges til at få huden til at se perfekt ud. Det skjuler de fine linjer og under øjet mørke. Sørg for, at dette heller ikke indeholder nogen SPF.

4. Definer browserne:

Brug en god øjenbrynsdefiner, blyant, gel eller voks til at mørkere og definere øjenbrynene. Dette forhindrer ansigtet i at se kedeligt ud efter at make-upen er færdig, især hvis du har knappe øjenbryn. Sørg for, at du ikke overdriver.

5. Øjenmakeup:

Øjenmakeup

Hold øjenmake-up let. Brug ikke meget dristige og mørke nuancer. Normalt bruges en grundfarve i stedet for den nøjagtige nuance af brudeslitagen. En for mørk make-up kan få dig til at se kedelig og træt ud inden for de første par timer af bryllupstiden.

6. Fremhævning:

Definer kindbenene ved hjælp af en highlighter, der passer til hudens nuance. Næse, pandeben og indre hjørne af øjnene bør også være opmærksom på, men med et meget let tryk op.

7. Blush On:

Brug rødme på kinderne og hårlinjen med en bred børste. Sørg for, at skyggen er subtil, og du påfører ikke for meget af blusheren.

8. Bronzer:

Bronzer skal påføres langs næsen, hagen og panden. Det bør være den helt rigtige mængde for at tilføre glans til det samlede udseende.

9. Sæt med tørt pulver:

Brug en stor pensel til at anvende tørt pulver for at indstille hele make -upen. Sørg for at bruge tørt pulver og prøv ikke at plette farverne.

10. Læber:

Læber skal fremhæves ved først at definere læberne med en passende læbeforing, derefter påføre læbestiftet med en tynd børste for at sprede farven jævnt og derefter afslutte med en glans. Sørg for at anvende foundation på læberne, inden du påfører læbestiften; dette får farven til at blive i længere tid uden at sprede sig.

11. Ryd ekstramateriale:

Brug en ren make-up pad eller buff til at fjerne ekstra make-up fra ansigtet. Fokuser på områder, der giver et kageagtigt udseende, især under øjet og kindområdet. Tag ikke for meget af; lidt mørk make -up er afgørende, så det giver et naturligt look efter et stykke tid.

12. Brug Setting Spray:

Brug en god spray til at få make-upen til at blive i en lang periode. Ansigtet skal se friskt ud i lang tid, og brudesminke har ikke nødvendigvis tid til touch-ups.

Følg disse lette trin, og du kan få en professionel som make -up på din bryllupsdag uden at bruge for meget. Sørg for at bruge et godt mærke kosmetik, og prøv at bruge nuancer, der passer til hudtonen. Følg også et skønhedsregime, der starter mindst 2 måneder før dit bryllup for at få den indre glød til huden og nyde din dag fuldt ud.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80