Hvordan laver man pakistansk brude makeup?

Pakistanske brude makeup

De fleste pakistanske brude makeup -looks, jeg er stødt på, har været betagende. Der er noget meget karakteristisk ved deres klædningsstil til bryllup. De ser alle elegante og trendy ud på samme tid. Selvom inspireret af arabisk makeup stil; de pakistanske brude ser altid mindre hårde ud. Efter at have set på mange fotos har jeg forstået, at de fleste af disse udseende følger et bestemt mønster, og jeg vil dekonstruere dette mønster for dig.

Pakistanske brude makeup tips:

Vi kommer til at opdele signaturen pakistanske brude makeup i tre dele.

Ansigtsmakeup:

Den pakistanske brude makeup anvender altid teknikker til konturering og fremhævning for at understrege deres elfin træk.

Pakistansk brude ansigts makeup

Den mest almindelige faktor ved pakistansk brude makeup er, at deres hud ser fejlfri og mejslet ud. De gør alle perfekt mat finish base og tung konturering for at bringe deres typiske knoglestruktur i fokus. De bruger sandsynligvis 2-3 nuancer af foundation på deres hud på de forskellige dele til at lave konturer.

Pakistanske brude ansigts makeup

Blushen er altid en meget rosenrød nuance, og den påføres normalt under kindbenet for at fremhæve knoglestrukturen endnu mere. De bruger også generøs mængde highlighter på de højere dele af ansigtet, som næseryggen og den øverste del af kindbenet for yderligere at bringe det frem.

The Eyes Makeup:

Pakistanske brudeøje makeup

De pakistanske brude fylder normalt deres øjenbryn ved hjælp af den rigtige slags produkt, der passer til deres hudfarve og hårfarve og sætter det med en pandegel. Øjenbrynene er sjældent sparsomme, i modsætning til arabisk makeup -look, og har altid et ungdommeligt, fuldt udseende.

I denne type makeup er øjnene normalt hovedfokus, og det sædvanlige udseende følger en fælles formel. Udseendet matcher normalt tøjet og bruger 4 farver. Der vil være 2 kontrastfarver, der matcher kjolen, og en highlighter -farve og derefter en mørkebrun eller sort for at intensivere udseendet.

De trin, de følger for at opnå dette signaturlook, er som følger:

1. Brug en af ​​de kontrasterende nuancer som en grundig farvevask over hele låget.

2. Påfør den anden kontrastfarve som en krøllet skygge lige under øjnens hætte.

3. Bland de to farver godt, så der ikke er hårde linjer.

4. Brug highlighter -skyggen under øjenbrynet og i det indre hjørne af øjnene for at markere det.

5. Brug den mørkebrune/sorte nuance på det ydre hjørne af øjet for at intensivere udseendet.

6. På den nederste vippelinje påføres de to kontrasterende nuancer den ene efter den anden,

7. Brug også den sorte nuance i det nederste ydre hjørne, og blend det med sorten på den øvre vippelinje.

Pakistanske brudeøje makeup

Efter at have lavet øjenskyggen bruger de en sort gel eyeliner til at forlænge katteøje på den øvre og nedre vippelinje og udfylde vandlinjen med sort kohl. Sidst men ikke mindst; de anvender de mest dramatiske falske vipper og den bedste tilgængelige mascara.

The Lips Makeup:

Til læberne kan bruderne vælge to typer læbestifter, enten en mørk høj farve som en ægte rød, okseblød rød eller lyserød. Normalt bæres høje læber, når øjenmakeupen er på den lyse side og omvendt.

Pakistanske makeup til brude læber

Ellers vælger de lyse kødfarver eller nøgen læber for at få øjnene til at stå i centrum.

Pakistanske brude læbe makeup

Alle de ovennævnte udseende generaliseres i høj grad. Du kan altid støde på udseende, der er mere kreative og sofistikerede. Men det mest karakteristiske træk ved en pakistansk brud er deres elegante og kongelige påklædning og deres adfærd.