Lakme Brude Makeup

Lakme er et af de førende kosmetikmærker og tilbyder en lang række tjenester. Disse tjenester er ikke kun nødvendige regelmæssigt, men ved særlige lejligheder som bryllupper er det også meget vigtigt at have en pålidelig til at tage ansvaret for disse små ting for at få bruden til at føle sig speciel.

Her er de mest berømte Lakme brudepakker, Lakme tilbyder.

Pre-Bridal Aura:

Brude skal se friske ud og føle sig afslappede, før alle ceremonierne begynder, og den hektiske bryllupsplan tager over. Denne pakke før brud inkluderer manicure, pedicure, ansigtsbehandling, trådning, fuldvoksning, krops- og ansigtsblegning, glødpakke og hårbehandling et par dage før brylluppet.

Pre-Bridal Golden Glow:

  • Pakken indebærer to møder med eksperterne over en tre dages periode. Dette er normalt en uge før brylluppet.
  • Det første møde involverer: Hår- og hudkonsultation, blegning: Bluselinje og ansigt, trådning, øjeblikkelig glød i ansigtet og hårfornøjelse.
  • Anden siddende inkluderer: fuld voks, bikinilinje voksning – for og bag, kropsmassage, manicure og pedicure.

Engagement – Sagan – Modtagelsespakke:

De tre hovedfunktioner inden mosedagen varetages i denne pakke. Det indebærer sareedrapering, grundlæggende make -up, hårstyling og neglelakskift for at få dig til at føle dig frisk og speciel gennem funktionerne.

Brudepakke:

Brude får en til at føle sig speciel på deres store dag med saree eller lehenga drapering med slør, specielt hår med blomster- eller hårstykkeindretning, speciel neglemaling og make -up. Eksperter gør en særlig indsats for at få dig til at se og føle dig speciel på denne vigtigste dag i dit liv.

Brude Aura:

Når ceremonierne og funktionerne begynder, er det naturligt for bruden at føle sig stresset og energiløs. Denne pakke er designet specielt til at forynge bruden med manicure, pedicure og ansigtsbehandling på den 11. time før de sidste bryllupsritualer.

Brude Golden Glow:

Ikke alle brude kan bruge rigelig tid til at se perfekt ud på deres store dag. Men uanset hvor lidt tid de kan give, satte Lakme -eksperter deres bedste fod frem og forkæler bruden fuldt ud. Det inkluderer tjenester som eksfoliering af hele kroppen, ansigtsrensning, glødpakke, hånd- og fodplejetjenester, der også fungerer som afstressende midler og draperingstjenester.

Bridal Platinum Glow:

Denne pakke indebærer omfattende forkælelse af bruden fra kernen til overordnet udseende, hår- og hudtjenester, massage og kropspolering for at give huden en indre glød med tiden.

Pre-Bridal Premium:

Denne pakke er for dem uden tid, men har brug for en makeover på ingen tid. Pakken tilpasses efter brudenes behov. Det tager normalt et møde eller to med bruden og tilbyder en komplet make-over inden for en uge.

Personlig ekspertrådgivning:

For dem, der er usikre på, hvad de skal gøre før brylluppet til pleje, er denne pakke til dem. Dens varighed er cirka 10 dage, hvor der gives ekspertrådgivning over alle de største bekymringsområder for brudene. Fra voksning til hvilken form for ansigtsbehandling og den generelle make-up og udseende på den store dag konsultation tilbydes.

Specialiserede tjenester til familie og venner:

Med brudene skal andre familiemedlemmer og venner også se på deres bedste. Denne pakke er til de vigtige medlemmer i brudens liv. De er udstyret med makeup-, frisør- og draperingstjenester på bryllupsdagen.

Disse pakker er også meget nyttige og rimelige. Disse koster et eller andet sted omkring 3000 til 35000 i henhold til de foretagne ændringer. Men der er en sikkerhed for, at når du overdrager ansvaret til Lakme -eksperterne, kan du læne dig tilbage og slappe af.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80