15 bedste bryllupsrejsedestinationer i Ooty for nygifte par

Bryllupsrejse er den vigtigste og mest værdifulde tid i ens ægteskab. Det er virkelig et svært job at undersøge hvert sted og beslutte, hvor man skal hen. For alle jer naturelskere kan du prøve bryllupsrejse -stederne i Ooty, ‘Queen of Hills’. Det giver en af ​​de mest fascinerende naturskønne udsigter ledsaget af de bedste turiststeder. De er ikke kun smukke i deres opfattelse, men også meget romantiske og tjener dermed et af de populære bryllupsrejse -steder siden tider. Det er altid det bedste tidspunkt at besøge Ooty på bryllupsrejse. Stedet vil aldrig svigte dig. Her er en liste over 15 bedste bryllupsrejse -steder i Ooty med billeder.

Bedste bryllupsrejsesteder i Ooty med billeder:

1. Lavine:

Lavine

Et af de bryllupsrejsesteder i Ooty, det er et skovområde, som ligger cirka 30 km fra denne by. Det er hovedsageligt populært for lavinehelligdom og dens sø. Det er et turiststed, som er stærkt foretrukket blandt turister. Når du kom ind i søen, ville du se tusinder af blomstrende blomster omkring den. Disse blomster er en godbid for øjnene.

Det er kendt for sin forsyning af vand til Kundah vandkraftværker. Du kan nyde at fiske i denne sø efter at have benyttet fisketilbehør. Du kan benytte dette tilbehør fra ørred -rugeri i nærheden. Dette område byder på fortryllende naturskønhed, som du kan nyde eventyrs bryllupsrejse ved at have din partner ved siden af.

2. Rose Garden:

Rosenhave

Det er centralt beliggende i Ooty og er en af ​​de livligste turiststeder. Det dækker et område på 10 hektar. Det har en enorm samling af roser i forskellige farver. Du får ikke kun røde roser her, men også roser af grøn, sort og mange andre farver. Den er fyldt med roser af usædvanlige og unikke farver, som du ikke ville få andre steder. Der er omkring 36oo forskellige roser. De bringes fra forskellige steder rundt om i verden til visning. Turister bliver betaget af den storslåede samling af roser i denne have. Der er et utal af roser at finde her.

3. Elk Hill Temple View:

Elk Hill Temple View

Bortset fra haverne og søerne er denne by også berømt for sine berømte templer. Elk hill er en af ​​dem, hvor Lord Murugan tilbedes. Thaipusam fejres hvert år omkring januar-februar til ære for Gud. Bakken består af en stor statue af Lord Murugan. Elk Hill er omgivet af tykke grønne skove. Det giver en tiltalende naturskøn udsigt, der tager pusten fra dig. Du får en fuld panoramaudsigt over hele byen Ooty fra denne bakke. Det er meget populært blandt de nygifte, der kommer her for at søge velsignelser fra Lord Murugan. Gå ikke glip af at søge velsignelser fra guddommen her. Det er et af de smukkeste steder i Ooty til bryllupsrejse.

4. Kamaraj Sagar Dam Of Ooty:

Kamaraj Sagar Dam Of Ooty

Det ligger i byen Ooty og er et populært sted til bryllupsrejser. Dette er også et godt sted at skyde såvel som til picnic. Denne dæmning er også kendt under navnet Sandynalla reservoir. Det er beliggende i en afstand af omkring 10 kilometer fra Ooty. Det byder på fantastisk naturskøn udsigt og er omgivet af grønne skove. Dette sted er også et meget populært sted at fiske. Søen er et kunstigt reservoir, der er blevet dannet i nærheden. Det giver en meget fredelig og rolig atmosfære, hvor du kan nyde selskabet med din partner i ro bryllupsrejse.

5. Glenmorgan:

Glenmorgan

Det er en landsby, der er populær blandt turisterne for sine te -ejendomme. Det er en af ​​de ældste te -ejendomme og er også et berømt sted for bryllupsrejse. Bortset fra te -godset er der en rebvej, der forbinder et kraftcenter i Singara og Glenmorgan. På din tur på tovbanen kan du nyde en fortryllende udsigt over te -ejendommen, som er en godbid for dine øjne. Du kan også se den berømte Mudumalai National Park herfra sammen med Moyar -dalen og Singaras krafthus. Træernes grønne refleksion af træerne på vandkroppen er fascinerende at se.

6. Botanisk Have:

Botanisk Have

Grønt tiltrækker dig altid, og i haven finder du enhver livets farve. Farverne af forskellige blomster gør dit liv behageligt. Når du tager et bryllupsrejse et sted, forsøger du altid at finde noget attraktivt og unikt i det. Den botaniske have i Ooty er den bedste mulighed for bryllupsrejse. Forskellige blomster, en enorm mark, en smuk sø vil give en glimrende baggrund for dit foto med din partner. Glashus er en anden attraktion i denne have. Der er et fossiltræ, som er meget gammelt. Du kan tilbringe et fredeligt øjeblik med din partner midt i naturen.

7. Emerald Dam:

Emerald Dam

Et fantastisk sted på bryllupsrejse i Ooty, dette er en af ​​de mest naturskønne søer i Ooty. Det giver en smuk naturskøn udsigt, der bare er fascinerende. Du kan bare stå og blive ved med at nyde udsigten i timevis uden at kede dig. Det er omgivet af fyrretræer, hvilket giver udsigten et skinnende udtryk. Du skal klatre 1,5 km over for at nå Emerald Dam fra Emerald. For dem af jer, der elsker at eventyr, kan dette sted berolige dine interesser. Hvis du er en naturelsker, så gå ikke glip af at skrive dette sted på din bryllupsrejse.

8. Needle Rock View Point:

Needle Rock udsigtspunkt

Det er Ootys paradis. Et af de bedste bryllupsrejse -steder i Ooty. Den naturskønne skønhed er iøjnefaldende og fantastisk. Under solopgang eller solnedgang dekorerer stedet sig smukt. Hvis du besøger det, vil det gøre dig tryllebundet. Du vil miste hvert ord for at se det. Du har ikke noget ord til at beskrive det. Du kan se bjerge såvel som sletter herfra. Det er et godt sted at klikke på fotografier. Da det ikke er meget overfyldt sted, kan du tilbringe et roligt øjeblik med din partner i din bryllupsrejse. Den stille brise gør dig glad og beroliger dit sind.

9. Tiger Hill Of Ooty:

Tiger Hill Of Ooty

Denne bakke er berømt for sin fortryllende skønhed og den naturskønne udsigt. Det er beliggende mod den østlige del af byen. Du skal gå ud af bakken for at nyde den naturskønne dal i dens blomstrende landskaber. Denne bakke giver dig en flugt fra byernes travle liv. På toppen af ​​Tiger Hill ville du finde et stort vandreservoir, som er en kilde til vandforsyning til byen. Du kan allerede forestille dig skønheden i en bakke, der tilbyder en kæmpe pool af vandreservoir øverst på den. Det er et af de perfekte Ooty bryllupsrejse steder for ungt par.

10. Doddabetta Peak:

Doddabetta Peak

Et betagende sted på bryllupsrejse i Ooty, i 2.623 meters højde, er Doddabetta Peak distriktets højeste punkt. Det ligger i en afstand af 10 km fra Ooty. Dalen nedenfor byder på en betagende udsigt rig, du kan nyde med din partner og kan fange dem ved at tage snaps. Da det er beliggende i så stor en højde, er det normalt tåget. De tågete forhold giver en spændende romantisk oplevelse. Der er et teleskophus på sit højeste, som lader dig få panoramaudsigt over de omkringliggende områder. Denne bakke giver også ly til en række flora- og fauna -arter.

11. Ooty Lake:

Ooty Lake

Denne sø er et af de livligste steder i denne by og består af et enormt vandområde, der er omgivet af smukke træer, og også et af de bedste bryllupsrejse -steder i Ooty. Indgangen består af forskellige snacks, blomster og andre sælgere. For enden af ​​søen finder du bådehuse, som giver turister overnatning. Du kan nyde den naturskønne sø ved at overnatte midt i det smukke vandområde. Hvis du vil have den mest fredfyldte oplevelse, kan du gå videre med en enestående oplevelse af bådhus.

12. Ooty Thread Garden:

Ooty Thread Garden

Denne have giver en enorm visning af forskellige typer flora som blomster og planter. Planterne og blomsterne fremstilles ved hjælp af tråd og tråd. Det har taget 12 år at færdiggøre haven, og dens efterbehandlingsresultater er forbløffende. Det er også en vugge til en række kunstige planter som slyngplanter, klatrere og andre. Når du når trådhaven, vil du se de varierede 400 nuancer af tråde, der er blevet brugt til at skabe en dragende farvekombination. Overrask din elskede ved at tage dem med til den ultimative verden af ​​smukke blomster og planter.

13. 6Th Mile (Shooting Spot):

6Th Mile (Shooting Spot)

Dette populære bryllupsrejse -sted byder på en storslået naturskøn udsigt, da det er omgivet af tætte grønne skove. Dette er også kendt som optagelsessted, fordi der er optaget en række film her. Det ligger i en afstand af 10 km fra Ooty. Dette sted er fuldstændig omgivet af skov og fungerer derfor som et romantisk sted for par. Bliv forelsket igen i din partner i den tætte grønne skov, væk fra byens travlhed. Det er et godt sted at fange snaps og lave utallige minder i den skinnende grønne skov.

14. Catherine Falls:

Catherine Falls

Dette er det næststørste vandfald, der er 250 fod højt. Dette efterår ligger i Nilgiris og er i en afstand af 30 km fra Ooty. Dette vandfald er omgivet af en naturskøn udsigt over skoven og brede teplantager. For parret, der elsker trekking, kan nå dette vandfald ved at tage ruten Kotagiri og Aravenu. Fra Kotagiri kan du nå vandfaldene hurtigst, da det ligger i en afstand på kun 8 km. Tilbring kvalitetstid med din ægtefælle og nyd den naturskønne udsigt over dette sted.

15. Pykara -søen:

Pykara -søen

Denne sø er en af ​​de mest foretrukne bryllupsrejsesteder blandt de nygifte par. Det ligger mellem tætte grønne bjerge og dale. Skove omgiver denne sø, der har et skovhus til turistindkvartering. Søen består af en dæmning, der også er navngivet på samme måde. Boathouse består af sin store turistattraktion. Nyd selskabet med din partner midt i den rene og rolige stemning ved søen. Denne sø er fuldstændig fri for enhver form for forurening og er derfor forureningsfri. Du kan også bruge tid ved at sejle og bruge kvalitetstid sammen med din ægtefælle.

Du skal ikke længere forblive forvirret og undre dig over, hvor du skal tage hen på din bryllupsrejse. Nyd naturtilbudet yderst ved at besøge bryllupsrejse steder i Ooty. Det lover dig helt sikkert en oplevelse en gang i livet med din ægtefælle. Start din nye rejse i dit liv ved at besøge Queen of Hills, Ooty.