15 bedste bryllupsrejsedestinationer i verden med detaljer

En bryllupsrejse er en tid, hvor du gerne vil bruge lidt kvalitetstid sammen med din partner. Efter foreningen af ​​to sjæle er det tid til at stjæle nogle øjeblikke fra verden og tilbringe det stille og roligt med den person, som du vil dele dit liv med. Alle kan lide at gøre det unikt, som man vil kunne kede af hjertet under hele oplevelsen. Så lad os starte din bryllupsrejse i dag uden at spilde meget tid. Her giver vi en liste over 15 bedste bryllupsrejsedestinationer i verden med billeder, og det vil helt sikkert forbløffe dig.

Top mest romantiske steder i verden til en bryllupsrejse:

1. Europa:

Europa er de steder, som de fleste af jer gerne vil vælge som bryllupsrejsedestination. Hvis du tager til Paris, må du ikke gå glip af Eiffeltårnet, tårnets skønhed vil fascinere dig. Blandt verdens bedste bryllupsrejsedestination er nogle af de andre steder, du besøger, British Museum i London, Piazza Della Signoria i Firenze, De Pijp i Amsterdam og Markuskirken i Venedig.

Europa

 • Hvis du planlægger en bryllupsrejse til Europa, skal det gøres i sommersæsonen maj – september. Billetpriser og hotelpriser er forholdsvis lavere, klimaet er behageligt, og stederne er mindre overfyldte.
 • Der finder mange messer og kulturelle aktiviteter sted i løbet af disse måneder, og det ville være en chance for at kende Europas sociale og kulturelle mangfoldighed. Europa anses for at være sikkert med veloplyste gader, hyppig politipatrulje om natten og lav kriminalitet.
 • Der er mange ting, du kan gøre i Europa. Men blandt dem bør museumsbesøget i Paris for at se Mona Lisa være din prioritet. Du kan også besøge de forskellige strande, tage en tur med London Eye, få en sejltur i London eller have et krydstogt i Genève.
 • At nå Europa er tilgængeligt fra enhver del af verden. Du ville kræve et Schengen -visum, som ville gøre dig i stand til at rejse til ethvert land i Europa under EU. Byer er forbundet med bullet tog, eller du kan leje et køretøj og rejse.
 • Godt, mad er en ting, du ikke kan gå glip af at være i Europa, det være sig pizzaen i Italien, Pierogi fra Polen eller vaflerne fra Belgien.
 • Da Europa har mange steder at udforske, vil vi anbefale en otte-ti dages tur for at dække et godt område og fortrænge kontinentets kultur.

2. Schweiz:

Det er bryllupsrejseparrets drømmedestination. Selvom det er et lille land, er der flere steder at besøge. Når du søger efter de bedste bryllupsrejsedestinationer i verden, kan du ikke gå glip af det. Hvis du besøger Jungfrau -regionen, vil det fantastiske landskab på stedet fascinere dig. Bjergene Monch, Eiger og Jungfrau i kontrast til enge og dale gør det til et eventyrland

Schweiz

 • Schweiz er himlen på jorden, og det er let at nå dette tilflugtssted ved at få et visum og billetter fra enhver del af verden. Når du er i Schweiz, kan du rejse rundt i landet ved at vælge offentlig transport, tog eller ved at leje et køretøj eller en taxa.
 • Det ideelle tidspunkt at rejse til Schweiz afhænger af de aktiviteter, som du og din ægtefælle gerne vil forkæle. Hvis udendørs eventyraktiviteter er din bekymring, vil besøg i forårspausen være et godt tidspunkt, da dagene er længere end nætter. Byerne er livlige og tilbyder også aktiviteter om sen aften. Du kan dog ikke gå galt med at besøge dette sted når som helst på året. Der er mange muligheder for par at bo i landet i og omkring byen i form af hoteller og hjemmeophold.
 • Par kan tage på vandreture, organiserede byture, togrejser til steder tæt på, sejlture i Rhinen, besøge Chillon -slottet.
 • Schweiz er rig på sin kultur såvel som sit lokale køkken og chokolade, blandt hvilke Rosti, Fondue, Bircher Muesli er et must -prøve.

3. USA:

Tusinder af par foretrækker det som deres bryllupsrejsemål. San Francisco er det mest stemte sted for at bruge kvalitetstid. Den travle by New York kan også være din overfyldte by med trendy butikker, ikoniske bagerier og pulserende kultur vil ikke give dig tid til at kede dig her. Det solrige vejr i San Diego kan også tvinge dig til at komme til USA Det blomstrende natteliv og lækre køkken er attraktionen på stedet.

USA

 • Faktisk, mulighedenes land, USA er en af ​​de foretrukne destinationer for nygifte til deres bryllupsrejse. At rejse til USA kan foretages fra de fleste dele af verden gennem rejsearrangører og rejsebureauer. Airways er midlerne til at nå landet, når par når frem, kan de benytte offentlig transport og taxa.
 • Et besøg ved Niagara Falls bør stå øverst på listen over par over steder at se i USA. New York med sine brede varianter af hoteller, teatre og muligheder for natteliv bør komme på anden plads. Steder som Yellowstone nationalpark, Grand Canyon og Frihedsgudinden er kun nogle få af de muligheder, landet tilbyder.
 • Forår er den tid, du helst bør vælge at besøge USA. Vejret er fremragende med klar himmel, og den smukke brise giver det perfekte tidspunkt til udendørs aktiviteter.
 • Æbletærte, dybret pizza, Texas grill er nogle af de verdensberømte fødevarer, der tilbydes af Amerika, som alle, der besøger landet, bør prøve mindst en gang.
 • I alt otte sparet til denne rejse ville være ideel for nygifte at skabe det første bånd og se landets storhed.

4. Australien:

Australien er øernes land. Det mest besøgte sted i dette land er Sydney Opera House, Sydney Harbour og Great Ocean Road, Port Jackson og Bondi Beach, Melbourne City Centre Australia er et af de smukkeste steder i verden til bryllupsrejse. Centrum for Australien vil ringe til dig igen og igen, for når du kommer hertil, vil du ikke kunne glemme det.

Australien

 • En lang flyvetur er den eneste ulempe, dette land har, når det kommer til at rejse. Som et økontinent er der ingen måde at nå landet ad landevejen. Ved ankomsten kan par rejse med offentlig transport, og indianere ville kunne leje en bil og rejse i landet; men muligheden for dette skal søges, før man når landet.
 • Landet nede under byder på et væld af aktiviteter for dagen såvel som natten. Eventyr -junkier kan dykke ned i det store barriererrev, få et glimt af byen fra Kangaroo -punktklippen, Skydiving. Kangaroo Island er en aktivitet uden besvær for hvert par, der besøger landet.
 • Når det kommer til mad Partiet burger, kødtærter, vegemitten og det store udvalg af fisk og skaldyr er måden at nyde lokal mad på.
 • Feriesteder, homestays, loger og hoteller er bredt tilgængelige i landet, hvor par kan falde ned efter deres dages rejser og aktiviteter.
 • En uge til otte dage ville være tilstrækkelig til at nyde landet.

5. Afrika:

Afrika er eventyrernes land. Hvis du vil lave dine bryllupsrejseeventyr, kan du komme her. Når du først tænker på dette land, kan du besøge Omo -floden i Etiopien, Kilimanjaro -bjerget i Tanzania, Virunga -bjergene, Marrakech i Marokko. Skønheden i bjergene er bare fantastisk. Når du kommer her med den person, du elsker, vil du huske det for altid.

Afrika

 • Afrika er naturens overflod og luftveje er den eneste måde at nå Afrika på, selvom der kun er visse steder i Afrika, der kan besøges. De tilgængelige steder er virkelig en oplevelse.
 • Afrikas største attraktion er dens dyreliv og skove; derfor bør en safari toppe din huskeliste i Afrika. Efter en safari kan vandreture, besøg i Victoria Falls og bungee jump være andre aktiviteter, du kan forkæle.
 • Ideen bag at besøge et andet land på en bryllupsrejse er at opleve landet, dets traditioner og kultur. Mad er en integreret del af kulturen, og Afrika har meget af det. Koeksisters, Melktert, Amarula Don Pedro er et par af de lokale retter, man skal prøve, mens man er i landet.
 • De fleste af de steder, der er tæt på byen og er en turistattraktion, har feriesteder og hoteller at bo på. Der er mange tema -resorts i landet, der kan give en unik oplevelse.
 • Par, der planlægger at rejse til Afrika, bør holde en uge til ti dage på at opleve landet og forynge sig selv, før de vender tilbage til deres liv.

6. Egypten:

Det er pyramidernes og faraoernes land. Men udover disse er der forskellige steder at besøge her. River Nile, Sphinx at Giza, King of Valley ældgamle monumenter er de mest besøgte steder i Egypten. Det vil gøre dig bekendt med den forskellige kryptering, som vil gøre dig fascineret. Der er et tempel kaldet Karnak. Selvom det er et ødelagt tempel, finder du noget andet at se her.

Egypten

 • Det er forholdsvis let at få fat i et rejsevisum, og visse lande har mulighed for at få visum ved ankomsten.
 • Egypten er et land, der har en lang og berømt historie; derfor er det kun logisk at nedsænke sig selv i det. Når du besøger pyramiderne og Sfinxen, tager et krydstogt i floden Nilen øverst på din liste. Kairo er et sted, der har løbende aktiviteter døgnet rundt.
 • Aish Baladi, Fulmedames, Kushari, Kababwa Kofta, er et par af de lokale restauranter, du og din partner ikke må gå glip af..
 • Rejser er Egypten er billigt, da uber er tilgængelig til konkurrencedygtige priser, og at besøge de fleste af de historiske steder i Egypten bør have en guidet tur. Feriesteder og hoteller er tilgængelige for turister at bo på.
 • En uges rejse ville være tilstrækkelig til at nyde stedet.

7. De Forenede Arabiske Emirater (U A E):

Hvis du foretrækker noget meget moderne til din bryllupsrejse, så skal du komme her. Alt her er meget ultramoderne, hvilket får dig til at tænke igen og igen over, hvordan landet gør det mere avanceret end andre. Det er den bedste bryllupsrejsedestination i verden. Du vil ikke være i stand til at modstå dig selv fra at shoppe, hvis du går til et indkøbscenter her. Der findes forskellige slags ting her. Abu Dhabi, Sharjah, Ras al-Khaimah, Fujairah og Al Ain er de øverste steder i De Forenede Arabiske Emirater.

Forenede Arabiske Emirater

 • Hvis i Mellemøsten er det UAE at være i. Det er rigtigt, UAE er det mest sker sted i Mellemøsten og har meget at tilbyde. Det er let at rejse til UAE, da et rejsevisum er let tilgængeligt, og luftveje er også rimelige, da der ofte sker rejser ind og ud af landet.
 • Skydiving, ørkensafari, Ferrari -verden, besøg i Burj Khalifa og den globale landsby kan være en god måde at starte bryllupsrejsen på. Sommerfuglehaven, Dubai mirakelhave er nogle steder at besøge, og kan sandsynligvis afslutte opholdet med at tage på shoppingtur.
 • At rejse i UAE er let, da taxitjenester, metro og offentlige bustjenester arbejder med høj effektivitet i dette land, hvilket vil gøre din rejse behagelig. Hoteller og feriesteder er tilgængelige for turister.
 • Tre- fire dage ville være tilstrækkeligt til at besøge dette land.

8. Malaysia:

Det er et andet travlt land, hvor du kan bruge din bryllupsrejse. Det er kendt for sine regnskove, strande og malaysiske. En blandet kultur er til stede her. Det er et moderne land med ultramoderne ting, men på samme tid er mange steder med sit naturlige udseende aktuelle her. Kuala Lumpur Bird Park er en blandt den. Tårnene især Petronas er et fantastisk sted for par. Hvis du vil være glad for shopping, kan du gå til Bukit Bintang. Man kan få duften af ​​både hinduistisk og muslimsk religion fra Islamisk Kunstmuseum og Batu -huler.

Malaysia

 • Det er let at besøge Malaysia, da de har minimale formaliteter, og nogle lande har endda visum ved ankomstmuligheder.
 • At rejse til Malaysia og dets timing afhænger af, hvad du er interesseret i. Kort sagt er det et sted, du kan besøge når som helst på året og nyde forskellige oplevelser. Besøg Petronas, strande på Langkawi -øerne, oplev kulturen i Malacca og trekking Taman Negara National Park er et par muligheder.
 • Når det kommer til at rejse i Malaysia, ville offentlig transport være den bedste måde at gå, da det ville være lettere på lommen. Taxitjenester er tilgængelige, men de er meget dyre og kører ikke på en måler.
 • Opholdsmulighederne har mange forskellige muligheder, lige fra feriesteder, hoteller og hytter, der kommer i forskellige størrelser og priser. Mad er en anden hovedattraktion i dette land og giver mange muligheder. Nasilemak, Nasikerabu, Hainanese kylling ris, Soupy loushu fan er nogle af de lokale retter, man skal prøve.

9. Thailand:

Kongelige paladser, gamle ruiner, templer gør stedet ideelt til en bryllupsrejse. Kommercielle knudepunkter er også til stede her. Riverside -templet WatArun er et glimrende sted at besøge. Jim Thompson House og WatPhra That Doi Suthep er smukke steder.

Thailand

 • Thailand tur og rejse til Thailand er let og kræver minimal dokumentation. Visum ved ankomst er også tilgængeligt og er billigt.
 • Elephant show, Tiger Temple, Thai village culture show., Flydende markeder og trekking er et par ting, par bør opleve i Thailand.
 • Hoteller, loger og butikker er tilgængelige for at forynge dig selv om natten. Det er billigt at rejse i Thailand, taxaer og offentlig transport er tilgængelige. At tage en Tuk Tuk til nogle forlystelser ville føje til Thailand -oplevelsen.
 • Phat Thai, Tom yam, Laap, Khaosoi, Kai yang er et par af de lokale retter, man skal prøve, mens man er i Thailand.
 • En ideel rejse ville variere fra tre til fire dage i landet, hvilket ville give tid til at udforske den rigelige kultur i Thailand. Det er tilrådeligt at bære identifikationsdokumenter hele tiden, ikke køre på en to-hjulet og bære et myggebestandigt middel.

10. Indonesien:

Det er et land med landområde og befolkning. Men smukke, fantastiske steder at tiltrække dig er til stede her. Der er en vulkansk sø i Tobasøen, som tiltrækker turistens opmærksomhed mere end noget andet. Udover at give dig et sted til et perfekt fotoshoot og bruge tid sammen med din partner, vil det overføre dig til et særskilt land med glæde.

Indonesien

Der er flere måder at rejse til Indonesien med fly, hav, jernbane og land, men det ville være mindre anstrengende og mindst tidskrævende at rejse med fly.

 • En masse udendørs aktiviteter venter par, der overvejer at rejse til Thailand. En rundvisning i fugleparken på Bali, safari og havpark i Bali, trekking på Batur -bjerget og Sekumpul -vandfaldet er nogle af højdepunkterne.
 • Da Indonesien er en klynge af øer, der rejser på og omkring øerne, har mange muligheder. Hovedsageligt ville luftveje være din foretrukne rejsemulighed, da det tager mindst tid. Par kan dog leje biler, scootere, leje en taxa eller endda rejse med færger.
 • Homestays, feriesteder, hoteller og offentlige hvilehuse er tilgængelige på de travle øer og kan findes til en konkurrencedygtig pris. Satay, Beef Rendang, NasiRawon, Siomay er et par retter at have i Indonesien.
 • Et uges ophold ville være behageligt nok for nygifte at udforske det pulserende land.

11. Irland:

Det er det perfekte sted for sightseeing og fotografering under bryllupsrejsen. Boyne Valley, Ring of Kerry og Cliffs of Moher er de steder, hvor du kan gå. Webstedets skønhed gør dig vild. Naturen med hendes eksotiske skønhed vil byde dig velkommen.

Irland

 • Hvis du bliver hvor som helst ude af kontinentet, er din eneste mulighed for at nå denne mystiske skønhed med fly. Et visum er også let tilgængeligt til fejring af en bryllupsrejse.
 • Hver ramme i dette land vil transportere dig til en mystisk, rolig verden, og det bedste du kan gøre er at nyde denne skønhed. Der er dog en masse aktiviteter til din rådighed. Besøg Cliffs of Moher, Guinness Storehouse, Slieve League er nogle få at nævne.
 • At rejse med at leje en bil er langt den bedste måde at flytte rundt på i Irland. Landet har imidlertid en velstruktureret offentlig transport, jernbaner og færgetjenester, der kan vælges.
 • Traditionel irsk mad er en fornøjelse og en oplevelse værd. Sodavandsbrød, skaldyr, irsk gryderet, Colcannon og champ er noget af det bedste mad du nogensinde vil få.
 • Tre til fire dages ophold i landet vil belønne dig med gode minder.

12. Hong Kong:

Hong Kong Disneyland er stedet, hvor du vil miste dig selv med fantasi. Kinesisk kultur og tradition er til stede her. Madame Tussauds er voksmuseet, hvor du finder forskellige statuer lavet af voks. Det er et af eventyrene og det perfekte sted for par på bryllupsrejse.

Hong Kong

 • Airways ville være din måde at rejse til Hong Kong til rimelige priser. Skibe er også tilgængelige; men de er ikke tilgængelige fra alle dele af verden.
 • En vifte af aktiviteter venter på dig i Hong Kong. Besøg i Po Lin -klosteret, Wong Tai Sin -templet ville være en god start. Byudsigten fra Victoria Peak er betagende. At forkæle dig selv med en spa ville være fantastisk.
 • Lufthavnsekspresser, busser, minibusser, færger, sporvogne og taxier er tilgængelige for turister. Det ville være praktisk at få et blæksprutte kort.
 • Maden i Hongkong tilføjer smag til sin spændende kultur og er noget, man skal opleve. De er kendt for deres fisk og skaldyr og dens sorter. Bortset fra fisk og skaldyr Dim Sum, Mak’s Noodle, er Roast Meats også fantastisk at forkæle dig selv med. Der er en kontinuerlig mangel på værelser at bo på, og booking på forhånd kan få dig dækket. Andre muligheder, som du kan kontrollere, er homestays, hvilehuse og loger.
 • Par kan udforske denne by inden for 3-4 dage, hvis turen er planlagt.

13. Kina:

Når du kommer hertil under din bryllupsrejse, skal du være forberedt på at se ganske fantastiske ting her. De Gule Bjerge, Hong Village, landsbyen Wuyuan er de steder, der gør dig tryllebundet. Der er en traditionel strand kaldet Xiapu, hvor scenariet konstant ændrer sig.

September til november skulle være din ideelle rejse til Kina. Vejret er beroligende, udsigten er langt smukkere, og når man kan komme til Kina, kan det gøres med luftveje, indianere kan rejse ad landevejen som et naboland; politikkerne er imidlertid strenge.

Kina

 • Den naturlige skønhed og den moderne verden, der er bygget omkring det, gør Kina til et sted, der passer til de fleste menneskers interesser. Par kan nyde strandene i Xiamen, Jiuzhaigou eventyrland i verden er et par steder at besøge. Åh, og glem ikke den kinesiske mur, ja, hvordan kan du, den er enorm.
 • Kina med sin ultraudviklede økonomi har også taget sig af landets pendlingsbehov. Bullet tog, sporvogne, taxaer er alle tilgængelige til din rådighed.
 • Kina, der er en stor spiller på turismemarkedet, har mange steder at bo bestående af hoteller, lejligheder, vandrehjem og ferieboliger. Du kan vælge at bo billigere eller på topstjernede hoteller i henhold til dit budget.
 • Par bør bruge omkring 8-10 dage på at nyde landet fuldt ud.

14. Singapore:

Det er det velholdte sted, som kan være dit valg til din bryllupsrejse destination. Santosa er en berømt ø her. Udover det, det største springvand i verden. Rigdommens springvand er her. Der er et Buddha -tempel og museum, hvis arkitektoniske værdi er fremragende.

Singapore

 • At rejse med fly er det letteste; Du kan dog også tage en krydstogtskib, men det vil tage mere tid. Et besøgsvisum kan erhverves gennem dit lokale rejsebureau; endnu få lande har mulighed for at benytte visum ved ankomsten. Par, der rejser fra det vestlige Malaysia, kan også gå via land, hvis de ønsker det.
 • Singapore er et hotspot for turister hele året rundt og har derfor en lang række muligheder for ophold. Moderate resorts til nogle af verdens mest luksuriøse hoteller er der for din glæde. Enhver tid mellem november til januar ville være ideel til et besøg, da klimaet er fremragende, og der er mange aktiviteter, der gør sig klar til den kommende ferie og nytår.
 • Singapore River Buskers Festival, Singapore writer Festival er et par fester, der kan nydes i løbet af denne særlige tid. Gardens By The Bay, krydstogt i Singapore, Singapore Zoo, S.E.A. Akvarium er andre muligheder for nygifte at se frem til.
 • Hainanese kylling ris, chili krabbe, Laksa er nogle af de lokale køkkener, man skal prøve.
 • 3-4 dage ville være tilstrækkeligt for par at nyde dette land på grund af sin skønhed.

15. Tyskland:

Det er et sted for kunst og kultur. Leipzig er også kendt for dette. Man kan her se forskellige forestillinger. Den største ø i verden Rugen Island vil gøre dig glad med det gamle fyrtårn og slotte. Det romantiske Rhin med en dramatisk formation og et fabelagtigt landskab gør din bryllupsrejse ganske spektakulær.

Tyskland

 • Hvis du bor i en anden del af verden end Europa, er det bedst at rejse med fly. Du skal ansøge om et visum, som kan forårsage forsinkelser, og derfor vil det være tilrådeligt at ansøge et par uger før.
 • Besøg i Tyskland i skuldersæsonen fra marts til maj og oktober til november ville hjælpe med at slå mængden og ville være lidt mere fredeligt for de nygifte at nyde deres ensomhed, selvom vejret kunne være lidt køligt.
 • Heidelberg slot og gamle bybro, Köln for sin katedral, de gale kongepaladser, Bayreuth er nogle af de smukke og historiske steder at se i Tyskland på denne tid af året.
 • Vandrehjem, familiehoteller, hoteller, feriesteder og boutique -vandrehjem er nogle af de muligheder, du kan benytte, selvom booking på forhånd ville sikre dig en plads hos dem.
 • Tyskland med sin naturlige skønhed og historiske betydning for verden er et sted, du skal besøge mindst en gang i livet, og derfor ville tilbringe en uge i dette land give de nygifte til at nyde Tyskland.

Gå hånd i hånd og nyd en romantisk flugt, som du så fortjener på de bedste bryllupsrejsesteder i verden. Vi spænder over alle verdenshjørner og har listet berømte bryllupsrejsedestinationer og detaljerede fakta for de steder, der vil gøre dit valg lettere. Det er ingen anden gang for dette øjeblik. Vi håber, at du fejrer din kærlighed på den mest eksemplariske måde.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvad er kravene til visumbehandling for at rejse til Europa?

Svar: Alle statsborgere uden Schengen -visum skulle have visum inden deres ankomst til Europa.

2. Hvilke genstande må ikke medbringes bagage under rejsen til USA?

Svar: Alkoholholdige drikkevarer, landbrugsartikler, kulturgenstande, skarpe genstande, væske over 100 ml er nogle af artiklen, der er begrænset, når du rejser til landet. For yderligere oplysninger, besøg venligst webstedet for USA’s told- og grænsebeskyttelse.

3. Er Skotland et sikkert sted at rejse til?

Svar: Bortset fra sædvanlige turistfælder og små tyve som set på næsten alle turistmål, er stedet ganske sikkert at udforske. Vær opmærksom, når du rejser på tværs af byer.