6 bryllupsrejsesteder i Kerala for nygifte par

Kerala ligger på den sydvestlige del af subkontinentet og er et af de mest populære turist- og bryllupsrejsesteder. Det er kendt som ‘Guds eget land’ eller ‘paradis på jorden’. Den blændende skønhed i denne tilstand vil efterlade dig fascineret og i ærefrygt. Unikt for staten er dens bagvand, et omfattende arbejde med indbyrdes forbundne floder, der har en fredfyldt skønhed og holder staten for evigt grøn. Kerala er kendt for sit rige grønt og bagvand, der holder roen og fred. Nogle af bakkernes stationer som Munnar, Vagamon og Wayanad er kendt for sit afkølede klima, der er uberørt af bysummel og forurening. Her er et par smukke steder, som du skal tage din bedre halvdel til!

Smukke bryllupsrejse steder i Kerala:

1. Wayanad:

Det er et distrikt i byen Kalpetta. Bakken deler grænser til Tamil Nadu og Karnataka. Stedet har forskellige tilbud og pakker til bryllupsrejse ture. Green gates hotel er et af de mest populære i området. Deres pakke indeholder alt til dit eksotiske ophold, og sightseeing og andre aktiviteter er inkluderet. De har også en håndfuld valgmuligheder for de værelser, du gerne vil bo i.

Wayanad

 • Romantiske ting at lave: Hvis du begge elsker at prøve noget eventyrligt, kan du planlægge en tur til Chembra -toppen. Det vil helt sikkert være en af ​​de bedste minder, da udsigten du får fra toppen af ​​toppen vil blæse i dit sind.
 • Sådan når du: Den nærmeste lufthavn for at nå Wayanad er Calicut Internationale Lufthavn, som er omkring 65-75 km. Hvis du kommer med tog, skal du tage et tog til Calicut og slippe ned på den samme station. Derfra kan du komme med bus eller taxa for at nå Wayanad. Ved landevej kører der mange busser til Wayanad fra forskellige dele af Kerala.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Det bedste tidspunkt at besøge Wayanad ville være i løbet af oktober – maj, da det er ideelt til sightseeing og trekking, dyrelivsture og fotografering. Juni til september er beregnet til folk, der elsker at se det grønne i Wayanad med nedbør.
 • Overnatning: Du kan hvile på landsbyen Vythiri for at få det perfekte romantiske ophold i Wayanad. Atmosfæren og miljøet omkring feriestedet er så fascinerende.
 • Andre attraktioner: Pookode -søen, Edakkal -grotten, te -ejendomme, Kuruva -øerne.

2. Kovalam:

Strandbyen nær Thiruvananthapuram er en af ​​verdens smukkeste strande. Bortset fra stranden og feriestedet vokser Kovalam også på ayurvedisk turisme (som inkluderer fantastisk ayurvedisk massage, spa og afslapningsterapi). Der er et stort antal badebyer i Kovalam, og der er forskellige transportfaciliteter, der forbinder Kovalam med alle de nærliggende flotte strande.

Kovalam

 • Romantiske ting at lave: Tag en sightseeingtur på en husbåd og gennem Karamana-floden, Vellayani-søen og Vizhinjam klippeskåret huletempel.
 • Sådan når du: Med fly er den nærmeste lufthavn Trivandrum Internationale Lufthavn, som ligger kun 15 km fra byen. Med tog kan du komme ned på Trivandrum hovedbanegård og vælge at besøge Kovalam, som ligger 12 km fra stationen. Hvis du kommer med bus, servicerer hyppige busser fra forskellige dele af Kerala.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Det er perfekt til at besøge Kovalam i vintersæsonen – november til februar, hvor temperaturen vil være moderat. Man kan også bruge lidt god tid på Kovalam -stranden i løbet af denne tid.
 • Overnatning: Du kan stoppe og bo på Kovalam Beach Retreat, som giver en perfekt havudsigt fra balkonen eller tilbringe en nat i en husbåd.
 • Andre attraktioner: Sivananda Yoga Vedanta Dhanwanthari Ashram, Kovalam -stranden, Vellayani -søen, Chowara Village & Beach and The Tides af Leela.

3. Munnar:

Den blændende bakkestation ligger en fire timers rejse fra Cochin. De grønne tæpper pakker ud for at vise smukke vandfald og tehaver, der sikrer en rolig og en større end livserfaring til din bryllupsrejse. Der er forskellige typer feriesteder, der er udstyret med dampbade og jacuzzi. Sightseeing er et must her. Der er mange steder, du ikke vil gå glip af at se. De solkyssede bakker er et ideelt sted for en særlig tid for jer to.

Munnar

 • Romantiske ting at lave: planlæg overraskelseslys til din partner i nærheden af ​​tehaverne eller oplev kærlighed på camping, hvis du begge elsker at have noget eventyrligt.
 • Sådan når du: Den nærmeste lufthavn er Cochin Internationale Lufthavn, som ligger 125 km fra Munnar. Den nærmeste togstation er Aluva eller Cochin. Derfra kan du leje en taxa eller en taxa. Ved vej er der busser, der når Munnar eller tager en taxa for at nå Munnar.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Vinteren er det perfekte tidspunkt at besøge Munnar – september til december
 • Overnatning: Du kan bo på tea county Munnar for en salig udsigt
 • Andre attraktioner: Lockhart Tea Factory, Munnar ekko point, Carmelagiri Elephant Park og Chinnar Wildlife Sanctuary

4. Vagamon:

Vagamon er en anden smuk bakkestation med kølig temperatur hele året. Vagamon er et smukt hjemsted for en række blomster og bregner. Enge og fyrreskove er et must at besøge, og der er feriesteder, der giver hele pakken til sightseeing og aktiviteter for at gøre dit ophold hvert øjeblik værd.

Vagamon

 • Romantiske ting at lave: en tur gennem den tåget Vagamon -fyrreskov smelter bare dit hjerte for din sjæleven. Hvis du er lidt eventyrlysten, ville trekking til Barren bakker være at foretrække.
 • Sådan når du: Den nærmeste lufthavn er Cochin International lufthavn, som ligger 100 km væk. Den nærmeste togstation er Kuttikanam, som ligger 22 km fra Vagamon. Den nærmeste busstation er busstationen Vagamon, hvor busser fra forskellige distrikter og byer når.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Det ville være en behagelig oplevelse at besøge Vagamon i løbet af marts – juni, da temperaturen ville være moderat.
 • Overnatning: Winter Vale og Vagamon højder er nogle af de bedst bedømte feriesteder for at overnatte.
 • Andre attraktioner: Karrige bakker, Thangal Para, Marmala vandfald, Vagamon fyrreskov, Vagamon sø, Mundakayam Ghat og Idukki dæmning.

5. Varkala:

Kystbyen Varkala er også en ekstremt smuk strand, og du kan ikke gå glip af solnedgangen (det bliver muligvis det mest romantiske øjeblik med din bedre halvdel). Det er det eneste sted, hvor du finder klipper ved siden af ​​havet. Varkala -formationen har forskellige tud og kurbade på den anden side af klippeformationen. Den lokale restaurant sælger lækker mad og butikker, der sælger lokale produkter.

Varkala

 • Romantiske ting at lave: En aftentur gennem Varkala -stranden, der nyder solnedgangen og planlægger en middag med levende lys, er fantastisk.
 • Sådan når du: Nærmeste banegård er Trivandrum eller Varkala. Hvis man kommer med bus, kan man komme ned ved Varkala busstand. Der er også en husbådstur fra Cochin, der tager dig til Varkala.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Oktober til februar er det perfekte tidspunkt at besøge.
 • Overnatning: Clafouti beach resort ville give dig en strandudsigtsoplevelse fra dit værelse.
 • Andre attraktioner: Kappil -søen, Anchuthengu og Anjengo Fort, Janardana Swami -templet

6. Paravur:

Paravur er det ideelle sted at opleve et mindeværdigt sejl på bagvandet. Det er tæt på Varkala, og indre vandveje er unikt for dette sted. Du skal prøve det. Paravur sø er også et must besøg. Feriesteder har forskellige tilbud og rabatter til din særlige tid sammen.

Paravur

 • Romantiske ting at lave: En overnatning i husbåden, der sejler i bagvandet, er et ideelt valg for par på bryllupsrejse.
 • Sådan når du: Den nærmeste lufthavn er Cochin internationale lufthavn, den nærmeste busstation er Paravur busstation, hvor busser fra alle dele af staten kommer. Du kan også vælge en taxa fra Cochin for at nå Paravur. Den nærmeste togstation er Paravur station.
 • Bedste tidspunkt at besøge: I løbet af oktober – december, da temperaturen ville være perfekt til sightseeing.
 • Overnatning: Der er mange feriesteder og villaer, der tilbyder ophold for turister og par, der besøger Paravur.
 • Andre attraktioner: Vallarpadam kirke, Marine Drive, Muziris Heritage, Munakkal strand,

Kerala er helt sikkert Guds eget land på grund af dets rige kultur, arv og sindsro. For nygifte par tilbyder Kerala mange bryllupsrejsepakker, der er værd at prøve. Bortset fra disse steder nævnt ovenfor er der andre romantiske steder som Nelliyambathy, Athirapilly, Kumarakom, Thekkady osv..

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Som er bakkestationerne i Kerala?

Svar: Der er mange steder som Wayanad, Vagamon, Munnar, Thekkady og Nelliyambathy, der er kendt for sit afkølede klima og diset tåge.

2. Hvilket er det bedste tidspunkt at besøge Kerala på bryllupsrejse?

Svar: Kerala er bedst om vintrene (oktober – januar), da temperaturen ville være kølig og temmelig kølig i forhold til andre tidspunkter, hvor det er varmt og fugtigt.

3. Hvor mange dage skal jeg bruge på bryllupsrejse i Kerala?

Svar: Du kan foretage en 5-7 dages tur til Kerala og besøge alle disse steder nævnt ovenfor.

4. Hvor er husbåden tilgængelig?

Svar: Kerala er kendt for sin rige bagvand og husbådsrejse. Hvis du planlægger at besøge Kerala for et husbådsophold, så kom til Alleppey.