8 bedste bryllupsrejsesteder i Mizoram med detaljer

Mizoram er en af ​​de mindre stater i Indien og en af ​​staten i syv søstre. Det tilbyder fred, skønhed og de perfekte rammer for et romantisk tilflugtssted. Du kan kun mærke den store glæde og sindsro, staten bringer ind, når du lander på dets friske, frodige landskab. Staten er rig på naturskønne skatte og kan prale af de majestætiske blå bjerge, smukke floder som Sonai og Mat og den rolige Palak -sø. Vandfald og naturreservater, sejlsport og lystfiskeri, travle basarer og arvrige mandirs-der er bare så meget at se og suge i, når man er i staten. Det, der gør det temmelig unikt, er mere særligt dens særlige kultur og etnicitet.

Mizoram – betyder landet for Mizos (den lokale stamme i staten). De lokale stammer her er ekstremt varme og kreative. Det er interessant at lære om Mizo -kulturen og vanerne. Forestil dig, at du interagerer med lokalbefolkningen klædt i farverige glade påklædninger og køber indviklede sjaler og bambusudskæringer. Vejret er mere eller mindre moderat hele året, hvilket øger fordelene som turiststed. Besøg dog mellem november og marts for den bedste vinterlige stemning.

Rejser kan være lidt af et problem, så sørg for at planlægge al transport på forhånd. Der er kun én lufthavn ved Aizwal. Offentlig transport post 6 er problematisk at finde, da staten lukker om aftenen. For ikke-vegetarer er den lokale mad her en fryd, hvorimod vegetarer rådes til at medbringe nogle spiselige ting, da mulighederne er begrænsede.

Bedste bryllupsrejsedestinationer i Mizoram med billeder:

1. blå bjergene i Mizoram:

Bryllupsrejse Steder I Mizoram

Disse bjerge har en særlig berømt top Phawngpui. Denne top er en del af en spændende trekkingsti, der går gennem disse bjerge. Typisk kan en tur lyde for anstrengende til en bryllupsrejse. Men for powerpar, der trives med energiske aktiviteter, vil Phawngpui Adventure Trekking Tour gennem de blå bjerge være et eventyr på bryllupsrejse med de perfekte steder og endnu bedre miljø.

2. Sibuta Lung:

bryllupsrejse steder i mizoram-Sibuta Lung

Dette er en mindesten placeret i landsbyen Aizawl, hovedstaden i staten Mizoram. Selvom landsbyen selv er et af de vigtige steder at besøge i Mizoram, er mindesten netop det – en sten, historien knyttet til den er det, der gør det til et meget interessant besøg. Det siges, at for mange år siden blev Sibuta, chefen for flere huse, forelsket i en pige ved navn Darlai. Men pigen afviste ham. Han blev rasende gal efter hendes afvisning og for at tage hævn, kastede hende i en grube og lagde denne sten over den for at skabe et mindesmærke. Så denne store sten kaldet Sibuta Lung blev gravstenen for en pige, der blev begravet levende.

3.Mizoram State Museum:

bryllupsrejse steder i mizoram-Mizoram State Museum

Når du er i Aizawl og besøger Sibuta Lung, skal du også besøge Mizoram State Museum. Det har et fantastisk display, der viser Mizorams kultur, arv og talent. Dette er en af ​​de mest perfekte bryllupsrejsedestinationer i Mizoram.

4. Burra Bazaar:

Burra Bazaar

Burra Bazaar ligger også i landsbyen Aizawl. Du kan shoppe hele din souvenir her. Farverne og de forskellige varer, der vises, får dig til at fortsætte med at gå op og ned ad gaderne. Dette er stedet, der virkelig fanger essensen af ​​Mizoram og lader dig bruge penge og tage dem med hjem.

5.Shiv Mandir, Aizawl:

Shiv Mandir, Aizawl

Shiv Mandir i Aizawl har en smuk struktur, selvom det er en vanskelig opgave at nå sin indgang. Man skal bestige flere trapper, men slutresultatet er det værd. Selvom selve strukturen er smuk, er udsigterne fra den højde endnu mere stavebegrænsende. Dette er et af de bedste bryllupsrejse -steder i Mizoram.

6. Thorangtlang Wildlife Sanctuary:

Thorangtlang Wildlife Sanctuary

Dette er et af de bedste bryllupsrejse steder i Mizoram især for dyreelskere. Selvom den ikke har så mange forskellige flora -fauna, er det et roligt sted perfekt til et romantisk tilbagetog.

7. Lawngtlai:

Lawngtlai

Beliggende på grænsen til Indien og Bangladesh, har dette sted flere naturreservater og er et lille naturelskers paradis med den perfekte kombination af naturlige elementer. Lohawka Wildlife Sanctuary og Sinemon Wildlife Sanctuary er kun to af de zoologiske parker, der findes her. Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Mizoram.

8.Serchhip:

Serchhip

En lille by med malerisk skønhed, Serchhip fortjener også at blive nævnt her. Vantawng Vandfald er kronens juvel på dette sted. Det er de perfekte rammer for en romantisk gåtur. Thenzawl Deer Park er et andet fristed for naturelskere, hvor du kan nyde en safaritur i fred.

Som du kan se, har Mizoram masser af tilbud til et romantisk tilflugtssted med din nygifte ægtefælle. Det er stille og afsondret, hvilket giver dig de perfekte rammer for at nyde hinandens selskab. Det henvender sig til alle slags par – eventyrjunkierne, naturelskerne, kultursøgende, det spirituelle og mere! Del ikke vores syn på denne artikel og Mizoram generelt med os. Vi elsker at høre fra vores læsere. Glade rejser, og må du finde enorm glæde og kærlighed på denne nye rejse, du går i gang sammen.