9 bedste bryllupsrejsesteder i Meghalaya at besøge i 2021

Hvad med at dykke direkte ind i skyerne til din bryllupsrejse? Ja, hvilket betyder ‘skyens bolig’ på sanskrit-, staten Meghalaya har en lokkende beliggenhed med det perfekte vejr året rundt. Dens flere romantisk naturskønne turiststeder gør det til en attraktiv bryllupsrejsedestination. Forestil dig at summe gennem en bymæssig, men alligevel unik Shillong -by, mens du indtager de britiske påvirkninger, der er efterladt siden deres Raj. Britisk stilarkitektur og rester af britisk kolonialisering i byen gør det endnu mere fortryllende og indsigtsfuldt at udforske.

Hvad mere? Baggrunden for mange bakker og søer har gjort dette sted til en statur som ‘Østens Skotland’. Er du og din partner de rigtige eventyrjunkier? Tag til Umiam -søen for vandsport og cherrapunji (en af ​​de vådeste regioner i verden) for vandreture/vandreture. Hvad med en kulturel udforskning af den reneste landsby i Asien? Ja, landsbyen Mawlynnong i staten er en af ​​sine slags oplevelser, som du vil værne om for evigt sammen som et par. Træskærerarbejde, kærlighed til musik og traditionelt håndværk er rigeligt i lokalbefolkningens historie og kultur her.

Det mest attraktive ved staten er det smukt behagelige og kølige vejr, staten nyder hele året. Dækket med regn og skyer er atmosfæren romantisk for par at nyde på alle tidspunkter. Det er imidlertid et område, der er følsomt over for politisk spænding og også ganske tydeligt i sine lokale skikke og etnicitet. Det tilrådes derfor at undersøge statens position og forberede sig på lokale vaner og mad, før du planlægger din rejse.

Her er en liste over de ni bedste og romantiske bryllupsrejsesteder i Meghalaya med billeder til dig.

Bedste bryllupsrejsedestinationer i Meghalaya med billeder:

1.Shillong:

Bryllupsrejse Steder I Meghalaya

Før dannelsen af ​​Meghalaya plejede dette at være hovedstaden i hele Assam. Nu nyder den den position for staten Meghalaya. En fredelig og smuk by, det er det perfekte sted for et romantisk tilbagetog. Beadon og Bishop falls er rolige, maleriske steder, der tillader nygifte par at nyde deres selskab i fredelige omgivelser. Shillong har også en af ​​Asiens længste guldbaner.

2.Shillong Peak:

bryllupsrejse steder i meghalaya-Shillong Peak

Shillong Peak ligger få kilometer fra byen Shillong. Dens høje højde over jorden gør det til et sted med den mest fantastiske udsigt. Perfekt vejr og ensomhed gør det også romantisk. Det er uden tvivl et af de bedste bryllupsrejse steder i Meghalaya.

3. Mawlynnong:

Mawlynnong

Denne lille by, mere en landsby faktisk, er kendt i Asien for sin renlighed! Ja, der er et sted i Indien kendt for sine hygiejniske levevilkår. Et besøg i denne lille landsby vil chokere dig på langt flere måder end denne enkle erklæring. Det er et must at besøge, når man er på en bryllupsrejse i Meghalaya.

4.Cherrapunji:

Cherrapunji

Cherrapunji er en anden lille by i Meghalaya kendt for sin panoramaudsigt og fredelige beliggenhed. Denne lille by er indesluttet i det naturlige grønt, der er karakteristisk for staten Meghalaya, og er perfekt, selvom den ikke har meget at byde på turistede steder. Eller måske er det derfor, det er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Meghalaya.

5. Living Root Bridge:

Levende rodbro

Meghalaya er kendt for disse ting, der er en kompleks kombination af naturen og menneskets evne til at kontrollere den. Levende luftrødder er snoet og vævet på en kompliceret måde for at danne hængebroer. De er ikke kun robuste, men ser også smukke ud. Når du er i Meghalaya, skal du besøge mindst en levende rodbro.

6. Elephant Falls:

Elephant Falls

Elefantfaldet består af to sæt fald – Wei Laplam og Wir Phang. Beliggende tæt på byen Shillong, kan dette sted nås med en bilkørsel på et par timer. En biltur langs de lange snoede bjergveje med denne smukke kaskade, der venter på dig i slutningen, er en biltur, du vil huske hele dit liv. Dette er et af de mest perfekte bryllupsrejse -steder i Meghalaya.

7.Umiam Lake:

Umiam Lake

Denne sø er et reservoir og ligger tæt på Shillong og har nogle af de smukkeste udsigter over Meghalaya. Du skal besøge denne sø, når du er på din bryllupsrejse, fordi det er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer, der er tilgængelige i Meghalaya.

8. Dawki:

Dawki

Denne lille by ligger på grænsen til Indien og Bangladesh. Selvom den ikke har mange interessante steder, du kan besøge, vil jeg foreslå, at du tager en dags tid til at færdes i byens gader og besøge dens berømte bro, der hænger over floden Umngot. Roen i luften omkring dette sted er noget, der kun kan leveres af en hjemlig lille by som Dawki.

9.Mawsmai Cave Road:

Mawsmai Cave Road

Mawsmai Caves eller Mawsmai Cave veje er et must besøg. Det er det bedste sted at se naturen udføre sin magi. Disse kalkstenaflejringer gennem årene har komprimeret sig til kuperede strukturer, som selv de bedste billedhuggere ikke kunne efterligne. Når du står foran denne storslåede struktur og går ind i dens dybder, undrer du dig over, hvordan du aldrig havde lagt mærke til, at naturen er så vidunderlig kunstner før. Det er et af de bedste bryllupsrejse -steder i Meghalaya -staten til din vidunderlige rejse.

Glitrende vandfald, fortryllende huler, vådeste områder på planeten, vandsport, bakker dækket af skyer, frodige grønne landskaber og kulturelt interessante lokale skikke. Staten er en for romantikerne med så meget skønhed at tage i sammen også aktiviteter at forkæle. Så hvorfor træde rundt på kloden, når du kan finde din smag af det fantastiske Skotland lige her i denne indiske stat? Meghalaya har også flere andre turistattraktioner. Men dets vigtigste salgsargumenter som en bryllupsrejse er dets ensomme og fredelige miljø. Følg ovenstående romantiske bucket-list, når du er i Meghalaya, og du bliver ikke skuffet. Del ikke dine tanker med os, vi elsker at høre fra dig, og feedback fra vores læsere gør hele forskellen. Glade rejser og må du få mange smukke minder sammen på denne nye rejse.