9 bedste bryllupsrejsesteder i Nagaland med billeder

Staten Nagaland har meget at tilbyde til en bryllupsrejse -pakke. Det er en af ​​staten i de syv søstre i Indien med smukke steder og en dejlig atmosfære. Det fordobles som en afsondret flugt, for at I to kan forynge jer fra al bryllupsvanvid. Nagaland er også kendt som ‘det vilde øst’. I dag er det, der står, et symbol på en voldsom tilbagekaldelse og overlevelse fra Kohima-hændelserne fra anden verdenskrig. Tag til Kohima for at opdage statens rige arv og fortid sammen med berømte mindesmærkehuse. Beundre Nagalands naturlige skønhed ved Shilloi -søen i Meluri. Mød og hils på de særligt interessante stammer i Mokokchung -området og Khonoma Green Village. Gå tabt i hinanden endnu mere sammen med den fantastiske udsigt over Dzukou -dalen og få dit eventyrlige øjeblik på den blæsende Benreu.

Så meget at se og så meget at gøre – men rejsende, der planlægger at tage deres rejse til Nagaland, skal være på vagt over for politiske spændinger, der bliver ved med at gøre plads i staten. De forskellige stammer i hver region befinder sig ofte i skovhoveder, der forårsager forstyrrelser ved rejser; Derfor tilrådes det at kontrollere, om Nagaland er i fred på det givne tidspunkt, før du booker. Hvis du kan lide kulden, er vintrene her smukke (med sne på de højeste toppe), men selv for dem, der knytter knuden om somrene, er Nagaland et glimrende valg, da temperaturerne også ligger mellem 16-30 grader Celsius. Her er de ni bedste bryllupsrejse -steder i Nagaland med billeder til din pakkerejse.

Bedste bryllupsrejsedestinationer i Nagaland med billeder:

1. dimapur:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland-Dimapur

Dimapur er den officielle port til Nagaland. Det starter hver tur, der krydser denne stat. Således fungerer det som en optakt til alt, hvad staten har at tilbyde. Det har en rig kulturarv og kan prale af flere historiske monumenter. Har også flere steder, der anses for at være en naturelskers paradis. De vigtigste romantiske steder at besøge her er Kachari Ruins, Diezephe Craft Village, Rangapahar Reserve Forest / Zoological Park, Chumukedima Village, Dimapur Ao Baptist Church, Diphupar, Nicaraguan, Kuki Dolong Village, Green Park, Nagaland Science Center, Medziphema og Ruzaphema. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Nagaland.

2. Kohima:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland

Kohima er hovedstaden i Nagaland og den mest urbaniserede by, du finder her. På trods af at der er lidt af byens travlhed, er det dog fortsat primært en stille by. De vigtigste steder at besøge her er Dzukou Valley, Japfu Peak, Pulebadze Peak, Kohima War Cemetery, vicekommissærs bungalow, Kohima State Museum, Kohima Zoo, Naga Bazar, Dzuleke og Tseminyu. Det er et af de bedste bryllupsrejse steder i Nagaland.

3.Mokokchung:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland-Mokukchung

Mokokchung er hjemstedet for Ao -stammen. Disse er venlige og gæstfrie mennesker, hvilket gør dette lille distrikt vidunderligt til et besøg. De vigtigste steder at besøge her er Changtongya, Mokokchung Park, Mokokchung Village, Longkhum, Ungma og Chuchuyimlang.

4. måned:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland-Man

Mon huser Konyak Nagas. Disse er tatoverede krigere, der ofte er forbundet med Nagaland. Man giver således et interessant besøg. De vigtigste romantiske bryllupsrejse steder at besøge her er Longwa Village, Veda Peak, Chui Village (Basti) og Shangnyu Village. Folkeeventyrene og stammehistorierne, du får at høre af lokalbefolkningen her, får dig til at blive henrykt på kort tid.

5. Meluri:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland-Meluri

Dette er en lille, men smuk by. De vigtigste bryllupsrejse -steder at besøge her er Phek, Dzudu Lake, Zanibu Peak og Shilloi Lake.

6.Wokha:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland-Wokha

En lille smuk by, Wokha, ligger i skødet af statens bedste bjerge. Det er et paradis for alle naturelskere. De vigtigste steder at besøge her er Doyang Hydro Project, Liphanyan Governor’s camp, Mount Tiyi, Doyang River, Water Pool, Totsu Cliff og Vankhosung. Dette er et roligt sted, hvilket gør det til et af de bedste bryllupsrejsesteder i Nagaland.

7. Dzukou -dalen:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland-Dzukou Valley

Beliggende tæt på Kohima, er denne dal et af de smukkeste steder i ikke bare Nagaland, men hele Indien. Det byder på panoramaudsigt, der kan nydes, mens du ler rundt i bakkernes grønne enge her. De vigtigste steder at besøge her er Khonoma og Japfu Peak.

8.Benreu:

benreu

Uberørt og uberørt ser det ud til, at Benreu er kommet ud af en eventyrbog. Luften her er frisk og miljøet fredeligt. Dens stille ensomhed får dit hjerte til at føle sig varmt og afslappet. De vigtigste steder at besøge her er Peren og Mt. Pauna Tourist Village.

9. Khonoma Green Village:

Bryllupsrejse Steder i Nagaland-Khonoma Green Village

Disse landsbyhuse tilhører Angami -stammefolket. Det er disse mennesker, der er ansvarlige for, at Khonoma erhverver navnet på en grøn landsby. Denne stamme opgav jagt og startede landbrug for mange år siden, og resultatet af deres beslutning var denne grønne by. De vigtigste steder at besøge her er Dzulekie, Ruzaphema, Intangki Wildlife Sanctuary og Khonoma Village.

Alt i alt er Nagaland ikke et dårligt valg til en bryllupsrejse. Det tilbyder de perfekte rammer for et romantisk tilflugtssted og for dig at tilbringe lidt tid alene med din nygifte ægtefælle, indesluttet i bjergene. Så gå romantisk og hyggelig på dette vidunder på et sted i Nagaland. Hvad er unikt? De 16 plus kulturelt forskellige stammer, der findes på tværs af de forskellige områder af staten. Dette tilføjer mangfoldigheden, der gør hele oplevelsen til en af ​​slagsen. Udforsk disse stammers nye skikke, festivaler og påklædninger. Nyd alenetid på luksuriøse ophold omgivet af frodige grønne dale og udsigt over bjergene. Følg ovenstående skovliste for at planlægge din bryllupsrejse, og vi forsikrer dig om, at I begge skal samle smukke minder for at værne om livet. Del ikke dine tanker med os, da din feedback kun gør det muligt for os at hjælpe vores læsere mere effektivt. Vi ønsker dig masser af held, kærlighed og sammenhold på denne nye rejse, du er ved at gå i gang med sammen.