9 berømte bryllupsrejsesteder i Singapore med detaljer

Singapore er en øby, der viser både menneskeskabte og naturlige vidundere over naturskønne skønheder. Kendt for at være en haveby i verden, er Singapore på nippet til at blive en by i haven. Det være sig den vidunderlige visning af vand og lys på Sentosa -stranden eller infinity -poolen på 57. niveau, hvilket giver dig en oplevelse af at svømme på toppen af ​​verden, hver oplevelse i Singapore er på sit niveau, der bedst gør Singapore til bryllupsrejse. Beliggende i Sydøstasien og forbundet med alle de store lande i verden kan det ikke være enklere at komme dertil. At være beliggende nær ækvator Singapore oplever et tropisk klima og får rigelig nedbør. Så det bedste tidspunkt at besøge er at undgå regnen, der er netop mellem november og juli. Kriminaliteten i Singapore er meget lav, hvilket gør det ekstremt sikkert for turister.

Singapore er ethvert pars bryllupsrejsedrøm, uden tvivl. Øbyen er et storslået show af seværdigheder og lyde, kunstigt og naturligt. De mange strande, sci-fi-arkitektur, de vedligeholdte haver, samtidskunst, tårnhøje hoteller og shoppingcentrene vil gøre dette til en bryllupsrejse, der vil forblive hos dig for altid. Nogle af de steder at besøge i bryllupsrejse i Singapore er –

Bedste bryllupsrejsesteder i Singapore med billeder:

1. Changi Point Coastal Walk:

Bryllupsrejse Steder I Singapore

Changi Point giver en fantastisk udsigt over havet, offshore kalongs og både. Glem alt og bliv helt blæst af træerne, de smukke bakketoppe og det tætte grønt, mens du tilbringer tid med din elskede.

2. The Ritz-Carlton, Millenia:

bryllupsrejse-steder-i-singapore

En overnatning der, og du lever som kongelige. Bortset fra sin enestående udsigt over Singapores skyline og Marina Bay, har den en enorm samling af moderne kunst af verdenskendte kunstnere som Dale Chihuly, Andy Warhol og Frank Stella. Du kan ikke gå glip af det betagende landskab og tage en dukkert i ‘Second Honeymoon Dip’ nær Ritz -badebutleren. Luksus og service når det er bedst! Hvis du undrer dig over, hvor du skal bo i bryllupsrejse i Singapore for at blive forkælet i luksus, er dette stedet at være.

3. Bukit Batok Town Park:

bryllupsrejse-steder-i-singapore

Bukit Batok Town Park er en stor attraktion i Singapore. Det er et af de bedste bryllupsrejse -steder for par. Populært for sine smukke landskaber, hvert par bør få taget et foto af de uddannede fotografer der. En romantisk spadseretur gennem den naturskønne park ved siden af ​​den rolige sø kendt som Xiao Guilin af lokalbefolkningen, vil være en tur at huske for livet!

4. Singapore -floden:

bryllupsrejse-steder-i-singapore

En bryllupsrejse i Singapore er forgæves uden en drift langs Clarke Quay for at se de fantastiske Marina Bay Sands, The Merlion og andre berømte vartegn. Par kan også tilbringe en romantisk aften med hinanden på den smukke flod, mens de nyder lysshowet der. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Singapore, man ikke bør gå glip af.

5. juvelæske:

Bryllupsrejse Steder I Singapore

En date ved juvelkassen er en af ​​de mest nødvendige ting, mens du er i Singapore med din kæreste. Reserver juvelæsken på forhånd til en romantisk middag, mens du kører over byen og nyder den betagende udsigt, byen byder på. Romantisk midterluft er noget, du ikke vil opleve hver dag; så grib denne mulighed for at gøre dagen speciel for jer begge.

6. Marina Bay Sands:

bryllupsrejse-steder-i-singapore

Marina Bay Sands er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Singapore. En spadseretur på sandet, mens du nyder lysshowet, et fantastisk sæt vandstråler, lasere og brandgejsere, alt er fantastisk. Få en champagne på KUDE TA Club med 360 graders udsigt over Singapore oven på Marina Bay Sands. Aftenen kan ikke blive mere romantisk end dette!

7. Haver ved bugten:

Haver ved bugten

Disse er state of the art menneskeskabte haver og rangerer højt blandt bryllupsrejsestederne i Singapore. Det er en perfekt blanding af naturligt og kunstigt, med indfødte og eksotiske planter sammen med de vandbevarende supertræer og menneskeskabte bjergbiom. Dette er bestemt romantikkens fremtid!

8. Sentosa:

Sentosa

Sentosa Island er et af de mest besøgte steder for bryllupsrejsepar i Singapore. Kendt for sine smukke og store strande og eventyrlige havsport, kan du nyde en romantisk formiddag på den smukke hvide sandstrand med din bedre halvdel. En gåtur til den berømte sommerfuglpark og Insect Kingdom eller volleyball ved stranden, efterfulgt af en par session på Spa Botanica vil være den perfekte dag på bryllupsrejsen.

9. Botaniske haver:

Botaniske haver

Det frodige grønt og regnskove gør dette til en af ​​de bedste naturlige bryllupsrejsedestinationer i Singapore. Gå igennem en ensemblesamling på mere end 2000 orkideer, og besøg National Orchid Garden. Spis derefter lækker mad i restauranten Corner house. En perfekt dag at tilbringe med naturen og mad!

Dette er bare et lille glimt af, hvad Singapore tilbyder. Du skal aflægge et besøg for at opleve den romantiske luft i atmosfæren i den smukke by kaldet Singapore!!

Nød du at udforske de forskellige steder at besøge i Singapore til bryllupsrejse? Del med os din oplevelse, og hvilken af ​​dem er dine yndlingsdestinationer. Der er meget ud over, hvad Singapore har i vente, især til bryllupsrejseparret, og man skal besøge for at opleve dets storhed.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvad er de bedste steder at besøge i Singapore for par på bryllupsrejse?

Svar: Her er en liste over 10 mest romantiske steder i Singapore, du ikke bør gå glip af på en bryllupsrejse:

  • En picnic ved Esplanade taghave
  • Lys- og vandshow ved Marina Bay Sands
  • Lav en skål på flyeren i Singapore
  • Gå på skybroen ved haverne ved bugten
  • Vin og spis på byens sightseeingbåde
  • Føl dig ude af verden på Marina ved Keppel Bay
  • Spis i Jewel -svævebanen
  • En romantisk ø -flugt ved St. Johns
  • Få et eventyr på Sentosa -øerne
  • Besøg 1-Altitude

2. Er Singapore en dyr bryllupsrejse destination?

Svar: Singapore er blevet bedømt som det dyreste land for turisme. Men med den type udvikling, den har foretaget, og den luksus, den tilbyder, er den bestemt værd at bruge. Det bedste er, at du får en lang række oplevelser i verdensklasse ét enkelt sted uden at skulle rejse timer sammen og hoppe et sted til et andet.

3. Er Singapore et godt valg for par på bryllupsrejse?

Svar: Om Singapore er et ideelt valg eller ikke til bryllupsrejse, afhænger udelukkende af hvilken type ferie du leder efter bryllupsrejsen. Hvis du leder efter et roligt og roligt sted, afsondret fra verden, så er Singapore ikke det ideelle valg. Men hvis du elsker pomp og pragt, elsker at nyde forskellige køkkener og nyde nogle af de fineste oplevelser i verden, så er Singapore det ideelle valg for dig.