Check out denne bedste bryllupsrejse steder i Chennai for par

Inden du kommer til besværet med et gift liv eller har nogle gode stunder sammen eller tager et par skridt videre som et ægtepar, er en flugt fra dit normale liv det, du har brug for. Din bryllupsrejse er, hvor du lærer din anden halvdel at kende lidt mere, og intimitetskvoten mellem jer begge ganges med en million. Og hvilket bedre sted til en bryllupsrejse, hvis ikke Chennai? Strande, museer, nationalparker, templer, forter osv. Fylder livet i byen. Her er en liste over bryllupsrejse -steder i Chennai.

Bryllupsrejse steder i Chennai

Udforsk disse bedste bryllupsrejse -steder i Chennai:

1. Marina Strand:

bryllupsrejse steder i chennai

Som en af ​​de længste strande i Asien er Marina Beach et perfekt sted for par. Det rene hav sammen med guldsandet giver det et perfekt udseende, hvis du skal sidde og kigge og tage lidt skarp kvalitetstid med hinanden. En simpel aften barfodet spadseretur gennem stranden er netop det, der gør det til et af de bedste bryllupsrejse -steder i Chennai.

 • Det er et af de mest omtalte bryllupsrejsesteder i Chennai, da det giver par til bryllupsrejser de perfekte rammer. Kærlighedsfugle kan komme her og sole sig i solen, mens de nyder et lækkert måltid. Det gyldne sand og de smukke bølger gør denne strand til et særligt sted at fejre en ny begyndelse af dit liv.
 • Hvis du tilfældigvis er på hovedbanegården i Chennai, kan du nå Park -stationen og tage et lokaltog til Marina Beach. Hvis du rejser med fly, kan du tage en taxa fra lufthavnen. Vi vil dog foreslå dig at tage et lokaltog fra banegården nær lufthavnen.
 • Der er mange hoteller, hytter og smukke feriesteder til rådighed nær Marina -stranden. Du kan bestille et behageligt ophold i henhold til dit budget og din smag.
 • November til februar er det bedste tidspunkt at besøge Marina Beach. Den behagelige kølige brise vil gøre din oplevelse uforglemmelig. Sommermånederne kan være varme og lidt ubelejlige.
 • St.Mountain Mount National Shrine, Vivekananda House, Sri Parthasarathy Temple og Kapaleeshwarar tempel er nogle nærliggende turistattraktioner, som du kan besøge med din partner.

2. VGP Golden Beach:

bryllupsrejse steder i chennai

VGP Golden Beach er portrætteret på verdens næstlængste strand og er et af de berømte steder for par. Carting, pool, kulturelle shows osv. Er faciliteterne i VGPs lokaler. Et sted, hvor bølgerne og vinden bliver den mest romantiske sang nogensinde, er VGP et af de bedste bryllupsrejsesteder i Chennai.

 • Par kan besøge denne strand og nyde aktiviteter som carting og pool. At gå en tur på det gyldne sand på denne fantastiske strand giver en perfekt bryllupsrejse. Dette er et ideelt sted til bryllupsrejser for kærlighedsfugle, der ønsker at forynge både deres sind og krop.
 • Meenambakkam Internationale lufthavn i Chennai ligger kun 20 km væk, og hovedbanegården ligger 5 km fra stranden. Du kan enten tage en taxa/bus eller tage det elektriske tog for at nå din destination.
 • Der er mange smukke hoteller, hytter og feriesteder tilgængelige i forskellige områder. Du kan bestille et behageligt ophold nær stranden i henhold til dit budget og præferencer.
 • Oktober-februar er det bedste tidspunkt at besøge denne strand. Vejret er ekstremt behageligt og giver turister mulighed for bekvemt at udforske stranden og nærliggende steder.
 • Marundeeswarar -templet, Pancha Rathas og Elliots strand er nogle steder i nærheden, du skal udforske med din anden halvdel.

3. Yercaud:

bryllupsrejse steder i chennai

Grønt, grønt og mere grønt! Stilhed og fred er, hvad Yercaud tilbyder med en knivspids af naturens skønhed. Du vil mere end glæde af at snuse livet ud af kaffeplantagen på vej til bakke stationen med en dejlig vej fyldt med hårnålesving. Det er utvivlsomt et af de bedste bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Chennai.

 • Yercaud er en af ​​de smukkeste bakkestationer og er en absolut godbid for bryllupsrejsepar. Kærlighedsfugle kommer her og nyder det behagelige vejr, mad og forskellige aktiviteter. Dette naturskønne skønhed vil helt sikkert efterlade dig fascineret. Dette er en ideel romantisk destination for bryllupsrejsende.
 • Yercaud har ikke en egen lufthavn. Hvis du rejser med fly, skal du tage et fly til Tiruchirappalli International lufthavn. Denne lufthavn er cirka 64 km væk fra stedet. Man kan let tage en taxa eller en bus. Salem Junction er den nærmeste banegård. Det ligger 38 km fra Yercaud.
 • Der er mange smukke hoteller, hytter og feriesteder tilgængelige i forskellige områder. Du kan bestille et behageligt ophold i henhold til dit budget og præferencer.
 • Hvis du leder efter et køligt og behageligt tilflugtssted, er sommermånederne perfekte til at planlægge din ferie. Vejret forbliver behageligt nok til at udforske bakkestationen. Monsunerne oplever mild nedbør. Hvis du er en monsunelsker, kan du også besøge dette sted i monsunmånederne.
 • Kiliyur falls, Shevaroy bakker, Shevaroy tempel, Yercaud Lake er andre store turistattraktioner, som du skal besøge.

4. Ooty:

bryllupsrejse steder i chennai

Indstilling af et bænkmærke som de bedste bryllupsrejse -steder i nærheden af ​​Chennai er Ooty. Ooty betragtes som dronningen på alle bakkestationer i Indien og er de ideelle og mest foretrukne bryllupsrejsedestinationer i Indien. Imidlertid tiltrækker det meget fodaftryk, det er måske ikke så stille og fredeligt, som du måske håber det ville være.

 • Det er ikke det mest fredelige sted til bryllupsrejser, men det giver helt sikkert par al den romantik, de har brug for. Ooty er en af ​​de smukkeste og mest romantiske bryllupsrejsedestinationer. Par ville helt sikkert nyde den naturlige skønhed og turiststeder i Ooty. At gå en tur nær søerne og i de dragende haver kan gøre din bryllupsrejseoplevelse uforglemmelig.
 • Coimbatore -lufthavnen ligger 88 km fra Ooty. Hvis du rejser med tog, er den nærmeste togstation Mettupalyam, som ligger omkring 40 km væk og har god forbindelse til større byer i Indien. Du kan tage en taxa eller en bus for at nå din placering.
 • Der er mange smukke hoteller, hytter og feriesteder tilgængelige i forskellige områder. Du kan bestille et behageligt ophold i henhold til dit budget og præferencer.
 • Det ideelle tidspunkt at besøge denne smukke bryllupsrejse destination er marts-juni. Vejret er ekstremt behageligt for sightseeing, og par kan også engagere sig i andre turistaktiviteter.
 • Ooty -søen, Doddabetta, Government Rose Garden, Government Botanical Garden og Pykara -søen er andre turistattraktioner. Gå ikke glip af disse romantiske steder!

5. Kodaikanal:

bryllupsrejse steder i chennai

Oversættelsen på tamilsk med erklæringen om ‘Skovens gave’ gør den til prinsesse på alle bakkestationer efter Ooty. Kodai tiltrækker masser af nygifte og er en fangst med sine søer og vandfald og huler. De stedsegrønne skove i de vestlige Ghats er en anden af ​​de fascinerende faktorer på dette sted.

 • Kodaikanal er det bedste tilflugtssted for bryllupsrejse par, der ser ud til at tilbringe en hyggelig ferie på en bakke station. Den naturskønne udsigt over denne by vil helt sikkert efterlade par betaget. Kærlighedsfugle kan nyde den lækre mad, åkander og en fantastisk udsigt. Gå ikke glip af eventyrene med trekking, camping og jagt på de smukke vandfald.
 • Den nærmeste lufthavn til Kodaikanal er Madurai, som er cirka 118 km væk. Andre lufthavne Coimbatore og Trichy, som er 170 km og 150 km væk fra Kodaikanal. Kodai Station ligger cirka 100 km fra byen. Du kan tage en taxa eller en bus for at nå stedet.
 • Der er mange femstjernede ejendomme og ydmyge boliger til rådighed i denne by. Du kan leje et sted efter din egen komfort og budget.
 • Kodaikanal oplever meget behagelige somre, og derfor er det det bedste tidspunkt at besøge denne by. Par kan nyde trekking, sejlsport og sightseeing i det behagelige vejr. Monsun er også et bekvemt tidspunkt at besøge denne by, da nedbøren er temmelig gennemsnitlig.
 • Berijamlake, Bryant Park, Pillar Rocks Road, Coaker’s walk er andre store attraktioner. Kærlighedsfugle kan nyde den naturlige skønhed og sjove aktiviteter her eller bare tage en tur i parkerne.

6. Tranquebar:

bryllupsrejse steder i chennai

Luksus kombineres med naturen på Tranqueabar. Du vil ikke gå glip af denne på listen over bryllupsrejsesteder i Chennai. Det er her støj bliver til musik. Selv lyden af ​​bølger, der rammer klipperne, kan ikke være mere behagelig end på dette sted. Hvis du har tænkt dig at få en uforglemmelig, kan du prøve bungalowerne på stranden, og du har det bedst med ham/hende.

 • Tranquebar er en af ​​de mest berømte og romantiske bryllupsrejsesteder i Chennai. Par kan komme her og bestille et luksuriøst ophold på en af ​​feriestederne tæt på strande. Få en forsmag på historie, kultur, natur og luksus ét sted. Dette er en ideel bryllupsrejse destination for nygifte par.
 • Trichy er den nærmeste lufthavn til Tranqueabar, som er cirka 130 km fra byen. Du kan tage en bus eller en taxa for at nå din placering. Nagapattinam og Chidambaram er de nærmeste jernbanestationer, der er 35kms og 40kms væk. Den bedste måde at rejse i byen er at leje en cykel.
 • Vejret er behageligt mellem august-marts. Somre kan være lidt ubehagelige på grund af det varme vejr. Undgå monsunmåneder, da denne by oplever kraftig nedbør i monsunen.
 • Der er mange femstjernede ejendomme og ydmyge boliger til rådighed i denne by. Du kan leje et sted efter din egen komfort og budget.
 • Fort Dansborg, byporten, Old Danish Cemetery, Masilamani Nathar Temple og New Jerusalem Church er andre store turistattraktioner i denne smukke by.

7. Pondicherry:

bryllupsrejse steder i chennai

Nu kendt som Puducherry, serverer den franske temaby et fantastisk fad fyldt med romantik. Kombinationen af ​​indisk og fransk kultur og de funklende klare strande sammen med et falmende strejf af det koloniale Indien giver det kanten.

 • Pondicherry er en af ​​de mest berømte og romantiske bryllupsrejsesteder. Det er et ideelt sted for bryllupsrejsende, der ønsker at opleve naturens skønhed og blandede kulturer. Kærlighedsfugle kan komme her for at nyde det behagelige vejr, lækker mad, turiststeder og turistaktiviteter.
 • Pondicherry -lufthavnen kan kun rumme små luftfartøjer, derfor flyvninger fra Bangalore og Hyderabad lander her. Du kan dog tage forbindelsesflyvninger fra nogle større byer i landet. Den nærmeste banegård til Pondicherry er Villupuram, som ligger cirka 35 km fra byen.
 • Der er mange smukke hoteller, hytter og feriesteder tilgængelige i forskellige områder. Du kan bestille et behageligt ophold i henhold til dit budget og præferencer.
 • Oktober til marts anses for at være et ideelt tidspunkt at besøge Pondicherry. Det har et varmt klima, og derfor er disse måneder mere behagelige at udforske denne by.
 • Sri Aurobindo Ashram, Basilica of the Sacred heart of Jesus og Matrimandir er nogle populære turistattraktioner, som du skal besøge i Pondicherry.

8. Wayanad:

bryllupsrejse steder i chennai

Du kan ende med at blive forelsket igen og igen i dette steds naturskønne skønhed. Skove og skyer inden for rækkevidde er noget, du ikke kan argumentere med. Denne bakkestation er fuld af skove, plantager og dyreliv. Det er den grønnere region i Kerala og det mest romantiske sted til bryllupsrejser for par. Man kan finde ro og trøst på denne rene og fortryllende bakkestation.

 • Wayanad tilbyder par på bryllupsrejse en meget rolig og smuk bryllupsrejse. Kærlighedsfugle kan komme her og finde deres fredens øjeblik. Skønheden ved denne bakkestation er ekstremt fængslende. Det har et strejf af kultur og historie og vil helt sikkert bringe dig tættere på naturen.
 • Calicut International lufthavn er den nærmeste lufthavn til Wayanad, som er cirka 65 km væk. Du kan leje en bus eller en taxa for at nå din destination. Den nærmeste togstation er Kozhikode, og man kan bekvemt rejse med bus eller taxa til Wayanad.
 • Der er mange smukke hoteller, hytter og feriesteder tilgængelige i forskellige områder. Du kan bestille et behageligt ophold i henhold til dit budget og præferencer.
 • Oktober til maj er det bedste tidspunkt at besøge Wayanad til sightseeing, trekking og andre aktiviteter. Vejret er behageligt, og du finder et antal turister. Naturelskere kan dog besøge dette sted i monsunmånederne for at opleve den grønne skønhed i Wayanad.
 • Bryllupsrejsende vil helt sikkert nyde plantagerne og dyrelivet på dette sted beliggende blandt de vestlige Ghats. Det grønne ved Wayanad under monsunen er noget, hvert par skal opleve.

9. Yelagiri:

bryllupsrejse steder i chennai

En bakkestation helt UN-kommercialiseret og tilbyder søer, bakker og grønt! Det er også kendt som den anden Ooty. Denne bakkestation er fuld af romantiske picnicsteder og eventyrlejre. Fiskene og skildpadderne i naturparken vil sikkert underholde bryllupsrejsende. Du kan bare ikke gå glip af de turistaktiviteter og festivaler, som denne bakkestation byder på.

 • Par kan komme her og leve deres drømmebryllupsrejse i Yelagiri. Det tilbyder dig smukke bryllupsrejsepletter. Hvis du leder efter eventyr, er dette sted fuld af eventyrsport. De smukke søer og fromme templer er også et besøg værd. Hvis du vil gøre det mere romantisk, skal du gå på sejltur med din anden halvdel.
 • Den nærmeste jernbanestation til Yelagiri er Jolarpettai, som ligger kun 21 km fra destinationen. Du kan nemt leje en taxa eller taxa. Der er ingen direkte fly til Yelagiri. De nærmeste lufthavne er dog Chennai og Bangalore. Du kan tage en bus eller en taxa for at nå Yelagiri.
 • Der er mange smukke hoteller, hytter og feriesteder tilgængelige i forskellige områder. Du kan bestille et behageligt ophold i henhold til dit budget og præferencer.
 • November til februar er det bedste tidspunkt at besøge dette sted. Da vejret forbliver behageligt hele året, vil du se turister uanset højsæsonen.
 • Yelagiri naturpark, eventyrlejr, Jalagamparai fald er andre turistattraktioner. Gå ikke glip af de spændende eventyrsport, som denne bakkestation byder på.

På nuværende tidspunkt er vi sikre på, at du har besluttet dig for at planlægge dine romantiske ferier i Chennai og andre steder til bryllupsrejser i nærheden. Hvis denne artikel har hjulpet dig med at indsamle nogle nyttige oplysninger, kan du give en feedback. Glem heller ikke at dele det med dine venner og især de nygifte.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvorfor skulle jeg overveje Chennai at tage til min bryllupsrejse?

Svar: Omgivet af storslåede bakker, fredfyldte strande, skinnende søer og vandfald giver de fleste af disse byer og byer fascinerende bryllupsrejser. De ligger i nærheden af ​​Chennai, og en lang weekend er alt hvad du behøver for en mindeværdig flugt til nogen af ​​disse romantiske skjulesteder

2. Hvilken slags afslappende aktiviteter kan jeg forkæle med min kone i Chennai?

Svar: Den forbløffende og ganske opsummerede liste over romantiske bryllupsrejse -steder i nærheden af ​​Chennai vil hjælpe kærlighedsfuglene der til at vælge deres første ferie sammen. Der er mange steder i Chennai, der tiltrækker bryllupsrejser og par fra hele verden. Kærlighedsfugle kan gå en tur på det solkyssede sand, solbade og svømme sammen for at forynge deres sjæl og krop.

3. Hvordan kan jeg rejse til Mahabalipuram, og hvad skal jeg gøre der?

Svar: Dem, der leder efter en super drømmende og uhyre romantisk nirvana- kører ca. 55 kilometer fra Chennai til Mahabalipuram for at nå en af ​​de mest populære destinationer til bryllupsrejser nær Chennai. Besøg kysten templer, panch rathas og hule templer med din bedre halvdel. Du bør også trek til fyrtårnet for en fantastisk udsigt. Tro mig- det bliver en sjov belastet bryllupsrejseoplevelse.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80