Romantiske bryllupsrejsesteder i Rajasthan med detaljer

Rajasthan er en stat på den østlige side af Indien. Det er rig på arv, kultur, safarier og klitter med kontrasten til selv frodige skove. Det har Indiens ældste bjergkæde som baggrund. Bryllupsrejse parene vælger ofte at komme her i den tidlige vinter, da det er det mest gunstige tidspunkt. Parrene er fascineret af byens skønhed, som stadig et sted har den gamle blanding med alle de monumenter og historier, der følger med. Rajasthan er en af ​​de sikreste destinationer at besøge til bryllupsrejse i Indien. Blandt bryllupsrejsedestinationerne er Jaipur, Udaipur og Jodhpur de mest besøgte bryllupsrejsedestinationer af par, da den naturskønne og arkitektoniske skønhed i forter og monumenter får dig til at blive ærefrygt. Her er nogle af de bedste bryllupsrejsesteder i Rajasthan

Bryllupsrejse Steder i Rajasthan:

Jaipur:

bryllupsrejse steder i rajasthan

Jaipur er hovedstaden i Rajasthan og er også kendt som den lyserøde by, da der var en tid, hvor alle husene var malet lyserøde. I de fjerne steder i byen kan folk stadig finde 3 eller 4 tilstødende huse i pink. De har et farverigt marked, hvor etniske smykker, tøj og kunsthåndværk kan købes. Byen har parker, fantastiske hoteller og muntre gæstfrie mennesker.

Udaipur:

Udaipur

Udaipur er et af de bedste bryllupsrejsesteder i Indien. Det er fulde haver, templer, store paladser, palæer og fuld af søer, hvilket giver det navnet ‘City of Lakes’. Bypaladset er et af de vigtigste turiststeder. Doodh Tai er en have berømt for sit solnedgangspunkt, som mest tiltrækker par, især hvis de er på båd. Derefter har de Nehru Garden, Udaipur Solar Observatory at besøge og kamelrides, hest at nyde.

Jodhpur:

Jodhpur

Ligesom den lyserøde by er Jodhpur kendt som den blå by Rajasthan. Jodhpur er et af de mest romantiske steder med paladser, templer og palæer, der tilføjer turens skønhed. Umaid Bhavans skønhed er bemærkelsesværdig; den var bygget af marmor og lyserød sandsten. Balasamand Lake har en have i nærheden. Andre steder at besøge ville være Mehrangarh Fort, Mandore Garden og Jaswant Thada.

Jaisalmer:

Jaisalmer

Jaisalmer er kendt for at være den gyldne by i Rajasthan, da turisterne kan se sandet skinne på stedet. Stedet ser så skønt og levende ud om natten, at parret ikke mere kan komme fra den farverige by. Stedet er vidunderligt med mange Jain -templer, der bruges gule sandstenskonstruktioner i byen, hvilket gør det ganske fascinerende. Jaisalmer Fort, Tazai Tower, Gadsisar Lake, Havelis og mange flere steder er der at besøge.

Mount Abu:

Mount Abu

Mount Abu er den eneste bakkeby i Rajasthan og kun oasen i ørkenen. Skønheden i Dilwara Jain -templer et must at besøge for alle par. Hvis parrene kan nå at gå til Guru Sikhar, den højeste top, så ville de kunne se hele Mount Abu -området. Nakki Lake og Toad Rock er også vigtige steder at besøge, men frem for alt solnedgangspunktet ét sted, som intet par vil gå glip af. Der er et bryllupsrejsepunkt, der er så passende for dem og også får dem til at føle sig specielle.

Bikaner:

Bikaner

Bikaner ligger i den nordlige del af Rajasthan og blev grundlagt af en Rajput -konge, Rao Bika. I øjeblikket kaldes det lettere Camel Country, da det giver den bedste kamelridning i verden og også har en Camel Research and Breeding Farm her. Bikarner pålægger smuk arkitektur i historien, de udskårne Jharokas er et stort hit af turisterne. Der er også mange forter, templer og haveli’er.

Bharatpur:

bryllupsrejse steder i rajasthan Bharatpur

Historien om Bharatpur ligger i Matsya -riget tilbage i det 5. århundrede f.Kr. Matsya var allierede til Pandavas i Mahabharata -krigen. Det er den østlige port til Rajasthan. Byen er fuld af mange forter, templer, paladser og har en nationalpark kaldet Keoladep Ghana Nationalpark, i øjeblikket.

På nuværende tidspunkt er du måske desperat efter at bestille billetter til Rajasthan. Tja, hvorfor så spilde tid? Planlæg din ferie, og bestil den bedste pakke til bryllupsrejser til Rajasthan. Par, der har besøgt Rajasthan, vil aldrig glemme deres bryllupsrejsedage, da Rajasthan byder dem velkommen med mange mange overraskelser. Det er, som om du er kommet til en paradisby, hvor du kan finde vores gamle indiske historierester i deres forter og paladser. Få den kongelige konge og dronning frem i dig ved at besøge disse steder. Håber du kunne lide disse berømte bryllupsrejse -steder i Rajasthan! Efterlad dine kommentarer, hvis du har et andet sted at foreslå.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvilket er det bedste tidspunkt at besøge Rajasthan i betragtning af klimaforholdene?

Normalt kan du når som helst besøge Rajasthan, da byen nyder alle tre grundlæggende klimaforhold. Men hvis du planlægger en bryllupsrejse, er det bedst at besøge i løbet af oktober – marts, da vejret vil være behageligt.

2. Hvilken er den nærmeste lufthavn i Rajsathan?

Rajasthan er en by, der er tilgængelig for alle transportformer. Sanganer er den eneste internationale lufthavn i Jaipur, der forbinder dig med forskellige andre byer i Rajasthan.

3. Kan jeg vælge at nå Rajasthan med tog? Hvis ja, på hvilken station skal jeg standse?

Rajasthan har et meget godt netværk af jernbane- og vejtjenester, som hjælper turister med let adgang til byen fra forskellige dele af landet. Overvej at rejse i Rajdhani Express og Shatabdi, da de leverer fremragende servicestandarder.

4. Hvad er de romantiske ting at lave i Rajasthan?

Når det kommer til Rajasthan, har du mange ting at gøre. Prøv at besøge Amer Fort og Hawa Mahal, da disse er en af ​​de fineste paladser og forter, man kan se i Indien. Få en kongelig gåtur med din bedre halvdel gennem City Palace, Jaipur. Hvis du er lidt eventyrlysten, kan du også besøge Ranthambore National Park.