Top 9 mest romantiske bryllupsrejsedestinationer i Odisha

Orissa er en af ​​delstaten Indien, der er rig på kultur og arv. Det sport flere interessante byer fyldt med interessante turistmål. For nygifte par er Orissa det bedste valg, da det byder på mange romantiske steder og ting at lave. I denne artikel skal vi se nogle af de bedste steder i Orissa, der er bedst til par på bryllupsrejse. En anden god ting ved Orissa er, at det er et meget sikkert sted at besøge af familier og par. Det er bedst at besøge Orissa i slutningen af ​​året-oktober-december, da klimaet ville være behageligt og charmerende for sightseeing. Her er en liste over de ni bedste bryllupsrejse -steder i Orissa med billeder.

Bedste bryllupsrejsedestinationer i Orissa med billeder:

1.Bubaneshwar:

Bryllupsrejse Steder I Orissa

Bhubaneshwar, der er kendt i Indien for dets spektakulære antal og skønhed, husede tidligere mere end 2000 templer ad gangen. I dag er de vigtigste steder at besøge her Lingaraja Temple, Odisha State Museum, Museum of Tribal Arts and Artifacts, Nandankanan Zoological Park, Ekamra Kanan, Udayagiri Caves, Dhauli Hill, Satkosia Tiger Reserve, Brahmeshvara Temple, Bindu Sarovara, Regional Museum of Natural History , Biju Patnaik Park, Kalinga Stadium, Pathani Samanta Planetarium og Ratnagiri Buddhist Excavation.This er et fantastisk sted til bryllupsrejse i Orissa, især for overdrevent religiøse mennesker og unge par.

2. snit:

Cuttack

Cuttack har flere turistattraktioner, hvoraf de største er Mahanadi Barrage, Netaji Birth Place Museum, Bhitarkanika Wildlife Sanctuary, Singanatha Temple, Dhabaleswar Island, Qadam-I-Rasool, Bhattarika Temple, Gurudwara Datun Sahib, Odisha Maritime Museum og Ansupa Lake. Den nuværende kommercielle hovedstad Orissa, det sport også mere travlhed end de andre mere støjsvage dele af denne stat.

3.Sambalpur:

bryllupsrejse steder i orissa

Nu er dette et sted, der er langt bedre egnet til en romantisk flugt. Det naturskønne skønhed og stille ensomhed tiltrækker nygifte par, der ønsker at sole sig i hinandens selskab med tilgængeligheden af ​​et par interessante tilholdssteder hist og her. De vigtigste steder at besøge her er Hirakud Dam, Ushakothi Wildlife Sanctuary, Debrigarh Wildlife Sanctuary, Cattle Island, Badrama Wildlife Sanctuary, Khalasuni Wildlife Sanctuary, Chiplima, Huma, Pradhanpat, Vikramkhol, Bells Galore, Hatibari, Nrusinghanath og Samaleswari Temple.

4.Puri:

Puri

Puri er en af ​​Indiens berygtede strande. Det betyder, at det dyrker flere skarer end andre steder i Odisha, men det er stadig det værd. Følelsen af ​​gyldent sand og blåt vand blandet med frisk luft og et stort åbent tempo er betagende og underligt beroligende. De vigtigste steder at besøge her er Jagannath Temple, Puri Beach, Swargadwar Beach, Chilika Lake, Chilika Wildlife Sanctuary, Daya River, Gundicha Ghar Temple, Raghurajpur, Atharnala Bridge og Pipili.

5.Rourkela:

rourkela

Rourkela nævnes sammen med stålbyer og Orissa. På trods af det er det også attraktivt for turister med en række interessante steder at besøge som Vedavyas Temple, Green Park, Vaishno Devi Temple, Badaghagra Falls, Khandadhar Falls, Ushakothi, Darjeeng, Nehru Traffic Park, Ghogar, Mandira Dam, Pitamahal Dam, Barehipani Falls og Joranda Falls.

6.Konark I Odisha:

Konark

Konark er berømt for det soltempel, det huser. Dette smukt skulpturelle tempel er et must at besøge. Og glem ikke at bede guiden om at forny dig med alle de interessante historier, der er forbundet med dens historie. De andre steder at besøge her er Museum for arkæologisk sted, Ramachandi -templet, Ramchandi Strand, Kuruma, Astaranga og Chandrabhaga Strand.

7. Barbill:

Barbil

En lille by, der ligger i skødet af naturens skønhed Barbil har flere panoramaudsigter og giver sine besøgende mulighed for at nyde en ro, der er uden sidestykke. De vigtigste steder at besøge her er Uliburu Reserved Forest, Thakurani Hills, Hawa Mahal, Murga Mahadev Waterfalls, Gonasika, Kendujhargarh, Hanuman Mandir, Shiva Mandir, Ghatgaon, Sanaghagara, Badaghagara og Khandadhar.

8.Jeyypore:

Jeypore

En lille by har flere vigtige steder at besøge, som Gupteshwar -grotterne, Sunabeda, Deomali, Duduma Falls, Hatipathar, Nandapur, Kolab Falls, Kolab Botaniske Have, Jagannath Sagar, Patroput og Minna Jhola. Frodig naturlig skønhed er det centrale salgsargument for Jeypore. Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Orissa.

9.Bargarh:

burgarh

Bargarh sport interessante turist tilholdssteder såsom Kedarnath Temple, Debrigarh Wildlife Sanctuary, Gandhamardan, Nrusinghnath Temple, Nrusinghanath Waterfalls, Chaldhar Waterfall, Papaharini og Papanga Hill.

Orissa har således meget at tilbyde sine turister, især hvis de er bryllupsrejsende. Det være sig Udaygiri -huler eller Satkosia Tiger Reserves, og du vil forkæle naturen og skønheden i Orissa. Planlæg din rejse klogt, da der er mange rejseledere og pakker, der kan narre for en høj pris. Korrekt forskning om placeringen kan give dig et klart billede af stedet. Hvis du kender andre områder undtagen de steder, der er nævnt ovenfor, kan du dele dine kommentarer herunder. Dette vil hjælpe andre par med at planlægge deres bryllupsrejse i overensstemmelse hermed.