Sådan får du en flad mave på en uge

Er du frustreret over din oppustede mave? Forbereder du dig på en stor begivenhed og ønsker en flad mave bare en uge? Er det muligt? Ja selvfølgelig! At modtage en form og fortære tonet abs kræver en dedikeret ændring i eksistensen, såvel som der ikke er nogen mirakelopløsninger. Der er flere måder, der hjælper med at få flad mave på en uge. Du skal vide, at kroppen er en utrolig maskine, og du kan også slid sandsynlighederne på bare en uge. Derfor fortæller vi i dag i denne artikel dig nogle måder at få en flad mave på en uge.

Sådan får du en flad mave på en uge

Bedste måder at få en flad mave på en uge:

Nu nedenfor har vi nævnt en liste over de bedste måder, der hjælper med at få en flad mave på en uge. De er som følger;

1. Drik masser af vand:

Det anbefales at drikke mindst 10 til 12 glas vand om dagen. Forbrug af yderligere vandfordele for at undgå at maven ekspanderer ved at assimilere, frigøre forstoppelse og gas og dermed forsøge at drikke 1 liter vand om dagen for en fladere mave. Drikkevand understøtter din krop til at holde den passende væskebalance, bryder vandvedligeholdelsen udover at føle dig pakket, og du er derfor motiveret til at forbruge færre. Vand nedbryder på samme måde fedt for kraft og overfører derefter næringsstoffer til dine muskler for at holde din fordøjelse.

2. Undgå overdreven indtagelse af natrium eller salt:

Det ekstra salt eller natrium, du spiser, det ekstra vand din krop vil fatte mod at skabe dit mavefedt samt hævet. Til dette skal du drikke ekstra vand for at skylle den ekstra vandvægt ud, der er udløst af det ekstra salt i din kost. Det anbefales at spise 2500 milligram natrium om dagen for at undgå ekspansion og yderligere vandmasseforøgelse.

3. Rediger både din frugt og grøntsager:

Mens rå frugt og grøntsager er rigelige valg for fuldstændig sundhed, får de din mave til at hoppe, og derfor er det bedst at indtage dem i mindre portioner, der skal spredes i løbet af dagen.

4. Forbrug oftere:

Som et alternativ til 3 store måltider, der kan fylde din mave og udskære dit mave -tarmsystem, få små, mange måltider eller forfriskninger. Spis dine måltider cirka 2 til 3 timer klart; de vil optage mindre plads i din mave, få mindre vækst, holde din fordøjelse oppe plus holde dig følelsesmæssigt pakket.

5. Drik grøn te:

Grøn te består af antioxidanter kendt som catechiner, der spiller en vigtig rolle for at reducere mavefedt. Hvis du ønsker at få en flad mave og ekstra fedtforbrænding, skal du have grøn te før en træning.

6. Reducer din spisning af fiberrige kostvaner:

En masse gode fiberfødevarer som broccoli, rosenkål, bønner, blomkålsmasse samt oppustethed. Fjern dem fra dit regime i løbet af denne uge. Så snart ugen er færdig, skal du langsomt øge dem enkeltvis af gangen. Herefter kan du let identificere, hvilken mad der generer din mave mere end andre. Administrer din kost, som du kan få tilstrækkelig med fiber og bevare din mave flad.

7. Undgå alkohol:

Alkohol skaber din krop til at levere ekstra af det fedt du indtager og reducerer til aske til 36% færre fedt end du normalt ville. Alkohol kan også forhindre din krops fremstilling af fedtforbrændende hormoner.

8. Lav øvelser:

Involver dig selv i komplette kropsbevægelser som push-ups, lunges pull-ups, sideplank, klatretov, cardio og crunches på vegne af et enkelt sæt med 15 gentagelser. Husk at spore hver enkelt øvelse med et minuts springning af reb. Du skal være klog til at forbrænde omkring 500 – 600 kalorier for hvert forsøg.