25 enkle naturlige skønhedstip til bumser

For de fleste af os er bumser et af de mest rystende skønhedsproblemer, som har tendens til at dukke op på de mest begivenhedsrige dage i livet. De viser sig at være et stort tilbageslag for din tillid. Nå, hvad vi har brug for, er nogle afhjælpende skønhedstip, der hjælper med at forhindre forekomsten af ​​bumser og også fjerner de ar, de efterlader. Læs nedenfor for at udfolde en skønhedshemmelighed.

Skønhedstip til bumser

Bumser er kilden til manges vej. De optræder de mest ubehagelige steder og nægter at forsvinde hurtigt. Desuden efterlader de, selv når de forlader, erindringer i form af pletter eller mærker. Hvem kan ikke lide glat, klar hud? Nogle mennesker er så heldige at blive født med det. Men for andre skal de arbejde hårdt for at opnå det.

Bedste hjemmelavede skønhedstip til fjernelse af bumser:

Denne artikel har til formål at hjælpe dig med at helbrede dit tilfælde af bumser eller hvis ikke helbrede, i det mindste håndtere det bedre. Her er de 25 fremragende hjemmelavede skønhedstip til bumser eller acne mærker i ansigtet.

1. Omhyggelig vask af ansigtet:

Omhyggelig vask af ansigtet

Det er bydende nødvendigt, at du ikke forsøger at skrabe af eller sprænge dine bumser. Dette kan være smertefuldt og efterlader helt sikkert mærker. Du bør hellere, vaske dit ansigt forsigtigt og prøve specielle acne cremer eller urtepastaer for at reducere deres sværhedsgrad.

2. Hyppig vask:

Hyppig vask

Vask dit ansigt ofte for at holde det fri for olie og snavs. Olie og snavs er to faktorer, der i høj grad hjælper med at øge bumsernes sværhedsgrad. Dette er et af de enkleste skønhedstip til bumser i ansigtet, som er meget nyttigt at slippe af med acne.

3. Ikke-komedogen make-up:

Ikke-komedogen make-up

Det er ekstremt vigtigt at holde dit ansigt rent, mens du prøver at reducere bumser. Ofte er hovedårsagen til vores bums ikke andet end den kosmetik, vi bruger. Så brug ikke-komedogen make-up og økologiske hudplejeprodukter.

4. Hygiejniske pudebetræk, håndklæder og så videre:

Hygiejniske pudebetræk, håndklæder og så videre

Du skal holde alle former for tøj, der kommer i regelmæssig kontakt med dit ansigt, rene. Så sørg for at din pudebetræk rengøres regelmæssigt, og at du bruger en frisk hver nat. Brug heller aldrig beskidte håndklæder, mens du tørrer dit ansigt.

5. Sund mad:

Vitaminfødevarer

Dine spisevaner påvirker også din skønhed! frisk og sund mad resulterer i en sundere hud sammenlignet med fedtet skrammel. Så undgå krydret, fed mad, mens du prøver at kontrollere acne.

6. Tør dit ansigt forsigtigt:

Tør forsigtigt dit ansigt

Igen ligesom vask, skal du også være skånsom, mens du tørrer dit ansigt. Brug bløde håndklæder og dup forsigtigt din hud. Brug ikke det samme håndklæde igen, eller lad andre bruge det. Dette spreder bakterierne hurtigere.

7. Druer til bumser:

Druer skønhedstip til bumser

Ja, de dejlige druer, som alle elsker at spise, er faktisk også fremragende til ens hud, især til behandling af bumser. Der er masser af måder at udnytte denne foranstaltning på. Du kan bare skære nogle store druestykker i stykker og placere dem over dine bumser, eller du kan moske nogle druer og anvende det som en pasta.

8. Rosenvand til acne:

Bedste skønhedstip til bumser - rosenvand

Overdreven olie er hovedårsagen til bumser. Så det vigtigste er at kontrollere oliesekretionen. Vask dit ansigt med rosenvand efter rengøring, det hjælper med at fjerne overskydende olie fra din hud. Bland lige mængde rosenvand og astringerende. Dup en vatrondel og påfør dette generøst på dit ansigt. Dette middel kan udføres 2-3 gange hver dag for de bedste resultater.

9. Aloe Vera til bumser:

Aloevera gelblad til bumser

Aloe Vera har altid været berømt for sine fremragende hudtonende egenskaber. Saften af ​​aloe blade er meget nyttig til at gøre din hud blød, glat og fri for bumser! Hvis du har en aloe -plante i dit hus, er det eneste du skal gøre at skære et af dets blade op og derefter anvende gelen på det berørte område. Du kan bruge økologiske aloe geler eller cremer, hvis du ikke ejer en plante.

10. Tulsi Paste:

Tulsi til bumser

Tulsi er et andet glimrende naturlægemiddel mod bumser. Frisk basilikum eller tulsi blade er de bedste, men tørrede blade tjener også formålet. Knus bare nogle af bladene i noget varmt vand og vend det til en pasta. Påfør det derefter på det berørte område, og vent på, at urten virker magisk.

11. nelliker:

Bedste skønhedstip til bumser - nelliker

Nelliker er en meget almindelig køkkeningrediens, der også bruges i masser af skønhedsbehandlinger. Tag 3-4 fed og findel det groft. Bland de jordede nelliker i lidt mælk eller vand til en pasta. Påfør dette på bumser i dit ansigt og lad det stå i 10-15 minutter. Skyl af med koldt vand. Bemærk, at fed olieindhold i denne pasta kan forårsage brændende fornemmelse, især når det bruges på forværrede bumser. Det er derfor tilrådeligt først at foretage en patch -test og derefter fortsætte fremad

12. honning:

Honey Face Pack

Honning bruges i en række skønhedssamlinger. Det hjælper med at gøre din hud mere glat og uden pletter. At tilføje citronsaft til det er en glimrende idé. Men citronsaft kan være en dårlig idé til de alvorlige bums tilfælde, da det kan forårsage forbrænding og uro. Brug tør stegt kanel til disse.

13. muskatnød:

Bedste skønhedstip til bumser - Muskatnød

Muskatnød eller ‘jaiphal’, som det er mere almindeligt kendt, er et af de utrolige hjemmelavede skønhedstip til bumser. Tag 4-5 muskatnød og vend dem i en kværn for at lave fint pulver. Tilsæt nu en mængde mælk eller honning for at lave en pasta. Anvend dette på de berørte områder af dit ansigt og andre områder. Lad det ikke være mere end 10 minutter, og vask derefter grundigt med vand.

14. Yoghurt:

Yoghurt 2

Enkel påføring af yoghurt på din hud hjælper dig også med at slippe af med bumser. Yoghurt hjælper også med at skære tan og gøre din hud mere fair og glat. Yoghurt er et af de perfekte og naturlige skønhedstip til bumser.

15. Sesamfrø:

Sesamfrø

En fin pasta af sesamfrø gør jobbet også! Hvis du bruger frø, skal du lægge dem i blød natten over. Du kan male frøene til en pasta om morgenen. Sesamfrø er det bedste skønhedstip til ansigtsbums.

16. Kanel og honning:

Bedste skønhedstips til bumser - kanel og honning

En kombination af kanel og honning kan hjælpe dig med effektivt at løse problemerne med bumser uden meget at gøre. De er de bedste hjemmelavede tips til bumser. Tør stege nogle kanel- eller dalchini -tråde, og formalet derefter til en fin pulverform. Tilsæt cirka en spiseskefuld honning til det for at få en glat pasta. Påfør dette direkte på bumser eller acne ar og lad i 10-15 minutter. Vask senere med koldt vand. Dette middel kan udføres næsten hver dag i en uge for at se en bemærkelsesværdig reduktion i bumser.

17. Kartoffel:

Kartoffelsaft til bumser

Kartofler kan anvendes på mange måder. Du kan enten anvende kartoffelsaft på de berørte områder eller bare lægge skiver kartoffel på din hud. Du kan endda rive lidt kartoffel og bruge det.

18. Hvidløgstip til bumser:

Bedste skønhedstip til bumser - Hvidløg

Hvidløg er de bedste tips til fjernelse af bumser. Det er fyldt med antibakterielle, antivirale og svampedræbende egenskaber. Svovlmængden i hvidløg hjælper helingsprocessen. Tag et stort fed hvidløg og skær det i halve. Ekstraher frisk hvidløgssaft og påfør bumserne direkte. Lad maksimalt stå i 5 minutter, og vask derefter med lunkent vand. Dette middel bør være 3-4 gange om dagen for at se forskellen i forekomsten af ​​bumser. Desuden hjælper at spise 1-2 fed hvidløg hver dag også med at rense blodet.

19. Sandeltræspasta og rosenvand:

Bedste skønhedstip til bumser - Sandeltræspasta og rosenvand

Sandeltræ har fremragende helbredende og beroligende egenskaber. Dens anvendelse holder huden klarere og forhindrer derved dannelse af bumser. Lav en fin pasta ved grundigt at blande 2 spsk sandeltræspulver med den nødvendige mængde rosenvand. Påfør på de berørte områder i ansigtet. Lad det tørre i en time og vask derefter med vand.

20. Neem blade:

Neem leavs til bumser

Neem har mange antiseptiske egenskaber. Disse hjælper med at reducere de bakterier, der forårsager forværring af bumser. Således er påføring af neemblade en stor hjælp til at slippe af med bumser.

21. Damp:

Bedste skønhedstip til bumser - Steam

Steam er kendt for at være et gavnligt hjemmelavet skønhedstip til bumser. Det hjælper med at åbne tilstoppede porer på huden og fjerner også spor af snavs, bakterier og olie. Efter dampbehandlingen vil din hud kunne trække vejret frit. Tag dit dampbad ud og fyld det med varmt vand indtil det krævede mærke. Lad dit ansigt og din hals indtage dampens godhed i et par minutter. Efter dette vaskes dit ansigt med lidt varmt vand, og derefter tørres det af. Dampmiddel kan udføres to gange hver dag, og du vil kunne se forskellen i din hud efter 4-5 dage.

22. Tea Tree Oil:

Bedste skønhedstip til bumser - Tea Tree Oil

Brugen af ​​tea tree olie er et meget godt skønhedstip til bumser. Den indeholder terpinen-4-ol og finder anvendelse i masser af medicinske behandlinger. Tea tree olie besidder antibakterielle egenskaber, der hjælper med at udrydde bumser, der forårsager bakterier. Det er vigtigt at fortynde tea tree olie før brug. Bemærk også, at en meget lille mængde af olien skal påføres bumserne. Lad det stå i et par minutter og vask derefter med vand.

23. mynte:

mynte til bumser

En fin pasta lavet af knuste mynteblade er også nyttig til at reducere bumser. Mintblade blandet med havre gør underværker på bumser. De fleste af de erfarne fagfolk, der siges at være mynte, er et af de mest ideelle skønhedstip til bumser i ansigtet.

24. Agurkesaft:

Bedste skønhedstip til bumser - agurkesaft

Agurkesaft er et af de glimrende tips til at slippe af med bumser. Det er fyldt med gavnlige fugtgivende og afkølende egenskaber for huden. Tag 2 spsk frisk agurkesaft ud. Tilsæt lidt mælk og få dråber citronsaft. Dyp en ren vatrondel i væsken og påfør generøst på de berørte områder af bumser i ansigt og hals. Lad stå et stykke tid og vask derefter med vand. Dette agurkjuicemiddel er nyttigt til både fedtet eller kombineret hud.

25. Rå Papaya:

Bedste skønhedstip til bumser - Rå Papaya

Rå papaya er et meget effektivt hjemmelavet tip til bumser. Den klæbrige hvide mælk fra rå papaya kan gøre underværker for din hud. Tanken om at bruge det kan lyde som en slukning, men slutresultatet af regelmæssig brug vil ændre dit syn. Skær en rå papaya i to stykker, og brug dine fingre til at fjerne den mælkeagtige væske. Påfør dette direkte på bumserne og lad det stå i 15-20 minutter. Vask grundigt med koldt vand. Brug dette middel til helt at undgå problemerne med bumser.

Så hvis du har beskæftiget dig med problemerne med bumser længe, ​​skal du begynde at bruge disse effektive hjemmelavede skønhedstip til bumser og sige farvel til bumser for evigt. Din hud vil ikke kun være fri for disse uønskede udbrud, men vil også udvise en strålende glød, der vil bringe dig beundring overalt, hvor du går.

tips til bumser