15 gyöngygyűrű legújabb formatervezése különleges alkalmakra

Az ujjgyűrűk azok az ékszerek, amelyeket mindenki csak szeret, és nem tud ellenállni a vásárlásnak és a viseletnek. A hölgyek szeretnek pompázni, gyönyörű gyűrűket viselve. Az arany, ezüst, drágakövekkel és gyöngyökkel tarkított platina egyszerűen ellenállhatatlan. A gyöngyszemek gyöngyszemekkel nagyon finomak, egyszerűek, mégis saját varázsa és kegyelme van. Feltűnőek.

Különböző gyöngygyűrű minták indiai nőknek:

Az alábbiakban bemutatunk néhány gyöngygyűrűt, amelyek segítenek kiválasztani egy csodálatos gyűrűt a gyűjteményéhez.

1. Akoya Pearl & Gyémánt gyűrű:

Akoya Pearl & amp; Gyémánt gyűrű

Nézze meg ezt a finom Pearl Diamond gyűrűt. Fehér aranyba ágyazott japán Akoya gyöngyből készül. Finom darab. Két, kiváló minőségű, kerekre vágott gyémánt van a középső héj mindkét oldalán, hogy extra csillogást kölcsönözhessen a gyűrűnek.

2. Fehér gyöngy gyűrű:

Fehér gyöngy gyűrű

Ez egy csodálatos fehér gyöngygyűrű. Ez a gyűrű gyönyörű 8 mm -es kezeletlen gyöngyökkel van ellátva, 18 k aranyból. A csillogó fehér gyöngyöt gyönyörű csiszolt gyémántok veszik körül. A gyűrűben gyémánt is van. Ez a gyűrű azok közé tartozik, ahol biztosan eltéved, mivel csodálatos szépsége van

3. Rózsaszín gyöngy gyűrű:

Rózsaszín gyöngy gyűrű

A lányok nagyon szeretik a rózsaszínt. Tehát ez a gyöngygyűrű kialakítás a tökéletes. Ez a gyönyörű, kerek, 9 mm -es édesvízi tenyésztett gyöngy 14 k rózsaarany színű. A gyöngy mellett csillogó körte alakú morganit kő és gyémánt is található.

4. Bambusz gyöngy gyűrű:

Bambusz gyöngy gyűrű

Íme egy csodálatos és egyedi eljegyzési vagy jegygyűrű gyűrű. Ez a gyönyörű gyöngyházas jegygyűrű világos zöld gyöngyből készült, feketés árnyalattal. A gyöngy bambusz mintázatú fehér aranyba van ágyazva. Nagyon egyszerű, de ritka és újszerű darab az élet felejthetetlen pillanatára.

5. Édesvízi gyöngy gyűrű:

Édesvízi gyöngy gyűrű

Ez az ezüst gyöngy gyűrű, és egy gomb alakú édesvízi gyöngy van beágyazva. A gyűrű egyedi „Sultan” kialakítású, bonyolult rácsos munkával és nagyon stílusos. Biztosan nagyon különlegesnek és kiválónak fogja érezni magát.

6. Fekete -fehér gyöngy gyűrű:

Fekete -fehér gyöngy gyűrű

Ez a szép klasszikus gyöngygyűrű modern tapintású. Ez a gyűrű elegáns, káprázatos megjelenéssel rendelkezik. 14 karátos fehéraranyból készül, és két kerek édesvízi gyöngyöt tartalmaz – egy fekete és egy fehér. A csiszolatlan gyémántokat a gyöngyök oldalán helyezik el, amelyeket felül kereszteznek.

7. Gyöngy és markazit gyűrű:

Gyöngy és markazit gyűrű

Ha lenyűgözőnek és gyönyörűen elegánsnak szeretne tűnni a partin, akkor viselje ezt a gyönyörű gyöngy és markazit gyűrűt. Ez a gyűrű lenyűgöző vintage tapintású. A gyűrű labirintusszerű kialakítású, gyönyörű markazit kövekkel és lenyűgöző, ovális alakú gyöngyház anyával a közepén.

8. Gyöngy és gyémánt jegygyűrű:

Gyöngy és gyémánt jegygyűrű

Biztosan ezt a gyönyörű gyöngy- és gyémántgyűrűt választja esküvőjére. A tenyésztett édesvízi gyöngyöket a gyémántokkal szegélyezett szalag fölé fűzik. Ez a gyönyörű gyűrű 14 k rózsaaranyból készült, és a gyémántok összsúlya 15 karátos.

9. V- gyöngy gyűrű:

V- Gyöngygyűrű

Ez az egyedülálló egy V alakú gyöngy és gyémánt gyűrű. A rózsa arany fém gyűrű gyémántokkal és közepén egy kedves kultúrált édesvízi gyöngyökkel van szúrva. A gyűrű törékeny megjelenésű és fényűző. A kivitelezés csodálatos és kecsességet kölcsönöz finom megjelenésének.

10. Természetes gyöngy és régi vágású gyémánt jegygyűrű:

Természetes gyöngy és régi vágású gyémánt jegygyűrű

Rendkívül lenyűgözően nézzen ki esküvőjén ezzel a gyönyörű viktoriánus stílusú gyűrűvel. Ez a gyöngyházas jegygyűrű szép régi vágott gyémántokkal és ragyogó természetes gyöngyökkel van díszítve. Ellenőrző táblás elrendezése van, a gyémántok és a gyöngyök felváltva három sorban. A gyűrű széles felső végű, kúpos szalaggal.

11. Gyöngygyűrű karkötővel:

Gyöngy gyűrű karkötővel

Az indiánok szeretnek hivalkodóan szép ékszereket bemutatni az esküvői szezonban. Itt egy elbűvölő gyűrűdarab található a karkötőben, amely tökéletesen illik az indiai esküvői ruhákhoz. A szép gyűrű gyöngyökkel beágyazott viráglánccal kapcsolódik egy hasonló kialakítású karkötőhöz.

12. Pearl Engagement Gold Ring:

Pearl eljegyzési arany gyűrű

Ez egy egyszerű és gyönyörű gyöngyházas jegygyűrű. A gyűrű kézzel készült, körte alakú gyöngyből. A felhasznált arany 14 k. Ez a gyűrű kiváló meglepetés ajándék lehet olyan alkalmakra is, mint születésnap, Valentin -nap, karácsony stb.

13. Férfi fekete gyöngy gyűrű:

Férfi fekete gyöngy gyűrű

Nézzük most a korabeli fekete férfi gyöngygyűrűt. Egyszerű, mégis klasszikus kialakítású gyűrű 14 k sárga aranyból. A tetején lévő fekete gyöngy úgy van elhelyezve, hogy vékony arany csík fut rajta. Három kis gyémánt van beágyazva a sávba a fekete gyöngy két oldalán.

14. Homokfúvott gyöngygyűrű:

Homokfúvott gyöngygyűrű

Ez a aranyos gyöngygyűrű arany kivitelben gyönyörű mintákat és textúrákat mutat. A gyűrű arab durva gyöngyökkel és gyémántokkal van ellátva. A felhasznált fém 18 k rózsa arany. A gyűrű felső része durva homokfúvással lett ellátva, a belseje pedig fényes maradt. Ez egyedülálló kontraszthatást eredményez.

15. Gyöngy könnycsepp jegygyűrű:

Gyöngy könnycsepp jegygyűrű

Ez a gyönyörű gyöngyházas jegygyűrű 14 K sárga aranyból készült. Ez egy halom ujjgyűrű. Tizennégy kerek csiszolású gyémánt van benne, 2 kerek édesvízi gyöngyökkel. A gyűrű tetején ródium bevonatú nyitott könnycsepp alakú, gyémántokkal. A gyöngygyűrű középen halmozott, és külön is viselhető.

Sok mintát és mintát találunk, és gyakran zavarosak, mivel mindegyik gyönyörű. A gyöngygyűrűk minden alkalomra rendelkezésre állnak – rendszeres viselet, eljegyzések, esküvők és partik. Különböző mintákat is kapunk Pearl gyűrűkben, áraik súlyuk és minőségük alapján vannak.