6 bedste ansigtsbehandlinger til acne

Hvad får du ved ansigtsbehandling? Dit svar er måske glødende? Du har ret! Har du nogensinde prøvet ansigtsbehandlinger mod acne? En ansigtsbehandling er en samling procedurer, der udføres af en æstetiker, for at fjerne døde hudceller og rydde porerne i dit ansigt. Ansigtsbehandlinger kan fås i de fleste kurbade, bortset fra at metoderne til at udføre hver procedure er forskellige.

Bedste ansigtsbehandlinger til acne

Ansigtsbehandling forbedrer hudens klarhed og støtter sund, lys hud; reducerer pletter samt lindrer betændelse ved vores særligt skræddersyede acne ansigt. Denne vellykkede acne behandling taler til mange bekymringer om tæller pletter, tørhed samt for tidlig ældning. Hudproblemer kan indeholde en enorm negativ indvirkning på vores følelse – langvarige problemer kan forårsage lavt selvværd, nervøsitet og undertiden i store tilfælde depression.

Ansigtsbehandlinger til acne:

Her er de 6 bedste ansigtsbehandlinger til acne som følger.

1. Deep Pore Cleansing Facial For Acne:

Deep Pore Cleansing

Det balancerer din hud plus din ånd. I løbet af dette udfører en eksfoliering under en iltende damper for at gøre huden klar til handlingen og frigive porerne. Manuel ekstraktion administreres derefter for at slippe af med hudorme, hudorme, ellers urenheder, der kan ske på huden. Høj frekvens fjerner derefter bakterier under huden og støtter en beroligende følelse. Ved afslutning påføres en maske afhængigt af din hudtype samt tilstand. Fugtighedscreme gennemfører denne behandling plus rådgivning til hjemmepleje vil blive givet. Det er bedst ansigtsbehandling for acne udsat hud.

2. Naturlig ansigtspolering:

Dermislaget i din hud genererer konstant friske, unge hudceller, der klatrer op til hudens overflade. Mens de stiger op, dør de gradvist og fyldes med det defensive protein keratin, der forsvarer din hud mod at beskadige eksterne midler. Acne udvikler sig, mens disse celler opbygges plus tilstopper porer. Ved en naturlig ansigtsbuffer eksfolierer ellers hjælp til fjernelse af hudrester plus urenhed.

Ansigtsbehandling

Eksfoliering er i øvrigt en mekanisk ellers kemisk proces: Mekanisk eksfoliering er en skrubbe eller andre kursusprodukter, der slider død hud væk. Kemisk eksfoliering er syrer plus enzymer, der skyr død hud.

3. Naturlig skrubbe:

Skrubning

Knus 1 kop havregryn ellers mandler i en blender eller foodprocessor. Inkluder 3 til 5 dråber lavendel, timian ellers tea tree olie. Havregryn plus mandler er rolige afblæsere, der letter at slippe af med tilstoppede porer forbundet med bumser med hudorme. De æteriske olier af lavendel, timian og tea tree er naturlige antimikrobielle midler, som hjælper huden med at afværge urenheder, der forårsager acne. Det er den bedste ansigtsbehandling derhjemme mod acne.

4. Udtræk:

Udtræk

Et frugtenzymskal fjerner døde hudceller plus overfladeaffald. En ekstraktion er den kropslige tilstopning af en tilstoppet pore. I dette driver æstetikeren et værktøjsopkald til en ekstraktor rundt om hvert acne -snit, hvilket tvinger bakterierne, pus, også nogle gange blod op gennem hele den tilstoppede follikelåbning. En maske, der er tilpasset din hudtype, vil være nyttig til at opdatere dit udseende. En rig fugtighedscreme fylder denne afslappende såvel som værdifulde ansigtsbehandling. Dette er en af ​​de bedste ansigtsbehandlinger til acne.

5. Teen ansigtsbehandling til acne:

Ansigtsmaske 28

Beregnet med teen acne i tankerne plus tilpasset til dine behov. Dybderensende opløser olie fjerner snavs plus urenheder plus forbereder huden til eksfoliering. Samlingen af ​​døde hudceller øger acne. En omhyggelig eksfoliering eliminerer celler plus stimulerer omsætning af nye celler. Akne pletter med hudorme udtrækkes, og høj frekvens er nyttig til at udslette de bakterier, der forværrer acne. En rensende maske er nyttig at gå intensivt igennem i porerne og forbedre acne som kilde. Evaluer konservering er valgfrit til fundamentalt at ændre hud.

6. Naturlig ansigtsmaske:

Ansigtsmaske 27

Lav en pasta ved at blande havregryn, æble, ikke -skrællet agurk og 2 spsk. skummetmælk i kværnen. Smør denne pasta på dit ansigt i cirka 20 minutter. Vask masken af ​​med varmt vand, forfølg med koldt vand for at låse dine porer. Denne maske hjælper med at reducere rødme, olie plus hudorme forbundet med acne. Det er den bedste ansigtsbehandling til acne ar.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80