Top 5 vitaminer til acne behandling

Acne er et evigt problem, der hovedsageligt står over for mennesker i alderen 15-21 år, hvorefter det aftager langsomt. Men for nogle mennesker er dette problem en konstant bekymring, fordi det varer længere end nødvendigt og vises i enorme mængder, som ikke kan fjernes lige så let. Selvom der findes et par meget kendte vitaminer til acne behandling, er disse vitaminer meget dygtige til at hjælpe dig med at bekæmpe acne indefra. Så du let kan slippe af med dette problem i længden.

En af de bedste egenskaber ved E-vitamin er, at det har antioxidantegenskaber, der giver det mulighed for at helbrede acne og de ar, der efterlades af acne. Det vil også hjælpe med at fugte huden og give den et glødende udseende og dermed bremse aldringsprocessen. Det er fedtopløseligt og optages således let i huden. Dette gør helingsprocessen hurtigere. E -vitamin er også kendt for at forbyde produktionen af ​​kollagen og elastin, som begge er hudproteiner, og dermed hjælper huden med at blive mindre påvirket af acne og ar.

Vitaminer til behandling af acne 1

Vitaminer findes også i en lang række fødevarer, hvilket gør det til en meget alsidig løsning på dit acne problem. Mange gange har folk svært ved at gå ud offentligt på grund af acne, der vedvarer selv efter konstant behandling.

Bedste vitaminer at tage til ACNE -behandling:

Nedenfor er nogle vitaminer, der hjælper med acne.

1. A -vitamin:

Spis god vitamin mad

A -vitamin er velkendt til behandling af acne og er blevet ordineret af mange hudlæger gennem årene til bekæmpelse af dette vedvarende hudproblem. Acne skyldes mangel på en vis mængde mineraler på din hud og i din krop, og A -vitamin hjælper med at forhindre hans ved at øge holdbarheden af ​​dine hudceller og ved også at afkøle kroppen, som ved opvarmning også forårsager acne. A -vitamin kan indtages direkte ved hjælp af lægeordineret medicin eller kan indtages via frugt og grønt. En meget velkendt frugt, der er rig på A -vitamin, er æbler, og derfor forbruges æbler dagligt i din kamp mod acne. Det er et af de bedste vitaminer til at helbrede acne.

2. C -vitamin:

Citronsyren, som også er kendt som C -vitamin, er et andet godt vitamin til at hjælpe i kampen mod acne. C -vitamin har aktive oxidationsmidler, som når de indtages øger hudens vejrtrækning, så det er mere aktivt end før. For det andet er acne forårsaget af opbygning af syrer og bakterier på huden, som C -vitamin effektivt virker til at dræbe langsomt, men støt. C -vitamin kan igen findes som lægeordineret medicin og findes i en lang række frugter, herunder appelsiner og citroner. Det er et af de bedste vitaminer til behandling af acne.

3. D -vitamin:

vitamin-d1

Det er almindeligt kendt, at D -vitamin absorberes af huden via solens stråler, men mangelfuld mængde o -vitaminindhold i din krop betyder, at din hud ikke absorberer og ikke indeholder nok D -vitamin. På grund af disse lave niveauer af dette nødvendig vitamin acne begynder at danne. Prøv at få så meget sollys som muligt på en dag for at forhindre, at dette problem opstår, og besøg en læge, hvis problemet fortsætter. Det er et af de bedste vitaminer, der forhindrer acne.

4. Omega 3 fedtsyrer:

kilder til omega 3

Omega 3, der primært findes i havfødevarer, er kendt som det bedste antiinflammatoriske vitamin, naturen har at tilbyde. Endnu engang, hvis det virkelig er påkrævet, findes omega 3 som en medicin ordineret af en læge, men det er altid fantastisk, hvis du støt reducerer din acne ved at indtage en daglig moderat mængde havfoder, der er rig på dette utrolige vitamin. Det er et af de bedste vitaminer til behandling af acne.

5. Selen:

Selen

Selen er en meget kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte andre antioxidanter. Det findes primært i nødder og frø og er en fantastisk måde at behandle din acne effektivt. Jo flere nødder du spiser på en dag, jo flere antioxiderende faktorer spredes gennem din krop, hvilket øger kroppens immunitet mod acne og andre inflammatoriske hudproblemer. Selen er et meget effektivt mineral og findes let, selvom der er direkte medicin, der giver en kontrolleret dosis selen til mennesker, der lider af enorme mængder acne. Dette er et af de bedste vitaminer til behandling af acne.

Vitamintilskud til acne:

Så hvordan vil du give din hud E -vitamin? Her er nogle af vores forslag, som du kan bruge til at levere generøst som vitaminer til hudpleje. De er nogle bedste kosttilskud til acne udsat hud.

1. E -vitamin og aloe vera:

Du skal bruge:

  • 3 kapsler E -vitamin
  • 1 spsk aloe vera gel

Hvad du skal gøre: Bryd kapslen op, og bland den godt med spiseskefuld aloe vera gel. Påfør det godt over hele ansigtet.

Hvornår skal du bruge: Brug hver dag om morgenen. Du kan også bruge den om aftenen, inden du går i seng.

Sådan hjælper det: Aloe Vera er kendt for at reducere overskydende olie og også berolige kløen fra huden. Det er også kendt at fjerne snavs fra din hud. Celleudvikling er hovedformålet med aloe vera.

2. A -vitamin:

A -vitamin findes for det meste i fødevarer som oksekødslever, kyllingelever, smør og fløde. Æg og fuldt kød er en anden mulighed for at inkludere i din kost for at kontrollere dine ar og effektivt behandle dem. Vitamin har nogle kraftfulde antioxidanter, der vil bekæmpe de frie radikaler. Hvad det typisk gør er, det styrer mængden af ​​talgproduktion og derfor er A -vitamin et godt valg for dem med fedtet hudtype.

3. Vitamin B -kompleks:

Vitamin B -kompleks har otte andre vitaminer som B1 B2 B3 B5 B6 B7 B9 B12. Når du har en acne, reducerer B3 -elementet i B -komplekset betændelsen. Det vil reducere hævelsen og dermed forsigtigt skubbe væk snavs, der først gav anledning til acne.

Vitamintilskud til din hudpleje tages bedst i form af kapsler eller i din daglige kost. For at få en klar og acne fri hud er det vigtigt, at du også passer ordentligt på din hud. Vask med koldt vand med det samme vand, der kommer hjem og holder din hud fri for kemikalier om natten, er den primære måde at komme i gang på for en sund og akne -fri hud.

Top 5 vitaminer til at helbrede din acne

Billedkilde: Shutterstock