Top 9 acne produkter til gravide

Når du er gravid, er de hormonelle ændringer så hyppige, at kroppen ikke er i stand til at tilpasse sig forandringen. Dette resulterer i forskellige synlige effekter, en af ​​dem er dannelsen af ​​acne. Det er en ganske almindelig forekomst i første og andet trimester og skyldes den øgede produktion af hormonet androgen. Dette hormon øger produktionen af ​​olie og talg, et voksagtig stof, som tilstopper porer på huden og fører til dannelse af acne. Da acne på ethvert tidspunkt er uønsket, er der nemme og sikre metoder til at slippe af med acne under graviditeten.

Acne -produkter til gravide

Bedste acne produkter til gravide kvinder:

Bare Minerals Blemish Therapy:

Acne -produkter til gravide BareMinerals Blemish Therapy

Tilstedeværelsen af ​​svovlmineral i bare Minerals Blemish Therapy hjælper med at bekæmpe acne. Desuden er det også ekstremt effektivt til at skjule udbrud.

Kiss My Face Exfoliating Face Wash:

Acne -produkter til gravide kysser mit ansigt Exfoliating Face Wash

Kiss My Face’s Exfoliating Face Wash er helt naturlig og bruger ingredienser som grøn te og naturlige frugtsyrer. Grøn te er berømt for sine eksfolierende egenskaber og naturlige frugtsyrer er ekstremt frugtbare for at opretholde hudens sundhed. Denne ansigtsvask hjælper dig med at slippe af med acne ganske let ved at rense porerne, hvis resultat er et skinnende, glødende ansigt!

Desert Essence Natural Tea Tree Oil Ansigtsrenseanlæg:

Desert Essence Natural Tea Tree Oil Ansigtsrenseanlæg

Tea Tree Oil er ganske kendt for at bekæmpe acne og skavanker. Disse er en aktiv ingrediens i Dessert Essence Cleansing Pads, og er perfekte løsninger til dit acne problem, da de slipper af med overskydende olie og talg, hvilket giver dig en hud uden acne.

Burt’s Bees Acne Solutions Moisturizing Lotion:

Burt's Bees Acne Solutions Moisturizing Lotion

Burt’s Bees Acne Solutions Lotion er et af de perfekte lys på hudens fugtighedscreme og gør underværker for fedtet hud og hjælper meget i bekæmpelsen af ​​pletter. Willow Bark -ekstraktet, der findes i denne lotion, er yderst gavnligt til bekæmpelse af acne under graviditeten.

Belli Anti-Bemish ansigtsvask:

Acne -produkter til gravide - Belli Anti -Bemish Ansigtsvask

Fraværet af både salicylsyre og benzoylperoxid gør Bellis Anti-Blemish Facial Wash til en af ​​de bedste eksfolieringsmidler, der findes på markedet. Den indeholder ekstrakt af grøn te, citronskal og agurk, der er med til at bekæmpe bakterier og fungerer som antioxidanter og derved reducerer acne -produktionen.

The Body Shop Tea Tree Foaming Cleanser:

The Body Shop Tea Tree Foaming Cleanser

The Body Shop er berømt for sit enorme udvalg af produkter, der indeholder den potente Tea Tree Oil, som er yderst nyttige til bekæmpelse af pletter og akne. Dette forhindrer også fremtidige udbrud af akne og er et af de bedste produkter til acne under graviditeten.

Burt’s Bees Natural Acne Solutions Scrub:

Burt's Bees Natural Acne Solutions Scrub

Evnen til at eksfoliere den døde hud uden at gøre huden tør er en af ​​de mange specialiteter ved Burt’s Bees Natural Acne Scrub. Tilstedeværelsen af ​​Willow Bark ekstrakt hjælper med at bekæmpe acne på en enorm måde og forhindrer også fremtidige udbrud.

Kis Oils 100 Tea Tree Oil:

Acne -produkter til gravide - Kis Oils 100 Tea Tree Oil

Hvis det er din stil at gå helt naturligt med produkter, gør Kis Oils 100 Tea Tree Oil underværker for dig. Det får bare dine pletter til at forsvinde! Desuden er det ekstremt billigt og dermed et af de smarte valg for acne under graviditeten.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser:

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Tilstedeværelsen af ​​meget få ingredienser, der skader huden, Cetaphils Gentle Skin Cleanser er en favorit blandt hudlægerne. Det har ingen duft og er også nyttigt under første trimester aversioner.

Hvem havde forestillet sig, at fjernelse af acne ville være så sikkert og så let! Sig farvel til acne under graviditeten!