15 Traditionelle og nyeste designs af Chokers smykker

Halskæder er en af ​​de vigtige ornamenter, en kvinde ønsker at have på. Halskæder findes i forskellige stilarter og størrelser, chokers er en af ​​dem. Chokerne har forskellige smykkedesign, og det bliver lidt svært at vælge imellem dem.

chockers-designs

Forskellige typer af Chokers smykker:

Her er en liste over de 15 bedste chokere for at tilfredsstille dig med deres designs, og du kan planlægge at købe nogen af ​​dem.

1. Silver Heart Chain Choker:

Silver Heart Chain Choker

En sød lille choker halskæde lavet af sølv er den bedste gave til en pige fra hans bedre halvdel. Den tynde kæde med de to lag og hjertet imellem. Sølvkæden ser endnu mere fascinerende ud på grund af hjertet og den dobbelt lagede kæde tilføjer sit udseende.

2. The Three Layered Choker:

The Three Layered Choker

Trenden med at indstille på din egen måde har altid været i scenen. Dette halskædesign afslører et lignende udseende. Den sorte choker bundet til halsen med et lille gyldent tilbehør imellem og kæderne lagdelt under giver et flot look. Den nederste mest kæde med tilbehøret er forskellig fra de to andre, der viser et ikke -parallelt forhold mellem kæderne.

3. Spike Choker til piger:

Spike Choker til piger

Den sorte choker som en halskæde er en sexet, der skal bæres med en vestlig kjole. Den piggede vedhæng føjer til sin spunkiness. Denne halskæde kan let vælges af en teenager som tilbehør til sig selv. Tråden som choker ser enkel ud for dig, men ville se meget smukkere ud for andre, når den blev hængt om halsen.

4. Ocean Chain Choker:

Ocean Chain Choker

Nuancer af blå er meget ønskede farver af kvinderne. Når man kommer til denne farve, ville det få nogen til at trække vejret højt, når man ser dette. Den gyldne dobbelt lagede kæde choker med det runde havfarvede vedhæng imellem er en salig ting at købe. Jeg behøver ikke at angive den slags påklædning, du har brug for med dette, fordi det helt sikkert vil opgradere og fremhæve udseendet af enhver form for kjole, du har på med det.

5. Lipsy Lace Choker halskæde:

Lipsy Lace Choker halskæde

Dette er en elegant choker halskæde at have på. Designet i form af blomster, ser designet godt ud med en ikke så bred base. Kæden fastgjort til den med perlen besat på en flad overflade, der hænger under, giver også et traditionelt udseende. Således er det en mulighed for mange.

6. The White Pearl Choker Halskæde:

White Pearl Choker halskæden

Den meget unikt designede choker som en hvid halskæde, der er viklet om din hals, er et ædru, men alligevel sart tilbehør at tage på. Hvid er en fredelig farve, der symboliserer godhed, og den almindelige choker skildrer i en lignende en positiv aura. Bunkerne med hvide perler, der er bundet i en lige linje i tråden, viser også et lignende udseende på linje med chokeren. Således er dette stykke en vidunderlig en at købe og bære.

7. The Black Gothic Choker Halskæde:

Den sorte gotiske choker halskæde

Som navnet ovenfor antyder, giver halskæden et gotisk udseende og ville være valget af enhver pige, der elsker et mørkt tilbehør. De dinglende sorte sten giver også et lignende udseende. Det ser elegant ud på sin egen måde og ville virkelig være det fremhævende objekt for din, når du har det på. Den store sorte sten i midten er en traditionel tilføjelse til den elegance, som halskæden bærer med sig.

8. Farverig blomsterhæklet choker:

Farverig blomstret hæklet choker

En anden med de sorte store blomster knyttet til hver og lavet til en choker bringer elegance med sig i sit udseende. Gruppen af ​​perler i midten giver det et elegant look, og halskæden ville være et vidunderligt valg for en kvinde at bære den med sine venner eller kolleger.

9. The Black Velvet Choker Halskæde:

Black Velvet Choker halskæde

Når du planlægger at rocke festen med et fløjlsagtigt look, er denne halskæde den ene for dig. Tilføjelse af en god mængde spunkiness og sass i din personlighed vil få dig til at se endnu mere sexet og sej ud. Den fås i forskellige og mange farver. Du kunne en af ​​dem for dig selv.

10. Simple Knotted Choker:

Enkel knyttet choker

Den mørke sorte fløjls choker med knuden imellem kommer igen som en sexet overraskelse. Knuden, der er bundet i de to trekantede former, og resten af ​​knuden, der hænger under, giver et attraktivt udseende. Dette ville meget vel gå med en sort kjole og sorte sko sammen.

11. Hoop Pendant Choker:

Hoop Pendel Choker

Den sorte choker er en elegant med guldbøjlen i midten. Den har lukning af hummerlås. Bøjlen i midten har høje polske accenter.

12. The Leaf Choker:

The Leaf Choker

Læder choker med den gyldne ring imellem er en smuk. Vedhænget, især som bladet, er et kreativt, der skal bruges og formidler et budskab. En meget behagelig at se på og bære er kvaliteten af ​​denne choker halskæde. Så køb dette, hvis du også ønsker, at folket ser på dig med beroligende øjne.

13. Saturn Choker:

Saturn Choker

En ikke-almindelig choker med den kreative idé om et hængende vedhæng med det er sjovt at købe. De to lagede halskæder med ovenstående i form af cirkler fastgjort til den og den anden med vedhænget i form af en roterende planet omkring solsystemet giver et lyst udtryk. Dette ville være ‘en ud af boksen’ ting at købe.

14. The Iridescent Floral Choker:

Den iriserende blomsterchoker

Blomstermotiverne formet med lyse sten knyttet til det lilla bånd giver et skinnende look. Perlerne er i de blomsterformede rammer og er en attraktiv ting at have på. En choker, der kan bruges afslappet såvel som til fester, det er den, der opfylder dine multifunktionelle krav til halskæder.

15. Den egyptisk-lignende choker:

Den egyptisk-lignende choker

De gyldne mønter knyttet til hinanden med en kæde giver et ægyptisk look, og alle, der har en fantasi for sådanne smykker, kan let opfylde hendes ønske ved at købe dette.

Disse chokers er de udvalgte valg blandt de bedste, du ville finde rundt. Når du skal deltage i en funktion, gå til en afslappet fest eller komme sammen, kan enhver lejlighed let deltage nu med mindre pres på at vælge, hvad du skal have på. Alle, adskilt fra hinanden, giver et tiltalende udseende, og du kan vælge mellem dem.