9 Attraktiv akvamarin ædelsten i nyeste designs

Akvamarin ædelsten er en ædelsten, der viser det ocean. Dens farve ligner også havfarven. Den har blå til lysegrøn skygge. Det har enorme fordele ved at bære. Det hjælper med helbredelses- og meditationsaktiviteter. Ifølge teorien er det gavnligt for dem, der er født i marts. Først og fremmest findes den som ru sten. Derefter skæres den og får forskellige former til brug i forskellige formål. Det bruges meget i smykker som ring og halskæde. Tidligere blev akvamarinsten betragtet som grøn farve. Men nu accepteres det som lyseblå farve.

Seneste akvamarin ædelsten med billeder:

Se her vores 9 bedste akvamarin ædelsten i nyeste designs. Vælg din elskede og prøv det.

1. Grov akvamarinsten:

Grov akvamarin sten

Det er grov akvamarinsten i havgrøn farve. Det skæres derefter i stykker og opvarmes for at transformere til forskellige former. At bære denne sten kan give enorme positive effekter som mod og helbrede den følelsesmæssige ubalance. Det er et symbol på lykke.

2. Aquamarine Stone Ring:

Akvamarin stenring

Dette er en fantastisk akvamarin stenring med stor akvamarin ædelsten. Dette er blålig haveffekt. Du kan også bruge den som forlovelsesring. Umiddelbart efter brug, begynder det at give sin effekt. Dem, der bærer akvamarinsten, får adgang til hurtig beslutning.

3. Healing Aquamarine Stone:

Healing Aquamarine Stone

Denne akvamarin ædelsten er en helbredende sten til afbalancering af den psykiske forstyrrelse. Det hjælper også ved fysiologisk lidelse. Det rydder dine tanker og giver dig en god kommunikationsevne. Det er en vidunderlig sten til at berolige din nervøse spænding.

4. Emerald Cut Aquamarine Stone:

Emerald Cut Aquamarine Stone

En af de vigtigste fordele ved akvamarinsten er, at det at sætte denne sten i et glas vand og drikke det vand hjælper dig med at løse din øjensygdom. Denne smaragd er et mest almindeligt snit. Denne form er populær til fingerringe. Dette er ret slidstærkt og blødt.

5. Aquamarine Stone halskæde:

Akvamarin sten halskæde

Det er en halskæde af akvamarin med glasperler. Der er et vedhæng af oval form af akvamarinsten dækket af vintage designramme. Stenen i vedhænget har direkte berøring med kroppen og dermed beroligende og beroligende.

6. Pæreform Aquamarine Ædelsten:

Pæreform Aquamarine Ædelsten

Denne vandblå farve skinnende af akvamarin ædelsten er i pæreform. Du kan også bruge denne sten til at lave akvamarin fødselssten halskæde. Denne stenhalskæde menes at være heldig til fødslen i marts. De kan bære dette dagligt og få utallige fordele.

7. Trillion Cut Aquamarine Edelsten:

Trillion Cut Aquamarine Edelsten

Dette er blå akvamarinsten i billioner former. Det blå virker meget skinnende. Mørkeblå farve akvamarin ædelsten er for dyr. Den nøjagtige foring er synlig på billioner former. Man kan bruge denne sten til meditationsformål også til at helbrede ens psykologiske ubalance.

8. Aquamarine stenperler:

Akvamarin stenperler

Dette er akvamarin fødesten i ujævne former. Du kan samle disse ujævne former fødselssten i en skål og gemme på dit bord som et show stykker. Dette vil tiltrække mennesker og opbygge tillid og mod hos dig. Der er andre nuancer af denne sten er også tilgængelig.

9. Grønlig akvamarin ædelsten:

Grønlig akvamarin ædelsten

Akvamarin er også en vandmandens fødesten i grønlig effekt. Den har stor pæreform. Det er funklende med sin naturlige farve. Et eller andet sted er der også lysebrune linjer. Dette er så beroligende og føles blødt ved berøring. Dette er bredt accepteret for sit antal positive fordele.

Selvom akvamarin ædelsten er den mest holdbare sten, men det kræver stadig omhu i håndteringen. Denne sten pynter dine smykker, så det er altid favorit for kvinder. Dette er en universel sten. Det har mange fordele. Det forbedrer den generelle følelse af velvære og bringer en person tilbage til en sund tilstand. Det opmuntrer en person i tider med fysisk og mental ubalance. Det kan også helbrede dig åndeligt. Det er en fremragende sten, der kan gøre en god forandring i dit liv.