9 Legújabb és divatos fehér pofarajz

A fojtók hosszú utat tettek meg a viktoriánus korszak óta. Ez egy olyan ékszer, amelyet szeretnek azok, akik szeretik a divatékszereket és a nem túl hagyományos tárgyakat. A fojtók jól ülnek a nyakon, és tökéletesen kiegészítik a magas nyakú ruhákat, vagy akár az alacsony nyakúakat is. Szépsége és színe, valamint a sugárzó kecsessége miatt válasszon egy fehér fojtót.

Stílusos és divatos fehér pofa minták nőknek:

Nézzük meg a 9 legjobb fehér fojtószerkezetet.

1. Szalag és fém fehér csukló:

Szalag és fém fehér csukló

Válassza ezt a csinos, finom fehér fojtót, fehér szalaggal és körülötte lógó fémlánccal. A choker egy klassz szív medál van rögzítve a choker közepére. A choker lánca elegánsan van burkolva, két oldala kissé alacsonyra esik.

2. Csipke Fehér Choker:

Csipke Fehér Choker

Ez az elegáns, keskeny sávú fehér csipkefojtó nagyon finom csipkével rendelkezik. A stílus meglehetősen egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető. A használt csipke lehet lenyűgöző vagy egyszerű. A csipke szélessége alapján kiválaszthatja, hogy milyen stílusú choker tetszik. A csipkefojtónak lehet medálja vagy sima.

3. Tattoo White Choker:

Tattoo White Choker

Ez a stílus chokers nagyon gyakori a fiatalok körében. A fojtótekercs ívelt drótjai tetovált megjelenést is kölcsönöznek. A fojtót középen függesztékkel vagy anélkül is lehet viselni. Egy egyszerű könnycsepp gyöngy pompásan nézne ki ezen a tetováló fojtón.

4. Szatén Stretch White Choker:

Satin Stretch White Choker

Akárcsak a szalagfojtó, ez is egyfajta sztén szatén kapocs. A fehér nyaklánc fehér szatén szalaggal készült, amely rugalmas tapintású, így nyúlik és szorosan illeszkedik a nyak köré. A szatén pofa jól illik az ünnepélyes viselethez vagy akár alkalmi viselethez, amelyet félig hivatalos bulikra szeretne viselni.

5. Gótikus fehér csokor:

Gótikus fehér pofa

Ez a fenséges megjelenésű fehér nyaklánc a merész embernek való. A choker fehér, bonyolult csipkével rendelkezik, amely széles és fésűs a szélein. A végeit gyöngyökkel díszítik. Ez nagyon alkalmi viseletet kölcsönöz neki, így még menyasszonyoknak is alkalmas. Válassza ezt, hogy alacsony nyakú ruhákon és ruhákon viselje.

6. Feather Choker fehérben:

Feather Choker fehérben

Menj funky ezzel a fehér toll fojtóval. A csipkefojtó fehér tollakkal tűzdelve divatos megjelenést kölcsönöz. A végein nincs fém bilincs, de a szalagok csomók kötésére használhatók. A tollacsokor nagyon könnyűnek és szellősnek tűnik, és funky kiegészítője a ruhásszekrényednek.

7. White Pearl Choker:

White Pearl Choker

Szerezd meg szeretteidnek ezt az egyedi és szeretett ékszert. Ez a fehér nyaklánc gyöngysorral készült, amely átméretezhető. A gyöngyök kiváló minőségű gyöngyök, amelyeknek saját fényük van. Válassza ezt a fehér gyöngyfűzőt, mint tökéletes ajándékot annak, akit szeret.

8. White Velvet Choker:

Fehér bársony pofa

Ez az évjáratú ékszer minden bizonnyal hozzáadható a szekrény kollekciójához. A bagoly medál keskeny fehér bársony fojtóra van rögzítve. A choker önmagában gyönyörű, de az egyszerű törtfehér bagoly függő hozzáadása nagyon vonzóvá teszi. A fojtó bársonyos tapintása puha és sima a bőrhöz.

9. White Gold Choker:

White Gold Choker

Keressen valami formálisabbat és drágábbat ezzel a fehérarany fojtóval. A lenyűgöző darab nagy gonddal kézzel készült, és a chokerben rózsaszín zafír gyémántok vannak. Ez a fehér nyaklánc fehér színben tökéletes alkalmi viseletként, mivel az arany értékes.

A fehér choker minták tökéletesek olyan ruhák viselésére, mint a designer viselet. Válassza ki őket bársonyból vagy aranyból, vagy akár tollakkal is funky. Mindegyik stílus növeli a divat hányadosát.