18 smukke Pearl Choker halskæde designs

En choker er et bånd eller en halskæde, der sidder tæt om halsen. For en tid siden var det på mode, som kan ses tilbage i kinesisk, indiansk, indisk og egyptisk kultur. Nu er det kommet tilbage med mere unikke stilarter, som vi kan bære i fester og hverdagsliv. De ser måske ubehagelige ud at have på, men de er ikke sådan og er behagelige, da de er lette i vægt. De kan prydes med pailletter, studs eller en vedhæng.

Den almindelige type choker inkluderer vintage, åben krave, tatovering og selvfølgelig perlerne, som er den bedste blandt alle. Pearl chokers giver et meget fortryllende look, som får en til at se yndefuld ud. Pearl choker halskæde designs er meget populære blandt piger og kvinder.

Design af Choker halskæde med perler:

Her er 9 bedste designs af perlekokere, som du måske har ledt efter indtil nu.

1. Single Pearl Choker:

Single Pearl Choker

Single pearl choker er en choker med perle tilføjet til den. Det er et meget enkelt, men alligevel et unikt design til daglig basis. Et kollegium går kan tilføje dette til hendes ønskeliste. Dette kan passe til enhver kjole og frisure.

2. Double Strand Pearl Choker:

Double Strand Pearl Choker

Dette design har to lag fulde af perler, der passer bedst til babyens krop. Det kan have en samling af to tråde med en enkelt stor perle, som får det til at se storslået ud.

3. Læder Pearl Choker:

Læder Pearl Choker

Den har læderperle som båndet en perle knyttet til den. Det kan være i både smalle og brede type chokers. De tilføjer glamour og ser meget stilfulde ud på piger. Det kan smykkes på ethvert outfit.

4. Black Pearl Choker:

Black Pearl Choker

Den kongelige farve sort findes også i perler og giver et kongeligt udtryk til den, der bærer den. Denne sorte perlechoker kan prydes med en særlig lys farvekjole, der vil fokusere mere på chokeren.

5. Chain Choker med perler:

Chain Choker med perler

Hvis man er utilpas med en anden type choker, er perlekæde choker en af ​​de bedste muligheder, der ønsker let choker til slidt numse med et blændende look. Det er meget slanke og smukke smykker, der skal prydes.

6. Multi Pearls Strand Choker:

Multi Pearls Strand Choker

Multi strand perle choker har flere antal perle tråde af forskellige designs, der får et til at se mere elegant ud. Det vil bedst gå med crop tops og en bolle lavet frisure.

7. Fløjls choker med perle:

Fløjls choker med perle

En 90’er inspireret fløjls choker med perle er unik i sig selv. Fløjlen kan have en hvilken som helst farve som sort, pink osv., Der matcher tøjet og en perle fastgjort til det gør det mere mærkbart.

8. Pearl kundan Choker:

Pearl kundan Choker

En perlekundan choker halskæde er brudesmykker eller smykker til traditionelle lejligheder, så det får en til at se smuk og fantastisk ud i den traditionelle påklædning. Det er en kombination af perle og kundan med guld.

9. Vintage Silver Pearl Choker:

Vintage sølv perle choker

Vintage betyder altid ikke gammelt, den gamle kommer som en ny trend med en mere stilfuld version. Den vintage sølvperlehalskæde choker har en klasse for sig selv, uden at andre rører sine grænser. Det giver et lidt skyggefuldt udseende og kan gå med både traditionelle såvel som vestlige outfits.

10. Vintage stil bryllup perle choker halskæde:

Vintage stil bryllup perle choker halskæde

Dette er en elegant og stilfuld brudekollektion, der er fremstillet ved hjælp af små elfenben Swarovski -perler forbundet til Luke rhinestone vintage vedhæng. Midten af ​​vedhænget er igen dinglet med en elfenben skraveret perle. Dette perle choker halskæde sæt passer perfekt til brudene i deres bryllup.

11. Kundan Bridal Pearl Choker Sæt:

Kundan Bridal Pearl Choker sæt

Prøv med dette indiske etniske kundan pearl choker sæt i Bollywood -stil. Den har matchende mega øreringe med dette smukt dekorerede pearl choker halskædesæt. En kombination af kongeblå perler og diamanter tilføjer en smuk glød og en festlig glæde til dit yndlingsoutfit.

12. Black Velvet Choker med Pearl Drops:

Sort fløjls choker med perldråber

Du ville klæde dig bedst hver gang, når du vælger dette sorte choker -sæt med disse påklædninger. Det er den sorte choker med perledråber i midten, der har vedhænget. Den fås i god tonet finish, hummerklo og i justerbar længde.

13. Single Pearl Choker halskæde:

Single Pearl Choker halskæde

Det er den fantastiske samling af håndlavet ferskvandsperle choker halskæde med 14 karat rosaguld. Denne single pearl choker har perlebredden til at være 0,4 cm og chokerens samlede længde er 39 cm. Dette ville være den perfekte gave til din kæreste i hendes fødselsdag.

14. Rød Single Pearl Choker sæt:

Rød Single Pearl Choker sæt

Gør dig selv den smukkeste med denne samling af rød enkelt perle choker halskæde og øredråber sæt. Dette er den simple guldmetal choker til piger og kvinder, som er håndlavet. Perlen, der bruges her, er en rød havskal tredobbelt AAA -klassificeret perle med sin overlegne glans.

15. Fashion DIY Black Pearl Choker Halskæde:

Mode DIY Black Pearl Choker halskæde

Dette er den unikke kategori af sort perlehalskæde choker sæt med sort krystal i sin vedhæng. Dette sæt er håndlavet i modeblomst falsk krave model. Denne enkle, men slående, smarte serie af perlesæt er noget nyt for at få dit look til at se glamourøst ud.

16. Enkel Hvid Perle Brudehalskæde:

Enkel hvid perle brudehalskæde

Her får du chancen for at sætte dit blik på den hvide perlekæderhalskæde, der er formet i gotisk smykkedesign. Den fås i enkeltstrengede perler med håndlavet tilpasset mønster. Perletypen er skal og den samlede længde af halskæden er præcis 16,5 cm.

17. Modish One Pearl Choker:

Modish One Pearl Choker

Grib denne fantastiske skabelse af chic og elegant en perlekoker, der passer til al din moderne påklædning. Den er håndlavet og størrelsen på perlen er fra 9-10 mm diameter. Ingen tvivl om, at dette ville være den smukkeste blandt tilbehørskollektionen, du har.

18. Halskæde med tre perler i læderchoker:

Tre perler læder choker halskæde

Denne perlekæderhalskæde er håndknyttet med ægte lædersnor for at få sin fineste finish. Chokeren har det runde sorte læder med tre perler, der samles fra det friske vand. Denne halskæde i perlekæder i læder er unik i sig selv.

Der er mange tendenser og stilarter ude på grænsen til nutidens modeverden. Men dillen efter sådanne naturlige perle choker sæt har aldrig været den gammeldags. Kvinder har forskellige muligheder i perlerne. Choker -sættene fås også i forskellige materialer, f.eks. Perlestrengene, læder, også metaller som guld og sølv. Stilen på hver af modellerne er baseret på de bedste af de håndplukkede.