9 Moderigtige og elegante sølvchokere med billeder

Silver chokers er en af ​​de mest elskede smykker, der er tilgængelige i dag. Chokerne er stilfulde og smarte og beregnet til fritidstøj. Der er flere mønstre på samme tid, der er skabt til festtøj og cocktailmiddage. Disse har diamanter påsat dem for at give dem et kongeligt udseende. Vælg din yndlingschoker i sølv fra listen, og lad hovederne vende hver gang du træder ud med stil.

Nyeste og stilfulde sølvchokere til kvinder i trend:

Her er de bedste designs af sølv chokers til piger.

1. Diamond Choker i sølv:

Diamond Choker i sølv

Få denne fantastiske sølv choker, der har 3 tråde af glitrende diamanter rundt omkring. Denne vidunderlige sølv choker passede smukt rundt om halsen og giver dig et skinnende fyldigt look. Du bliver nødt til at parre dette med designeroutfits beregnet til en aften ude eller et cocktailparty.

2. Silver Disc Choker:

Silver Disc Choker

Vælg denne lækre sølv choker, der består af små sølvskiver. Denne minimalistiske sølv choker er meget smuk og kan kombineres med fritidstøj. Det sarte træk ved denne choker gør den meget elegant og elegant.

3. Heart Chain Silver Choker:

Hjerte kæde sølv choker

Vælg denne sølv choker halskæde til et yndefuldt look, der er perfekt til enhver lejlighed. Hjertevedhænget i midten af ​​halskæden er en vidunderlig tilføjelse til denne choker. Den smukke sølv choker er perfekt til toppe og jeans eller endda sommerkjoler.

4. Solid Band Choker i sølv:

Solid Band Choker i sølv

Se vovet og fed ud i denne solid sølv choker, der får dig til at ligne en rockstjerne i street -stil. Dette er bedst egnet til at blive brugt i fritidstøj som jeans osv. Sølvchokerens solide bånd har en unik lås, der også ligner det forlængede bånd, hvilket giver det et generelt look.

5. Sterling sølv choker:

Choker i sterlingsølv

Noget, der er helt unikt, er denne halskæde i sterlingsølv, der har et vidunderligt vedhæng. Chokerens sølvnautiske knude er eksklusiv og tydelig. Dette giver en rig choker, som du let kan flagre godt over.

6. Vintage Silver Choker:

Vintage sølv choker

Alt vintage er ikke gammelt. Vælg dette fantastiske smykke, der matcher ethvert af dine outfits. Det går smukt godt med traditionelle outfits og designer dem også. Det indviklede arbejde med denne særlige choker er ganske storslået. De diamantformede centre overalt er særligt unikke.

7. Eternity Silver Choker:

Eternity Silver Choker

Denne halskæde i sølv betragtes som en af ​​evighedskollektionerne. Chokeren har et cirkelvedhæng, der ikke hænger fra chokeren, men er forbundet med chokeren fra begge sider, hvilket giver en illusion af en kontinuerlig ring. Det er grunden til, at disse chokere kaldes evighedschokere.

8. Multi Wire Silver Choker:

Multi Wire Silver Choker

Sølv choker smykker har en række forskellige stilarter, der er elsket af mange. Det mest elskede mønster er dette multi -wire sølv choker -design, der ser både tungt og delikat ud. Illusionen om fylde skabes af de mange lag tynd sølvtråd, der er spændt rundt. Det sarte mønster opretholdes også på grund af afstanden mellem hver ledning.

9. Chain Choker i sølv:

Chain Choker i sølv

Denne fantastiske sølvkæde choker er genial for dem, der elsker tunge smykker. Silver choker har en kædelignende effekt, fordi den har tykke sølvsløjfer, der er sammenflettet. Par dem med fritidstøj eller for at rockekoncerter skal se cool ud.

Silver chokers er raseri i dag på grund af de forskellige typer, der er tilgængelige på markedet. Stilarterne har brede, tynde og multitråde. Det anvendte sølv kan blandes med diamanter for at give et rigt udseende. Vintage og evighed sølv chokers tilbyder en anden stil af halskæder, som også er noget, du måske vil overveje og tilføje til din killing.