9 Moderigtige tatoveringschokere til kvinder i trend

Tattoo Choker er en slags kablet halskæde, der bæres i en hals. Det kan skabes af læder, perler, guld, sølv, platin og plast. Du kan endda dekorere nogle genstande, der forbedrer skønheden i din halsudskæring. Man kan endda prøve at tilføje vedhæng med det. Tattoo chokers er forbundet med fashionable damer. Dem, der kan lide at se stilfuld ud, bærer denne choker. De ved godt, hvordan man laver innovationer med choker. De bliver ved med at prøve noget unikt med choker for at give det et nyt design.

Seneste og fantastiske tatoveringschokers damer i mode 2018:

Her er de 9 bedste designs af Tattoo Chokers til unge piger.

1. Satellite Theme Leather Tattoo Choker:

Satellit tema læder tatovering choker

Denne sorte tatoveringschoker har to lædertråde. Den ene er stram, og den anden er løs. Det er baseret på unikt satellittema. Den stramme ledning har en pendel af planeten og løs tråd har en pendel af raket. Denne choker er helt anderledes for at fremhæve din halsudskæring.

2. Tattoo Choker med Flower Lace:

Tattoo choker med blomsterblonder

Denne fantastiske sorte tatoveringschoker halskæde har sort blonderarbejde. En rhinestone hænges i halskæden. Et blomstermønster er skabt ved hjælp af sorte blonder. Hulskåret kæde er fastgjort med halskæde i et flare -design. Dette fylder hele din hals.

3. Simple Tattoo Choker:

Enkel tatoveringschoker

Det er en enkel choker -tatoveringshalskæde i sort ledning. En pæreform udføres ved brug af sort tråd. Og den er buet for at lave en ny pære. Dette er enkelt og let. Det er strækbart, så du kan justere med din nakkestørrelse. Den sorte ledning er elastisk, så den giver ikke ridser i din hud.

4. Alien Tattoo Choker:

Alien Tattoo Choker

Denne tatoveringschoker halskæde indeholder et vedhæng med et sødt fremmed ansigt. Der er et fremmed ansigt trukket over grøn plast og to sølv åbne stjerner hænger ved begge sider. Chokeren er i to elastiske tråde. Det ser funky og kræsent ud.

5. Flere Tattoo Chokers:

Flere Tattoo Chokers

I denne tatovering halskæde choker er i fire farver. Alle er af glat elastisk tråd og fleksible. Disse fire farverige chokere ser elegante ud og matcher dit specifikke outfit. Alle disse farver ser rolige og smukke ud. Det leverer din farverige personlighed.

6. To Fish Handmade Tattoo Choker:

To Fish Handmade Tattoo Choker

Denne fantastiske tatovering med chokerhalskæde besidder et vedhæng af to fiskedesign. Det er håndlavet og har ledninger modsat hinanden. Dette vedhængende design ligner designet af Doordarshan Channel -logoet. Dette to fiskedesign anses for at være heldigt.

7. Gold Leaf Tattoo Choker:

Gold Leaf Tattoo Choker

Denne tatoveringschoker halskæde er anderledes end almindelig sort. Det er i guld og blad design kæde er skabt. Det ser fantastisk og smukt ud. Selve designet ligner en guldhalskæde. Meget smuk form af blade er skabt og ser ud til at være iøjnefaldende.

8. Floral Tattoo Choker:

Blomstret tatoveringschoker

I stedet for sorte blonder, wire og ethvert andet metal er denne tatoveringschoker halskæde en enkel blomstret snor. Det er et hvidt blomsterdesign med gul runde imellem. Det er som at give fred i den varme sommer. Det ser sødt ud på halsen og minder mig om blomstersmykker.

9. Tattoo Choker med hjerter:

Tattoo Choker med hjerter

Dette er en yndig sort tatoverings choker halskæde med hjerteformer. Et smukt hjerteformdesign er forbundet med hinanden for at lave denne sofistikerede halskæde. Du kan endda sige, at så mange hjerter står på en snor. Denne afslappede choker vil rive hjerter og opmærksomhed begge dele.

Tatoveringschokere bruges i dag også som armbånd og fingerringe. Dette ser fantastisk ud som håndsmykker. Det er noget fancy end typiske guld- og sølvsmykker. Det kan få det bedste match med dit vestlige outfit. Det vil rocke i fester og udflugter. Alle moderne damer vil have mindst en af ​​disse chokers. Det lokker dig.