9 nyeste og stilfulde blonder chokers til kvinder i mode

Chokers til halsen er stilfulde smykker, der bæres af piger overalt. De passer godt sammen med enkle beklædningsgenstande samt lejlighedstøj. Blonder chokers er et trin ovenfor og giver bæreren et sofistikeret look. Den anvendte blonder har hovedsageligt blomstertoner og kan afsluttes med perler eller krystaller. Snørebånd er også af forskellig kvalitet, hvor Chantilly -blonder er den mest værdifulde.

Smukke og attraktive designs af blonde chokers til damer i trend:

Her er de bedste chokers med blonder.

1. Floral Lace Choker:

Blomsterblonder Choker

Denne elegante sorte blonder choker er den bedste stilerklæring til unge piger. Den blomsterblonde, der bruges her, er i overlegen kvalitet, og mønsteret har en blomst og blade i tykt blonderarbejde. Chokeren skiller sig ud på grund af sit tykke skinnende udseende.

2. Beaded Tassel Lace Choker:

Beaded kvast blonder choker

For toppe og kjoler, der har et dybt lavt halsudskæring, er iført en bred halskæde i choker -stil den bedste løsning. Vælg denne blomster choker med vanddråber, der giver et fuldt udseende til halsområdet. Blonder er smuk og tynd og ser nogle steder gennemsigtig ud.

3. Gothic Lace Choker:

Gotisk blonder choker

Vælg denne gamle æra i blonder choker i gotisk stil til et formelt og elegant look. Den blonder, der bruges her, er vintage blonder, og midterstenen fastgjort til den har en ramme af sølvmetal. Selve rammen har et meget indviklet design og er ovalt i form.

4. Cubic Crystal Lace Choker:

Cubic crystal blonder choker

Hvide blonder chokers tilføjer et meget feminint og sofistikeret look til din garderobe. Gå ind for hvid blonder, der er tynd, og kombiner den med enkle beklædningsgenstande som toppe og jeans. Dette er et meget afslappet smykke, som også kan bruges som et aftenensemble.

5. Victorian Lace Choker:

Victoriansk blonder choker

Denne blonder choker med fuld dækning er fra den victorianske æra. Det indviklede blonderarbejde dækker ikke på halsbåndet, men falder også ned til det øvre brystområde. Den vidunderlige blondekant er prikket med Swarovski -krystaller for at gøre den mere tiltalende. Vælg denne blonder choker, hvis du vil lave en fed modeerklæring.

6. Chantilly Lace Choker:

Chantilly blonder choker

Chantilly blonder betragtes som den dyreste og smukkeste blonder der findes. Den er lavet i kjoler til bryllupper og også aftenbeklædning. Denne Chantilly blonder choker i hvidt er den meget udsøgte og den sorte rebende tilføjer et twist for at gøre den mere moderne.

7. Bridal Lace Choker:

Brudeblonder choker

De perfekte smykker til en brud er en hvid blonde choker, der passer smukt godt til hendes kjole. Denne brudeblonder choker er lavet med små perler, der har et tatoveret look. Blonder choker er smuk og elegant.

8. Ribbon Inlay Lace Choker:

Bånd indlæg blonder choker

Vælg en cool blonder choker halskæde, der passer til dit festtøj. Dette fashionable element er forstærket med stil ved tilføjelse af rødt båndindlæg. Du kan vælge enhver farve satinbånd som indlæg. Det tynde bånd i satin giver en glans og finish til chokeren.

9. Hæklet blonde choker:

Hæklet blonde choker

Denne flotte hæklede blonde choker i hvid er meget feminin. Det hæklede arbejde er meget sart. Denne blonder choker er lavet i bomuld for at give det et fint og imponerende look. Hæklearbejde ligesom tatovering giver et meget subtilt udseende, og det samlede stykke er værd at købe.

Vælg din foretrukne blonder choker fra denne omfattende liste. De stilarter, der kan tiltrække dig, vil være victorianske, gotiske eller moderne. Kniplinger i blonder kan være sarte eller dristige og vovede. Farver som sort og hvid er mest almindelige, men nu får du blonder chokers i forskellige nuancer som pink, turkis osv. Blonder chokerne på markedet er de smukke stykker, der fuldender dit look. Du behøver ikke at bære tunge øreringe osv., Da chokerne fylder dit ansigt såvel som halsen.