9 Seneste og fashionable White Choker -designs

Chokers er kommet langt siden den victorianske æra. Dette er et smykke, der er elsket af dem, der kan lide modesmykker og varer, der ikke er særlig traditionelle. Chokerne sidder godt på nakken og er perfekte supplementer til kjoler med høj hals eller endda for at vise dem med lav hals. Vælg en hvid choker -design for sin skønhed og farve og den nåde, den udstråler.

Stilfulde og trendy hvide choker -designs til kvinder:

Lad os se på de 9 bedste white choker designs.

1. Bånd og metal hvid choker:

Ribbon og Metal White Choker

Vælg denne smukke, hvide choker med hvidt bånd og metalkæde, der hænger rundt om den. Chokeren har et elegant hjertevedhæng knyttet til midten af ​​chokeren. Chokerens kæde er draperet på en stilfuld måde med to sider, der falder lidt lavt.

2. Hvid choker med blonder:

Hvid choker med blonde

Denne elegante smalle båndhvide blonderchoker har meget sart blonder. Stilen er ganske enkel, men iøjnefaldende. Den anvendte blonder kan være imponerende eller enkel. Du kan vælge hvilken stil af choker du kan lide ved bredden på blonderne. Blonder choker kan have et vedhæng eller være almindeligt hele vejen igennem.

3. Tattoo White Choker:

Tattoo White Choker

Denne stil med chokers er meget almindelig blandt den unge skare. Chokerens buede ledninger danner et tatoveret look, der også ligner en tatovering. Chokeren kan bæres med eller uden vedhæng i midten. En simpel tårefaldsperle ville se smuk ud over denne tatoveringschoker.

4. Satin Stretch White Choker:

Satin stretch hvid choker

Ligesom ribbon choker er denne one of a kind stretch satin choker. Den hvide chokerhalskæde er lavet med hvidt satinbånd, der har et elastisk strejf, så den strækker sig og sidder tæt omkring halsen. Satin choker passer godt til formelt slid eller endda fritidstøj, som du gerne vil have til semi -formelle fester.

5. Gothic White Choker:

Gotisk hvid choker

Denne majestætiske hvide choker halskæde er en for den dristige person. Chokeren har hvid indviklet blonder, der er bred og skalet i kanterne. Enderne er trimmet med perler. Dette giver det et meget velegnet look, så det er egnet selv til brude. Vælg denne, der skal bæres over kjoler og kjoler med lav hals.

6. Feather Choker i hvid:

Feather Choker i hvid

Gå funky med denne hvide fjer choker. Blonder choker er besat med de hvide fjer for at give et trendy look. Enderne har ikke metalklemmer, men båndene kan bruges til at binde knuder. Den fjer choker ser meget let og blæsende og er funky tilføjelse til din garderobe.

7. White Pearl Choker:

White Pearl Choker

Få din elskede en unik og elsket smykke. Denne hvide choker halskæde er lavet med en perlerække, der kan ændres. Perlerne er perler af høj kvalitet, der har deres egen glans. Vælg denne hvide perlekoker som en perfekt gave til den person, du elsker.

8. White Velvet Choker:

Hvid fløjls choker

Dette vintage smykke er helt sikkert noget, du kan tilføje til din garderobe -samling. Uglevedhænget er fastgjort til en hvid fløjls choker, der er smal. Chokeren er smuk i sig selv, men tilføjelsen af ​​den enkle råhvide ugle vedhæng gør den meget attraktiv. Chokerens fløjlsberøring er blød og glat for huden.

9. Hvidguld Choker:

Hvid guld choker

Gå ind på noget mere formelt og dyrt med denne hvidgulds choker. Det fantastiske stykke er håndlavet med stor omhu, og der er lyserøde safirdiamanter i choker. Denne choker halskæde i hvid er perfekt som lejlighedstøj, da guldet gør den dyrebar.

Hvide choker designs er perfekte at have på tøj som designer slid. Vælg dem i fløjl eller guld eller endda gå funky med fjer. Hver af stilarterne vil øge din modekvotient.