9 smukke diamant choker halskæde designs

Kærligheden til diamanter blandt pigerne vil aldrig dø. Halskæder er en betydelig slags smykker, som hver kvinde bærer. Choker halskæder, er en af ​​dem. Således er Diamond choker halskæder en af ​​de elite og kongelige og endda de ædru, du gerne vil købe. Svært at finde og vælge blandt diamant chokerne, vi bringer dig en liste over de top 9 diamant choker halskæder til kvinder.

Choker Diamond halskæder:

Skønhed er simpelthen et ornament, bare scan igennem alle diamant chokers og hent det bedste, der passer til din personlighed.

1. The Sunshine Diamond Halskæde:

The Sunshine Diamond halskæde

Halskæden giver et look, der ligner en prinses halskæde. Den brede bund med de tunge diamantsten, ovale og runde form skinner lyst i solen og giver et skinnende udtryk. Enhver pige, der ønsker at prale med sin påklædning i en fest iført kjole eller kjole, ville denne halskæde være den perfekte mulighed for hende.

2. Smaragd Choker halskæden:

Smaragd Choker halskæden

Også dette kommer med et tungt design, men det nyeste design. Med store runde perler dinglende under og smaragden monteret midt i halskæden, giver dette også et antikt look. Designene i form af blade og de halvspirale i hjørnerne, arrangeret skiftevis, tilføjer skønheden i chokerhalskæden.

3. Den omvendte diamantformede halskæde:

Den omvendte diamantformede halskæde

Denne halskæde med et ædru design består af en tynd kæde med diamanterne, der er formet omvendt og fastgjort til hinanden, er placeret ved siden af. Mellem hver diamant ligger en rund sten, der giver den et designer look. Et af de bedste choker -designs til piger, dette ville være en god mulighed at købe.

4. The Ravishing Diamond Choker:

The Ravishing Diamond Choker

Dette halsstykke ligner en kongelig, som alle ville bære. Det er designet på en forunderlig måde med firkantede diamanter arrangeret på toppen med blomstermotiver nedenunder. Fuldt besat med diamanter og skinnende lyst, vil denne royal diamant choker halskæde få dig til at tømme din lomme og købe denne.

5. The Hook Fastening Diamond Halskæde:

The Hook Fastening Diamond halskæde

Dette er et enkelt, men alligevel nøgternt stykke halskæde. Diamant choker halskæden til kvinder, designet på en innovativ måde, har kroget formede baser besat med diamanter, der er fastgjort til hinanden skiftevis.

6. Diamond Pearl Choker halskæden:

Diamond Pearl Choker halskæde

Denne diamant choker halskæde har et 4 -lags design med de firkantede diamanter formet i form af en diamant på toppen, blomstermotiverne med de fire kronblade giver et rent og lyst udseende og sidst af alt de halve spiraler med perlerne fastgjort til dem. Hængende i bunden giver perlerne også et eliteudseende. Dette er en mulighed for festtøj til en stor lejlighed, som alle kan gå til.

7. Den særlige diamanthalsbånd:

Den særlige diamant halskæde

Den ekstra brede diamanthalskæde med en enorm smaragd imellem og på linje med den på toppen giver et flot look. De lignende designede to sider af halskæden løsrevet fra hinanden på hjørnerne med det dinglende sæt diamanter og med smaragden imellem giver et smukt udseende.

8. Den unikke Diamond Choker:

Den unikke Diamond Choker

Chokerhalskæden med den gyldne kæde med diamanterne besat på lineær vis med smaragden i midten giver et unikt look. Det ligner gyldne diamantsmykker, en diamant choker halskæde til piger med et designer look.

9. Ruby Diamond Choker halskæden:

Ruby Diamond Choker halskæde

Dette er en traditionel diamanthalskæde med udseende af et typisk sydindisk smykke. Den tunge halskæde med den blomsterbesatte diamantblomst i midten med rubinstenen og de almindelige bladdesigner sammen med ovenstående krydsede mønster er et kreativt designet ornament at eje. Når du ønsker en traditionel choker halskæde, ville dette være den bedste mulighed for dig.