9 traditionelle choker -designs til kvinder i trend

Choker sæt er en del af de traditionelle indiske smykker. Disse sæt inkluderer halskæde, øreringe og endda et pande stykke. De klassiske choker -sæt er normalt store og dristige i designet og fylder halsen og ansigtet på en person. Chokerne er lavet i guld, diamanter, perler eller andre ædelsten og bæres til bryllupper og vigtige ceremonier. Vælg et choker -sæt fra denne omfattende liste til dig selv, som vil være med dig i evigheder.

Nyeste og smukkeste Choker -sætdesign til unge damer inden for mode:

Her er de bedste Choker -sætdesigner til piger i indien.

1. Guld Choker sæt:

Guld Choker sæt

Dette er et ekstraordinært stykke smykker til brude. Dette udsøgte guld choker sæt er pragtfuldt med sine bittesmå naturlige ædelstene, der er påsat det. Rubinen og smaragderne, der er indkapslet i chokeren, adskiller den. Designet er meget fritflydende og smukt. Guldfarven sammen med ædelstenenes farver giver kæden et spektakulært udseende.

2. Pearl Choker sæt:

Pearl Choker sæt

Kombineret med guldmetal er dette choker -sæt lavet fantastisk med dejlige bittesmå perleperler grupperet i bundter. Choker og øreringe er lavet på en sådan måde, at perlebunken fungerer som en ‘jhumka’. De små guldperler gennem kæden og øreringene er også meget smukke.

3. Kundan Choker -sæt:

Kundan Choker sæt

Dette smukke kundan choker sæt har en antik guldton med perler. Den store vedhæng har et meget indisk look med bladdesignerne. Øreringene er sløjfe stil dingler igen i de samme blad designs. Kundan -look er det mest eftertragtede til de fleste bryllupper, og hver nordindisk kvinde har en tendens til at eje et sæt i det mindste.

4. Blue Stone Choker -sæt:

Blue Stone Choker sæt

Dette fantastiske halskædesæt i sten choker er et fantastisk smykke. Dugdråbeformede perler i blåt og kundanarbejde gør det simpelthen fantastisk. Dette særlige sæt har også et pande stykke sammen med halskæden og øreringe.

5. Designer Choker Set Design:

Designer Choker Set Design

Blandt choker sæt designs er denne unikke antikke choker sæt halskæde. Dette dannes af lag med små perler og derefter et lag med store perler. Øreringene er igen i ‘jhumka’ -stilen, der er så meget indisk i naturen. Designerstykker giver dig friheden til at gå væk fra helt traditionelle stilarter.

6. Diamond Choker sæt:

Diamond Choker sæt

Diamant er en piges bedste ven, og den perfekte gave til en piges bryllup er diamantsmykker. Dette fantastiske mesterværk i diamant er den bedste og dyreste gave til bruden. Choker -sættet med diamant har store perler og rubiner for at tilføre sin pragtfulde værdi.

7. Bollywood Costume Jewelry Choker Set:

Bollywood kostume smykker choker sæt

Indiske Bollywood kostume smykker er meget dristige og slående. Brikkerne bæres normalt over indiske slidkostumer, der for det meste er rige. Disse nyeste choker sæt designs indeholder store halskæder og enorme dingler øreringe, der passer med CZ diamanter og perler.

8. Filigran Choker -sæt:

Filigran Choker sæt

De fleste indiske kvinder elsker smykker, der er symbolsk for den indiske kultur. Dette inkluderer tempeldesign, der er smukke og elegante. Templet filigran choker sæt er forgyldt og har sart filigran arbejde, der ser fint ud.

9. Temple Coin Choker -sæt:

Temple Coin Choker sæt

Blandt de indiske designs, der findes i choker -sæt, er templets møntsamling. Dette sæt har flere tempelmønter sat i guld langs halskæden. Hver ørering har 2 tempelmønter, der er forbundet til at skabe et forbløffende smykke.

Choker sæt er vidunderlige og smukke smykker, som enhver indisk kvinde burde eje. Disse går meget godt med indisk påklædning som saris, salwar kameez og ghagra sæt. Du kan købe et choker -sæt, der passer til din kropsform og til den lejlighed, du har tænkt dig at bære det på. Vælg et stykke, der er tidløst og udsøgt, da disse stykker er ret dyre.