Top 20 stilfulde Choker halskæde designs i Indien

Halskæder har haft deres egen betydning i smykkedesign. De giver nakken og tilstødende look. Når de er besat med dejlige smaragder, diamanter, rubiner, perler og søde charme, får de altid en lille plads i kvindernes hjerter. Guld halskæder har altid givet et nyt look med de fantastiske designs.

choker-halskæde-designs-i-indien

Men med ændringen i mode har halskædesignerne også ændret sig fra tunge guld til søde og charmerende chokers. Choker halskæde blev til i slutningen af ​​90’erne for at give en ny modetrend. De kan være af guld, sølv eller simpelthen af ​​et tatoveringsdesign. I enhver form giver de et glamourøst look til pigerne, der hader den tunge halskæde.

Nyeste og smukke modeller af Choker halskæde til kvinder med billeder:

Lad os se på nogle fantastiske designs af choker halskæder.

1. Sort og sten Choker halskæde:

Sort og sten choker halskæde

Et nyt choker -design med et western look er en fantastisk kombination af sort og hvid. Den sorte choker halskæde er besat med en streng af hvide sten i bladformet. Strengen får en anden streng, så den bit kan strammes om nødvendigt. Det giver et overdådigt strejf til vestlig slid, især til fester eller dag ud.

2. Double Strand Choker halskæde:

Double Strand Choker halskæde

Et enkelt choker -design med sorte tråde og en sød charme giver et sofistikeret blik for rutinemæssigt slid på hvert outfit. Designet består af to sorte tråde, der er forbundet med en sød charme af solens design i sølv. Du kan også give chokeren et nyt look ved at trække i den ene tråd af den, så den bliver længere end den anden.

3. Enkel sort choker halskæde:

Enkel sort choker halskæde

Vil du gerne have et simpelt, men sensuelt look til boldaftener på korte kjoler! Tag et kig på et simpelt sort choker halskæde design lavet af fløjl. Den indeholder kun en sort strimmel, der er fastbundet på halsen. Det giver et sensuelt look på sorte kjoler. Der er også forskellige fløjls chokere i forskellige farver til at vælge den der matcher din kjole.

4. Sun And Moon Choker Halskæde:

Sun And Moon Choker halskæde

Vil have den modsatte kombination at bære! Vil du have et himmelsk udseende! Prøv en tråd lavet med solen og månens charme. Designet har to strenge. Den ene får en solcharm, som bæres over snoren med månens charme. Det giver et blik på to kræfter samlet på et tidspunkt. Solen repræsenterer lysets, sandhedens, magt til at bekæmpe ondskaben. Mens månens kraft repræsenterer den helbredende kraft.

5. Sølv tyk Choker halskæde:

Sølv tyk Choker halskæde:

Leder du efter noget fantastisk til enhver fest eller diskotekaftener! Her er en smuk sølv choker besat med små diamanter for at give din hals et skinnende look. Det ser også smukt ud på etnisk slid til funktioner. Designet bæres bredt af unge piger eller teenagere på casuals især jeans.

6. Kæde med perler Choker halskæde:

Kæde med perler Choker halskæde

En kæde stil choker ser dejlig ud til at hæve dit look i fester eller også til almindeligt slid. En simpel guld- eller sølvkæde er fastgjort med runde fniste himmelblå perler imellem. En tynd kæde ser fantastisk ud på casuals især Capri for at have et strandlook. En stor kæde kan bæres for at tilføre sit fantastiske design.

7. Tynd guld choker halskæde:

Tynd guld choker halskæde

Hav en fantasi om at bære design af guldmønter! Her er et choker halskæde gulddesign, der skal bæres på funktioner som forlovelser, bryllupsfunktioner osv. Når det bæres med etniske dragter, giver designet af choker lavet med guldmøntdesign et præget look til din personlighed. Det kan også tilpasses på jeans til diskoteker.

8. Diamond Choker halskæde Design:

Diamond Choker halskæde Design

En diamant choker halskæde besat med smaragd og perler giver et kongeligt udtryk til dit designertøj. Choker -designet er centreret med en oval smaragd i en grøn stund, omgivet af små CZ -diamanter, der giver et betagende udseende. Slutningen af ​​designet er lavet med perler hængende nedenunder. Designet giver din hals et brudelook, og derfor bæres det på det kongelige bryllup.

9. Diamond Choker halskæde sæt:

Diamond Choker halskæde sæt

Diamanter har altid vundet kvindernes hjerte på etnisk vis. Et diamant choker sæt design giver et storslået kig over lehengas og designer sarees. Choker får hvide krystal diamanter besat med et rosa smaragd blomsterdesign og et sæt hvis øreringe matcher chokerens design. Sådanne sæt er ret trendy i disse dage blandt damer.

10. Floral Pearl Choker Halskæde:

Floral Pearl Choker halskæde

En perlekæderhalskæde giver din skønhed et strejf af enkelhed, men alligevel fashionabel. Choker -designet er lavet med fire tråde af havperler og blomsterdesign i midten. Blomsten får også en perle omgivet af gyldne designblade og en perleformet perle hængende nedenunder. Designet bæres med designerdragter, sareer og lehengas for at give et sofistikeret look til din personlighed.

11. Jeans Choker halskæde:

Jeans Choker halskæde

Leder du efter et nyt choker -design, der er funky, men alligevel trendy! Få et kig på en jeans choker lavet af et stykke denim jeans. Designet er ret populært blandt college -fejl i disse dage. Ikke kun pigerne, men også fyrene får Jean’s choker til et fedt look. Det bruges bredt på casuals.

12. Lettering Choker Halskæde:

Lettering Choker halskæde

Et nyt choker halskæde design, der bliver populært, er chokeren, der har navne. En personlig choker kan laves med b navnet på bæreren eller med et ord, der perfekt beskriver hende. Et choker -design, der er fremstillet af guld eller sølv, passer til enhver kjole, uanset om den er afslappet eller etnisk. Den kan bæres til kontorer, funktioner osv. En perfekt gave med en følelse af din vinkel kan være en navngivet choker.

13. Spring Design Choker Halskæde:

Spring Design Choker halskæde

Et choker -design inspireret af foråret eller en stammetatovering er meget funky blandt de unge. Ikke kun piger, men også drengene adopterer denne trend til et band -look. Chokeren er et design med en strækbar snor designet i forskellige kurver for at gøre den mere attraktiv. Sådanne designs er ganske ofte på koncerter med rockstjerner.

14. Chanel Pearl Choker Halskæde:

Chanel Pearl Choker halskæde

Et ret klodset og trendy choker -design, der er populært blandt celebs, er Chanel -perlekæderhalskæden. Chokeren er enkel med to store perler, også kendt som Chanel -perler i slutningen af ​​hver ende af guldstrengen. Sådanne choker -designs ses bredt på casuals, især for modeller for at give deres designer et antisk look.

15. Indian Choker Halskæde Design:

Indisk Choker halskæde Design

Bortset fra andre halskæder har indisk chokerhalskæde altid været besat med perler, sten og smaragder, der giver et antisk look hver gang. En perlekæderhalskæde med sorte sten er et unikt design, der giver et bragende look med etniske dragter og sareer. Den sort og hvide choker indeholder også to matchende øreringe for at tilføre sin skønhed.

16. Farverig Choker halskæde:

Farverig Choker halskæde

Vil du have noget udvalgt og funky på! Et blomstret design med flere farvekombinationer giver et fantastisk kig på temafester, modeshows osv. For et funky look. De forskellige blomster er lavet med forskelligt netmateriale, mens hovedstrengen er lavet i sterling sølv.

17. Håndlavet Choker halskæde:

Håndlavet Choker halskæde

En enkel håndlavet choker halskæde giver en ny definition til din forenklede personlighed. Den sorte choker halskæde er lavet i et fløjls silkemateriale med to sølv charms for at tilføre sit look. Designet giver et flot look på casuals og sorte kjoler. Den kan laves med forskellige farver, der matcher din kjole.

18. Netto Med Bow Choker Halskæde:

Net med Bow Choker halskæde

Ikke kun de voksne, men også de små piger pryder deres hals med søde choker halskæde designs. En sort choker halskæde er her designet med en lille sløjfe og to kæder, der giver et behageligt udseende på korte kjoler eller Capri. Den sorte hovedstreng er designet med et netmateriale for at give et smukt look. Designet er også populært blandt teenagepigerne på gymnasier i kattefester, picnic og college -funktioner.

19. Butterfly Gold Choker halskæde:

Butterfly Gold Choker halskæde:

En guld choker halskæde med et sommerfugl design giver et overdådigt look til teenagere og kvinder, mens det giver et sødt og klodset look til skolepigerne. Designet kan laves med en guld- eller sølvkæde. Sommerfuglen får en farverig sten med små CZ -diamanter for at give den et funklende look. Det ser fantastisk ud på diskoteker eller på casuals.

20. Oxideret Choker halskæde:

Oxideret Choker halskæde

Vil du gerne have et klassisk og traditionelt look til enhver festival. Få et oxideret choker -design lavet med oxideret materiale præget med små designs. Sådanne choker -designs er meget slidte på Navratri, religiøse festlige og andre funktioner på Choli, Lehenga og traditionelle sareer for at løfte din etniske stil et skridt højere.

Chokerhalskæderne er en velsignelse for skønhederne, der ikke ønsker tunge halskæder til deres hals. Et designer choker -design, enten håndlavet eller lavet med guld, sølv, diamant osv., Giver et fabelagtigt designerlook til din hals. Der er også flere designs af chokeren med nogle særlige charms lavet til mænd. De udføres bredt af drengene for et dristigt udseende specielt til dem i musikbands, brydere, streetdansere osv..