Top 9 stilfulde chokere til mænd i trend

Forskellige mænds chokers er tilgængelige på markedet, det kommer i forskellige, men unikke i stil. En choker bæres rundt om halsen, og den er stram halsbåndstype. Faktisk bruger mænd til mode, og det hjælper dem med at tiltrække opmærksomhed fra deres vennekreds. Det kan forbedres på en række forskellige måder, herunder vedhæng eller studs. Efter behov er valgmuligheder tilgængelige i plast, læder eller metal type chokers til mænd.

Nyeste og fashionable Chokers til mænds designs med billeder:

Lad os se på de bedste designs af chokers til mænd.

1. Rustfrit stål sølvguld choker:

Rustfrit stål sølv guld choker

Det er velegnet til alle mænd og drenge; den består af italiensk rustfrit stål. Du finder kvalitet over gennemsnittet. Bredden kommer i 2,5 millimeter og længden er 21,50 tommer. Det er sikkert og sikkert for din hud.

2. Læder Titanium Steel Pendel Choker:

Læder Titanium stål vedhæng choker

Denne er rund formet og rebkædetypet choker til mænd. Materiale brugt alt læder og metaltype er rustfrit stål. Halskædetype af denne choker er bedst til mænds. Hængende størrelse passer godt til denne choker. Hvis du vil fange opmærksomheden fra din kære eller dine venner, så prøv med denne trendy stil med choker.

3. Casual Wear Men’s Choker:

Casual Wear Men's Choker

Denne choker er nyttig til almindelig brug til mænd, og sørg for at montere denne choker. Ikke mere over toppen, du får behagelig montering. Du finder let et solidt bånd til din hals på markedet til dit fritidstøj.

4. Hjertehængende Choker til mænd:

Hjertehængende Choker til mænd

Hvis du planlægger choker i lang tid, vil denne choker være egnet til dig, efter du stadig har brugt 6 måneder, får du et godt udseende. Hjertehængende i denne choker har givet et køligt touch, metal af legeret type har brugt til denne choker. Denne choker er lidt stor, langhalsede mænd får god glans af denne choker.

5. Mænds krave -choker:

Herre krave choker

Hvis du planlagde en designer choker, så prøv dit outfit med denne choker. Dette er en passende mode choker til mænd. Midt i denne choker får du hjerte hængende, det charmerer denne choker. Prøv denne justerbare pasform og fashionable outlook choker til dit outfit.

6. Håndlavet mænds choker:

Håndlavet mænds choker

Fuldt håndlavet choker designet til mænd. Det er udført omhyggeligt håndlavet ved hjælp af sort læder i sort læder. Flerfarvede ædelstene brugt til denne choker. Tilpasning af chokerlængde er 18 tommer. Kvinder kan også bruge denne choker.

7. Short Chokers til mænd:

Short Chokers til mænd

Denne type chokers er specielt designet til mænd og kvinder. Dette er choker i afrikansk stil. Plastmateriale har brugt til denne choker. Dette er miljøvenligt og godt til gaver. Prøv enhver farve efter eget valg med almindelige outfits.

8. Heavy Flat Silver Choker:

Heavy Flat Silver Choker

Kobber og forsølvet materiale, der bruges til denne choker. Du kan bære denne vestlige choker på ethvert afslappet outfit. Link type kæde mønster ser fængende ud. For det meste kan kvinder lide at deltage i fester, så mænd kan give dem denne type chokergave til deres udadvendte. Denne choker er god til enhver årsdag, fest eller bryllup.

9. Spike Men’s Choker:

Spike Men's Choker

I en bred samling af håndlavede chokers finder du, at spike choker er berømt inden for mænd. I spike choker er snoren sort bomuld og justerbar. Den har 2 cm lang pigge. Den sidder perfekt, så den ser robust ud på mænds.

Chokers bruges specielt til mode. Det hjælper med at skinne midt i mængden. Du kan købe gode valg af chokers i dit budget. Regelmæssige til høje budget chokers finder du let på markedet. I henhold til din højde såvel som din nakkestørrelse får du en god samling af chokers i forskellige farver og materialer. Hvis du vil imponere dine venner, kan du vælge et godt udvalg af chokers.