Top 9 stilfulde metal chokers til kvinder i trend

Metal chokers er perfekte chokers til et mere vovet look og en, der giver en maskulin appel. Disse chokers er ikke sarte, og de bæres normalt med mere semi casual og casual outfits. Vælg metaller som guld og sølv blandt andre til chokers. Metalchokerne kan have tynde tråde eller tykke og tykke metalbånd.

Nyeste og smukke Metal Chokers til piger med billeder:

Her er de bedste designs af metal chokers smykker til unge damer på mode.

1. Metalbelagt choker:

Metalbelagt choker

Denne seje skinnende metalbelagte choker er et mellemstort metalbånd, der er inspireret af Terminator -serien. Denne choker ser ultra cool ud og giver dig heavy metal -stilen. Kombiner den med mørke læbestifter for et meget elegant look. Metal choker er perfekt til unge piger.

2. Tynd guld metal choker:

Tynd guld metal choker

Vil du have noget mere sofistikeret? Vælg denne skinnende guld tynde metal choker, der sidder godt på halsen. Dette er mere et smykkeartikel til aften. Det kan også kombineres med kjoler, der også er mere asymmetriske. Guldet skinner igennem og giver et rigt udseende.

3. Metal choker i egyptisk stil:

Metal choker i egyptisk stil

Lige smuk som Cleopatra i denne egyptiske stil metal choker halskæde. Chokeren har tynde metalstykker, der er forbundet til at danne halskæden. Det dækker ikke kun to tråde, men også en, der falder mod det øvre bryst. Det giver et meget traditionelt look, der let kan parres til både indisk slid og western.

4. Burnished Metal Choker:

Burnished Metal Choker

Dette er en poleret metal choker, der har udsmykkede charme med hængende perler. Metal choker har de tynde metaltråde sammenflettet for at danne sløjfer. De små perler er smukke og får chokeren til at se meget feminin og charmerende ud. Denne choker kan bruges til en fest og fuldender dit look.

5. Chunky Metal Choker:

Chunky Metal Choker

Metal choker smykker er den bedste mulighed for piger, der ønsker noget, der er vovet og street -stil. Denne chokerende metal choker i stor stil er fantastisk til et fedt look. Den midterste vedhæng har en krystalsten knyttet til sig. Dette er perfekt til daglig brug.

6. Geometrisk Metal Choker:

Geometrisk metal choker

Metal chokers i geometriske former er raseri nu. De passer godt til alle slags tøj. De anvendte former er normalt i forbindelse med hinanden. Denne metal choker har diamantformer. Detaljerne er strålende med hvide, sorte og sølvfarver, der bruges til at supplere hinanden.

7. Rose Gold Choker halskæde:

Rose guld choker halskæde

Metal choker halskæde i guld er meget populær som smykker til aften. Det roseguld, der bruges her, er meget subtilt. Designeren stil to -strenget halskæde er racy i design. Det passer godt til moderne outfits i sort eller hvid. Vælg dette, hvis du gerne vil øge din modekvotient.

8. Spiral Metal Choker:

Spiral Metal Choker

Denne unikke metal choker har en S spiralform. Der er ingen lås til at fastgøre chokeren. Selve spiralen kan placeres på nakken og spændes langsomt, så den passer til nakken. Designerstykket er meget stilfuldt og elegant. Vælg disse i metal efter eget valg som sølv eller guld.

9. Gold Wired Metal Choker:

Gold Wired Metal Choker

Denne metalguld choker er noget, der skiller sig ud og giver en vidunderlig modeerklæring. Den næsten firestrengede metalwire -choker er af medium tykkelse og dækker hele halsområdet. Kombiner det med formelle eller semi -casual outfits.

Chokers i metal er bedst egnet til det tunge street -look. De chunky og wired metal chokers fylder halsen og får dig til at se robust ud. Vælg metal chokers i guld, rosaguld, sølv osv. De stilarter, du kan vælge imellem, omfatter blandt andet egyptisk, spiral og geometrisk.