9 Bedste historiske smaragdstenene og dens betydning

Som angivet af hinduistisk mytologi, blev ordet smaragd taget fra sanskritord marakata betyder det grønne i voksende ting. Det er også kendt under navnet Panna. Disse ædelstene betragtes som den tredje smukkeste og mest almindelige ædelsten. Smaragder, der ligner alle hued ædelsten, evalueres ved hjælp af fire væsentlige parametre, de fire Cs farve, klarhed, snit og karat vægt.

Det er en meget velsignet sten på planeten kviksølv og er blevet betragtet som et symbol på håb. Denne stens kraft er mere effektiv i forårssæsonen og giver et godt helbred, rigdom og lykke. Det forekommer i farver, der spænder fra gulgrøn til blågrøn, hvor grundfarven nødvendigvis er grøn. Det betragtes som en traditionel ædelsten for de mennesker, der blev født i maj samt for mennesker, der har stjernetegn på Tyren, Tvillingerne og undertiden kræft.

Smaragdsten typer og dens betydning:

Her er en liste over 9 bedste skinnende smaragdstenene i forskellige farver til brug af ringe i indien.

1. kridt smaragdsten:

Kridt smaragdsten

Dette er verdens fineste colombianske smaragd med en vægt på 37,82 karat. Det er kendt for sin kvalitet og farve. Disse grønne juveler blev brugt af indfødte befolkningsgrupper i ikke mindre end 1.000 år før de spanske erobrere kom ind i det sekstende århundrede.

2. Duke of Devon Shire Emerald:

Hertug af Devon Shire Emerald

Duke of Devon shire smaragd ædelsten er en enestående ubearbejdet ædelsten fundet i minen i Muzo Santa Fe de Bogota, Columbia med en vægt på 1383,95 karat. Det er afsluttet sekskantet formet krystal og bærer et stort område af gennemsigtighed, hvilket gør det enestående fra andre smaragder ædelstene.

3. Gachala Emerald:

Gachala smaragd

Det er en smukkeste smaragd -ædelsten, opkaldt til ære for det sted, hvor den findes, dvs. Gachala. Det er den mest berømte og værdifulde smaragd i verden, der findes i minen i Vega De San Juan, Columbia. Krystallens farve er ren dybgrøn og synes at være uigennemsigtig med en vægt på 838 karat. De fleste af disse sten kendt for deres gennemsigtighed og glans.

4. Mogul Mughal Emerald:

Mogul Mughal Emerald

Det er den største indgraverede rektangulære snit smaragd i verden med en vægt på 217,80 karat. Det er et symbol på kulturelle, litterære og kunstneriske præstationer opnået af Indien i Mughal -perioden. Det er en mørkegrøn farve smaragd, der oprindeligt blev fundet i Colombia.

5. Patricia Emerald:

Patricia Emerald

Patricia smaragden får sit navn fra min ejers datter. Det er en af ​​de største ædelstene af ædelkvalitet med en vægt på 632 karat. Det er en fantastisk farve ædelsten med nuancer af dyb grøn og blå. Det er unikt på grund af sin form, dvs. det er diagonalt i form og er lidt aflangt end andre krystaller.

6. Bahia Emerald:

Bahia Emerald

Bahia Emerald er en af ​​de største sten af ​​ubehagelig smaragd på planeten og blev afsløret fra en mine i Bahia, Brasilien. Det er et stort stykke sten lavet af omkring ni ædelstene. Det siges at være den største smaragd blandt de ni ædelstene.

7. Syntetisk smaragd:

Syntetisk smaragd

De er ofte kendt som lab -skabt smaragd på grund af dets forskellige sammensætninger og strukturer, men det opstår ikke, før Chatham begyndte at producere det i 1930’erne. Hvis vi sammenligner denne smaragd med de naturlige smaragder, viser de sig at være de bedste på grund af dens klarhed og struktur. Folk foretrækker at købe denne sten på grund af dens udseende og lavere omkostninger.

8. Rød smaragd:

Rød smaragd

Disse smaragd smykkesten også kendt som Red Beryl eller Bixbite. Det er den sjældneste ædelsten blandt alle beryl -ædelstenene. Det anslås, at der er omkring 9000 rubiner. I øjeblikket findes den kun ét sted i verden, og det er i Wah Wah -bjergene, USA.

9. Afrikansk smaragd ædelsten:

Afrikansk smaragd ædelsten

Siden den colombianske smaragdproduktionshastighed er faldet på grund af sjældent udseende og enorme priser, er den afrikanske smaragd kommet i sollys. Den lyse grønne farve gør den mere subtil og imødekommende blandt kvinder. Afrikansk smaragd har en blågrøn farvetone, der varierer efter dybde og intensitet. Oliering sker for at forbedre perlen. Olien, der bruges, er farveløs olie eller harpiks.

Smaragder ædelsten betragtes som den hellige sten, da de kommer i forskellig glans og farve afhængigt af mit sted. Smaragd ædelsten har forskellige fordele, der svarer til tale, hukommelse, visdom, kort rejse og kraft. Disse ædelstene er symboler på kærlighed og generøsitet.

Få denne Panna eller grønne ædelsten !!! Brug og få livets problemer løst! Gå grøn og få grøn lykke.