9 A legújabb pandzsábi Maang Tikka formatervezési minták hagyományos formában

Az esküvői vőlegény öltözködési stílusáról nem sokat beszélnek, mindig a menyasszonyról van szó, mennyire jól lehet portrézni a várva várt nagy nap alatt. Szépségének bemutatása nem csak az elragadó szári viselése, hanem egy jó ékszerkészlet is, amely a homlokát a legszebben megtervezett tikkák viselésével kezdi, majd nyakláncokat, karpereceket, bokákat és így tovább…. Fontos a tikka viselése, amely a férfiak és nők közötti egyesülést jelenti. A Maang tikkas a hölgyek hatodik csakráján fekszik, amely a homlok középső része, segít az érzelmek stabilizálásában, ami a fő ok, ezért ajánlott, hogy a hölgyek ne csak az esküvő napján viseljék, hanem bármilyen különleges alkalomkor is.

Gyönyörű és vonzó pandzsábi Tikka minták a trendi nők számára:

A pandzsábi ékszer tikka néhány gyönyörű mintáját és mintáját röviden említjük.

1. Maang Tikka pandzsábi tervező:

Tervező pandzsábi Maang Tikka

Ez a Designer maang tikka fehér kövekkel tűzdelve egyszerűen lenyűgözőnek tűnik. Ezeket egyedileg úgy tervezték, hogy minden típusú designer öltözékhez illeszkedjenek. A tervező maang tikkákat egy kastélyban tervezték, amelyet egy menyasszony viselhet, és még más menyasszony esküvőjén is.

2. Túlméretezett pandzsábi Maang Tikka:

Túlméretezett pandzsábi Maang Tikka

A merész menyasszony az esküvőjén a túl nagy méretű maang tikkát részesítheti előnyben. A túl nagy pandzsábi fülbevaló tikkával magabiztosnak tűnik. Azok, akik nem tudják tartani ezt a nagy maang tikkát, inkább kerüljék ezt. Nagy méretű maang tikkas öltönyök, hosszú arcokkal és szélesebb homlokkal. Ezek különböző kör- és virágmintákban kaphatók.

3. Kis függő stílusú pandzsábi Maang Tikka:

Kis függő stílusú pandzsábi Maang Tikka

Ezek a kis medál stílusú pandzsábi tikkák népszerűek a menyasszonyok körében, akik egyszerűnek, de stílusosnak akarnak tűnni az esküvőjükön. Ezek egyszálúak. Lehet, hogy ez egy konzervatív dizájn, de elegendő néhány menyasszony számára, hogy gyönyörűnek és elegánsnak tűnjön. Ezeket a mintákat kövekkel, gyöngyökkel és rubinnal is tervezték. Az egyik legfontosabb dolog az, hogy minden típusú arcra alkalmas.

4. Pandzsábi hagyományos Maang Tikka:

Pandzsábi hagyományos Maang Tikka

A hagyományos maang tikka egy stílusos kiegészítő, amely kiemeli az indiai menyasszony megjelenését. Ezek a formatervezések tökéletesen illeszkednek az etnikai öltözékekhez.

5. Királyi esküvői pandzsábi Maang Tikka:

Királyi esküvői pandzsábi Maang Tikka

Fehér kövekből áll, amelyek minden esküvői öltözékhez tartoznak. A rubin esküvői maang tikka célja, hogy a menyasszony egyszerűen gyönyörű és elegáns legyen. Ez további csillogást kölcsönöz a menyasszonyi ruhának, így magabiztosnak és különlegesnek tűnik az esküvőjén.

6. Ruby pandzsábi Maang Tikka:

Ruby pandzsábi Maang Tikka

Ez a rubin maang tikka jól néz ki bármilyen típusú öltözékkel. Ez a zöld és vörös rubin kötés nélkül is gyönyörű megjelenést kölcsönöz az arcodnak. A rubin szegecses maang tikkák még gyémánt ékszerkészletekhez is passzolnak. Ezek örökzöld minták, amelyek soha nem veszítik el varázsukat.

7. Antik arany pandzsábi Maang Tikka:

Antik arany pandzsábi Maang Tikka

Ez a csodálatos antik arany maang tikka készlet minden bőrtípusra alkalmas. Tompa arany fényezésük van, így félelmetesen egyedinek tűnnek. A menyasszony valami egyedi választással az antik maang tikkákat választja. Az antik maang tikka az összes többi antik arany ékszerkészlettel egyszerűen menővé teszi a menyasszonyt.

8. Pearl Bridal Special pandzsábi Maang Tikka:

Gyöngy menyasszonyi különleges pandzsábi Maang Tikka

A lenyűgöző gyöngyházas menyasszonyi maang tikka jól mutat minden színű öltözékkel és minden bőrtípusra. Ha nagyon zavarban vagy, hogy melyik típusú maang tikka mellett döntesz, válaszd a gyöngy maang tikkat.

9. Divatos pandzsábi Maang Tikka:

Divatos pandzsábi Maang Tikka

Idővel a maang tikkákat úgy alakítják ki, hogy illeszkedjenek a következő generációs választáshoz. Egy kis csavar a kialakításban és a fémben másképp néz ki. A Maang tikka egy kicsit sötétebb árnyalattal és gyönyörű kis gyöngyökkel tűzdelve remekül és divatosan néz ki.

Egy női ékszergyűjtemény hiányos maang tikka nélkül. A vonzó maang tikka a hölgy homlokán egyszerűen dicsőíti a tekintetét. Legyen szó saree -ről vagy ghagra choli -ról, a pandzsábi tikka ékszerek szerves szerepet játszanak abban, hogy elegánsnak és gyönyörűnek tűnjön. A különböző frizurákkal kipróbált maang tikka divatosabbá teszi. Tehát csak menjen, és ragadja meg a pandzsábi tikka különböző fajtáit, és nézzen szemet gyönyörködtetően.