9 forskellige farver af blå ædelstene med navne og billeder

Smykker bærer i dag meget smykkesten for at gøre det mere attraktivt. Men når det kommer til farvede ædelstene, siges blåfarvede ædelstene at være kongen af ​​alt det andet. Hovedårsagen bag det er, at det giver en bred vifte af nuancer. Deres holdbarhed og lette tilgængelighed gør det mere nyttigt til design af smykker. De bruges meget til helbredelse og meditation og er tilgængelige i et overkommeligt udvalg.

Blå ædelstene

Blå ædelsten til smykker:

Der er flere blå ædelsten navne tilgængelige på det indiske marked. Lad os få et blik på nogle berømte blå ædelstene.

1. Blå agatsten:

Blå agatsten

Den blå agatsten er bredt tilgængelig i forskellige nuancer af blå. Det er meget alsidigt, findes i lag og bruges derfor i smykker med blå sten. Det siges, at det forhindrer skænderier i brugerens hus og skaber en rolig atmosfære.

2. Lyseblå farve Aquamarine Stone:

Lyseblå farve Aquamarine Stone

Blue Aquamarine er en af ​​de forskellige naturlige ædelstene i blå. Dens brede farveområde starter fra simpel blå til blå med et grønligt præg. Det er fødselssten i marts. Denne sten bruges meget til dyb meditation og giver en åndelig effekt.

3. Blå apatitsten:

Blå apatitsten

En blandt forskellige berømte blå ædelstennavne, blå apatit er en kunstig perle. Det er lavet af calciumphosphat. Farven er blå med et let grønt præg. Fås i forskellige designs og former, det forbinder bæreren med åndelig vejledning og forbedrer kommunikationsevner.

4. Blue Diamond Stone:

Blue Diamond Stone

Dette er den hårdeste og naturligt tilgængelige blå ædelsten. De fleste af de blå diamanter giver et grønligt blik, når de bestråles. På grund af sin høje holdbarhed er den sjældent tilgængelig. Det symboliserer kærlighed, respekt, omsorg og frugtbarhed.

5. Blå fluorit ædelsten:

Blå fluorit ædelsten

Fluorit er en populær ædelsten, der er magisk med hensyn til dens farver. Selvom det altid har et blik af forskellige blå nuancer med sig. Det er den originale blå farve, når det ses i dagslys, mens det ved lamper fremstår med en lilla nuance. Også kendt som geni sten, det hjælper med at opbygge tillid og beslutningstagning færdigheder.

6. Blue Topaz Stone:

Blå topas sten

Blå topas er en af ​​de populære og smukkeste ædelstene blandt forskellige blå ædelsten navne. Den fås i tre nuancer, himmelblå, schweizisk blå og Londonblå. Den skinnende sten repræsenterer harmoni og fred. Det fremmer også læring, inspiration og forståelse.

7. Den kongeblå safirsten:

Den kongeblå safirsten

Den blå safir siges at være en kongelig sten. Navnet stammer fra sanskritordet sanipryam, hvilket betyder blå sten. Dens farver spænder fra bleg til mørkeblå, kongeblå og indigo. Visdomsstenen betegner styrke og giver dig mulighed for at fokusere på vigtige beslutninger.

8. Larimar blå ædelsten:

Larimar blå ædelsten

Denne originale blå ædelsten kommer i skyggen af ​​blågrøn. Den har en bred vifte af attraktive farver, hvoraf den vulkanske blå sten er den mest dyrebare. Det er bredt tilgængeligt i de caribiske områder. En kraftfuld helbredende sten symboliserer feminin kraft og lindrer også følelser.

9. Blue Rainbow Moonstone:

Blue Rainbow Moonstone

Dette er en populær og ganske farverig blå ædelsten. Det giver en skinnende effekt med en babykombination af blå og hvide farver, sammenlignet med månen på himlen. Det er en kærlighedssten, der bringer kærlighed og held til de nygifte. Det skaber underværker, når det er designet i blå stensmykker.

Den blå farve ligner himlen, havet, tusmørket og søvn. Derfor fremmer blå ædelsten som helhed spiritualitet, oprigtighed og inspiration. Det giver også dit venskab en rolig, sandhed og moderat effekt. På grund af alle sådanne kvaliteter er det stærkt begavet som blå stensmykker til de elskede.