9 forskellige farver af Topaz ædelstene med navne og billeder

Ædelsten har altid været attraktive til design af smykker. Blandt dem er Topaz en populær ædelsten. Topaz er fødselssten i november. Meget tilgængelig, den er holdbar og findes i flere farver. Jo dybere farven på topasstenen er, desto mere er dens værdi. Mens topas ædelstene, der er mindre farve, er af lav værdi og let tilgængelige.

topas ædelstene

November Birthstone Topaz fordele og betydninger:

Topaz -navnet stammer fra et sanskritord tapas, hvilket betyder ild, der faktisk passer til den orange farvede topassten. Følgende er de forskellige typer topas -fødesten, der er tilgængelige på markedet og dens fordele.

1. Den kejserlige topas ædelsten:

Den kejserlige topas ædelsten

Blandt de flere topas ædelstene er den kejserlige Topas den mest dyrebare og dyre ædelsten. Selvom den er synlig i to nuancer, er den dybest set gylden gul. Hvis du har et blik på stenen i dagtimerne, fremstår den orange lyserød med et gyldent udseende, mens den i lyset ser lyserød rød ud. Det symboliserer kærlighed, beskyttelse, rigdom og helbredende kraft.

2. Ædle Topaz ædelsten:

Ædle Topaz ædelsten

Denne ædelsten er meget tilgængelig i Brasilien. Fås i krystalgul farve og er meget udbredt til fremstilling af dyrebare smykker. En hård ædelsten, den er attraktiv og værdifuld end andre menneskeskabte ædle topas ædelsten. Det symboliserer adel, spiritualitet, generøsitet og styrke.

3. Naturlig blå topas ædelsten:

Naturlig blå topas ædelsten

De blå topas ædelstene er ikke ægte ædelsten. De er afledt efter en kemisk proces, hvorigennem de får den fantastiske farve. Derfor er de også billige. De forskellige nuancer i blå farver, de ses i, er himmelblå, Sierrablå, elektrisk blå, lyseblå, Londonblå osv. Den skinnende og bredt tilgængelige blå sten symboliserer ro, fred, harmoni og afslapning.

4. Hvid topas ædelsten:

Hvid topas ædelsten

Også kendt som gletschertopas kan det forvirre dig med en diamant. Det er gennemsigtigt og klart. Det er meget tilgængeligt i Yekaterinburg og er den reneste sten, der findes. Smykkerne, når de er lavet med gletscherstenen, giver et unikt og fantastisk look. Sølv ædelstenen symboliserer renhed, sandhed, positiv energi og spiritualitet.

5. Røgfyldt topas ædelsten:

Røgfyldt topas ædelsten

Også kaldet den røgfyldte kvarts, er den bredt tilgængelig forskellige steder. Farvede med orange og gul, de røgfyldte topas ædelstene er ikke ægte, men kan forvirre dig, hvis de opbevares med de faktiske topassten. De er meget slidte for at undgå eller fjerne negativ påvirkning eller energi. Den røgfyldte sten bringer held, velstand og rigdom, når den er givet til dine kære.

6. Mystic Topaz ædelsten:

Mystic Topaz ædelsten

Blandt alle Topaz -typerne ligner den mystiske Topas den rene topas. Det er stjernetegn i Vægten, Kræften og Vandmanden. Det menes, at den mystiske topas bør bæres nær huden, da det giver helbredende kraft. Det symboliserer venlighed, empati og medfølelse. Det er meget begavet til de kære, der ønsker at opnå noget lidenskabeligt.

7. Azotisk Topaz:

Azotisk Topaz

En farverig regnbue ædelsten er vigtig siden mange år. Den fås i flere mønstre og designs. Det kan let forveksles med den mystiske topas, da det ligner det meget. Det symboliserer ægte venskab, kyskhed, lykke og håb. Det giver et kongeligt blik, når det er besat i forskellige smykkedesign.

8. Topaz lilla ædelsten:

Topaz lilla ædelsten

Den lilla topas ædelsten er en almindeligt fundet ædelsten tilgængelig rundt om i verden. Det er en vigtig sten for at træffe beslutninger. Når det er begavet, bringer det held, lykke og energi fra en bøn til modtageren. Det symboliserer også beskyttelse, da det stopper den negative energi, der tiltrækker en person.

9. Citrin Topaz eller Brun Topas til piger:

Citrin Topaz eller Brun Topas til piger

Citrin topas ædelstene findes i tre farver. En med gylden nuance, lysegul og dyb orange. Denne sten siges at være dyrebar og heldig for novemberpigerne. Det er meget udbredt til smykkedesign til damer. Citrine symboliserer kærlighed, venskab, kyskhed og feminint.

Topas ædelstene er trendy og ganske på mode. Deres forskellige farvenuancer gør dem mere attraktive og iørefaldende. Den meget brugte topas til smykker er den blå topas.