9 forskellige typer granat ædelstene med billeder

Granater er en af ​​de gamle farvede ædelstene, der er populære for sin stivhed og fremragende virtuositet. De findes i en række forskellige nuancer og størrelser at vælge imellem, som helt sikkert ville få dig til at gå amok, mens du vælger. De bærer alle en fælles struktur af krystaller; deres kemiske sammensætning varierer imidlertid fra hinanden. Bortset fra 9 hovedtyper granat ædelstene, er der 9 forskellige typer, du kan benytte med forskellige specifikationer.

Bedste granat ædelsten og dens fordele:

Her er få granat ædelstene sammen med deres bestemmelser og andre specialiteter.

1. Almandit granat ædelsten:

Almandit granat ædelsten

Denne røde granatsten er en kombination af energien og passionen fra skarlagenrød. Også kendt som stenen i håndgribelig sandhed, symboliserer den seksuelt potentiale, frugtbarhed, kærlighed osv. Og bruges til at helbrede enhver form for fysiske og følelsesmæssige problemer. Almanditgranaten er vandmandens naturlige fødesten.

2. Andradit granat ædelsten:

Andradit granat ædelsten

Denne sten er en kombination af calcium, jern og silikat. Stenen bruges til at stabilisere styrken, udholdenheden og modet hos mænd. De forskellige typer Andradite omfatter demantoid, melanit og topazolit. Du kan vælge stenen med en række forskellige farver som mørk oliven, dyb gul og blank sort.

3. Trendy granat ædelsten:

Trendy granat ædelsten

Denne sjældne og værdifulde ædelsten kommer i nuancer som brunlig, orange, rosenrosa osv. I henhold til dagen og natten. Det kan være den bedste anden ægteskabs jubilæumsgave til i form af granat fødselsstenringe til dem, der er født i januar. Det symboliserer visdom, venskab og bevidsthed.

4. Demantoid granat ædelsten:

Demantoid granat ædelsten

Denne grønne granatsten er blød end andre granatsten og også værdifuld. Kravene symboliserer tro, bestandighed og sandhed, som de i høj grad bruges til at lave forlovelsesringe. De har magt til at beskytte mod det onde, reservere sundhed og helbrede sygdomme. De transporteres også til en sikker rejse.

5. Grossularite granat ædelsten:

Grossularite granat ædelsten

Grossularite granat, også kendt som grossular granat, er bredt tilgængelig i nuancer som mørk gul, orange, skarlagen, rød, grøn og guld. Tilgængelig i afrikansk jade, kanelsten og tsavorit, denne ædelsten er meget udbredt til fremstilling af granat halskæde. Stenen giver vores spiritualitet og styrke og derfor bredt begavet til forretningsmænd.

6. Hessonit granat ædelsten:

Hessonit granat ædelsten

Hessonit granat er en sten, der er fyldt med metafysiske energier. Granaten er et symbol på kreativitet og passion. Det er også den bedste helbredende sten til problemer relateret til kønsorganer, tarm, blære og milt. Ædelstenen er derfor meget udbredt til fremstilling af granatfødselssten halskæde og foræret mest til de kreative kunstnere.

7. Mali granat ædelsten:

Mali granat ædelsten

Mali er en fantastisk ædelsten lavet med hybridsorter. Denne ædelsten er meget udbredt til fremstilling af smykkedesign såsom ring, vedhæng, øreringe osv., Da den kommer med største klarhed. Den grønne granatsten er en kombination af grossular- og andradit granatsten. Ædelstenen symboliserer kærlighed, frugtbarhed, spiritualitet osv.

8. Spessartine granat ædelsten:

Spessartine granat ædelsten

Spessartine granat kaldes også mandarin granat på grund af den farve, den bærer. Stenen har flere positive vibes og er derfor den bedste helbredende sten for den analytiske del af sindet. Granatstenringen giver indre ro og foreslås derfor også til folket fyldt med vrede.

9. Uvarovite granat ædelsten:

Uvarovite granat ædelsten

Denne sjældne helbredende sten er en kombination af calcium, chrom og silikat. Uvarovite er fødestenen og en stor lykke for dem, der er født om foråret. Ædelstenen symboliserer individualitet, ro, fred, styrke og meget mere.

Listen over fordele ved granat -ædelstene omfatter regulering af blodcirkulationen, helbreder blodmangel, afgifter blod, styrker lungerne, milten og rygsøjlen, reducerer depression eller nogen form for giftig virkning, øger hæmoglobintallet og meget mere.