9 Seneste Citrin -ædelstene i forskellige designs

Citrin Ædelsten anses for at være heldige i november fødselsdage. Den har forskellige gule nuancer. Dette er en successten og er derfor også kendt som ‘Merchant’s Stone’. Det bruges til at fremme succes i erhvervslivet. Den har primært så meget lys energi, der lyser op i mange aspekter af livet. Dette er for lykke og god charme, der kommer på en uventet måde. Citrin Stone er forbundet med Solar Plexus Chakra i menneskekroppen, der øger din personlige kraft og energi. Det hjælper med at fjerne negativ energi fra dine omgivelser og bringer håb tilbage.

Citrin ædelstene med billeder:

Se her vores top 9 Citrin -ædelstene med billeder i de nyeste designs. Vælg din bedste og prøv det.

1. Naturlig citrinsten:

Naturlig citrinsten

Det er naturlig citrinsten, som det findes. Det er groft materiale i forskellige former. Det er et af de almindelige mineraler, der findes i jordskorpen og er farveløs, men nogle gange lysegul. Det er jernindholdet, der giver den den gule farve. Det skal beskyttes mod overdreven varme.

2. Flerfacetteret citrinsten:

Flerfacetteret citrinsten

Det er meget dyrt citrin ædelsten med mangefacetterede egenskaber. Det virker som om sig selv Solen spreder sine stråler til hvert hjørne. Denne citrinsten spreder sjældent sin lyse energi til at manifestere glæde og lykke i miljøet.

3. Citrin Cross Pendel:

Citrin Cross Pendel

Denne kryds vedhæng er præget med vandrette og lodrette serier af citrinsten. Det er meget værdifuldt for det kristne samfund. Der er rundformede citrinsten fastgjort på tværs vedhæng. Det trækker negativitet og vrede fra din krop.

4. Citrin ædelsten vedhæng:

Citrin ædelsten vedhæng

Dette armbånd består af ædelstencitrin. Det har en linje af citrin ædelsten i en tråd. Det ser fantastisk ud. Det varmer og giver energi. Dette vil motivere på alle niveauer i dit liv. Dette er lysegul farve, der giver en positiv indstilling og hjælper med at tiltrække venner.

5. Citrin Gemstones Money Tree:

Citrin Gemstones Money Tree

Det er et falsk pengetræ med citrinkrystaller. Det menes, at det øger din rigdom. Der hænger gule citrinsten i et træ. Dette bliver et attraktionscenter i dit hjem. Det vil også modtage mange roser. Dette er yderst kreativt.

6. Citrin krystal ædelsten:

Citrin krystal ædelsten

Dette er meget nyttig citrinsten. Det er en stor rund kugle -lignende figur. Forbedre urin-, nyre- og fordøjelsessygdomme er citrinstenens fordele. Det ser prangende ud og ligner noget, det er fyldt op indeni. Det hjælper med at øge din blodcirkulation.

7. Citrinstenringe:

Citrinstenringe

Det er en tårefald form af citrinstenring omgivet af mange diamanter. Selv på begge sider er der en række diamantbesat. Iført dette kan overvinde depression og frygt. Det hjælper med at holde din følelse stabil og under kontrol. Det er i direkte effekt af solen.

8. Citrin Edelsten Halskæde:

Citrin ædelstene halskæde

Denne halskæde består af citrinsten. Disse citrinsten smykker har enorme positive effekter. Denne halskæde vil forbedre din personlighed med egenskaber af energi og kraft. Det har kapacitet til at gøre din fjende til venner. Dette vil levere din fortryllende personlighed.

9. Citrin ædelstene ørering:

Citrin ædelstene ørering

Øreringe er lavet med lysegul citrinsten. Det har rigelige fordele ved citrin ædelsten. Citrin er en glædessten, der håber på en optimistisk fremtid. Det hjælper at se fremad og kassere dine familieproblemer. Det hjælper med at finde den rigtige løsning på vores problemer.

Citrin ædelstene bærer Solens kraft. Citrin er en fabelagtig sten, der gør dig generøs og beskytter dig mod al negativitet. Det er nyttigt til meditation og åndelig udvikling. Det forbedrer din selvtillid, viljestyrke og kreativitet. Det hjælper dig med at overvinde psykiske traumer og er gavnligt for mave, fordøjelse og generelle sundhedsproblemer.