9 Smukke løse ædelstene i nyeste designs

Et menneske er altid fascineret over ædelsten. Ædelsten fås som løse, så du kan bruge den, som du vil. Ædelsten er dyrebare og halvædle. Ædle ædelstene er meget dyre og sjældne. Mens på den anden side er løse halvædelstenene til en overkommelig pris for almindelig mand og let tilgængelige. Man kan beholde disse ædelstene, som det er med dem og endda kan bruge det som smykker som ring eller halskæde.

Attraktive løse ædelstene ringe med billeder:

Disse naturlige løse ædelstene velsigner altid personen med fred og lykke. Disse ædelstene er yderst fordelagtige og findes naturligt i jordens skød.

1. Løs rubin ædelsten:

Løs rubin ædelsten

Denne løse ædelsten er kendt som Ruby. Det betragtes som kongen af ​​ædelstene. Denne sjældne ædelsten har en storslået farve og det bedste valg til smykkerne. Det har finere kvaliteter og fremragende hårdhed. Denne ædelsten er hård og holdbar.

2. Løs safir ædelsten:

Løs safir ædelsten

Det er den bedste løse ædelsten til ring. Safirer fås i blå, gul, grøn og pink farve. Det er den mest ønskelige ædelsten, og dens værdi afhænger af dens størrelse. Store færdigheder og erfaring er påkrævet for at skære denne ædelsten. Den kan bruges hver dag.

3. Løs Alexandrit -ædelsten:

Løs Alexandrit ædelsten

Denne ædelsten findes hovedsageligt i Rusland. Denne naturlige løse ædelsten er meget attraktiv på grund af sin farvekvalitet. Disse ædelsten har en overraskende kvalitet ved at ændre farve under skiftende lys. Det bliver rødt i stearinlys og lilla i elektrisk lys. Dette er den sjældneste ædelsten.

4. Løs ametyst ædelsten:

Løs ametyst ædelsten

Denne løse ædelsten fås i forskellige farver som lilla, dyb rødlig lilla og blålig violet. Ametyster med dyb farve er mere værdsat. Denne ædelsten menes at give dig held og lykke. Ædel farve til Ametyst er rig lilla og er sjælden.

5. Løs opal ædelsten:

Løs opal ædelsten

Denne løse naturlige ædelsten er populær og fås i forskellige attraktive farver. Opaler skal beskyttes mod varme og skal håndteres med forsigtighed. Farvekvaliteten på denne sten er meget rig og smuk. Australien er grundlæggeren af ​​denne ædelsten.

6. Løs Peridot -ædelsten:

Løs Peridot -ædelsten

Denne løse ædelsten findes kun i én farve, dvs. grøn. Den findes dybt inde i jorden. Betydningen af ​​ordet Peridot er ‘rigeligt’, så det giver masser af glæde og kærlighed til indehaveren. Det kan bruges i ringe og armbånd. Dens farve er dens vigtige betydning.

7. Løs Tanzanit -ædelsten:

Løs tanzanit ædelsten

Navnet på denne løse ædelsten Tanzanite er opkaldt efter den østafrikanske stat, Tanzania. Det findes kun der og kan derfor være dyrt. Denne ekstraordinære ædelsten er meget sart at håndtere og kan blive knust af varme.

8. Løs Topaz ædelsten:

Løs Topaz ædelsten

Dette er løs halvædelsten, der almindeligvis findes i gul farve. Når den kommer i kontakt med varme, bliver den til blå. Topaz anses for at være hård og holdbar ædelsten. Topaz vil ændre sin farve, når den er nær gift. Dette kan let bryde sammen, så du skal håndtere det med omhu.

9. Løs turmalin ædelsten:

Løs turmalin ædelsten

Denne løse halvædel ædelsten har en uforlignelig variation af farver. Der er forskellige navne til forskellige farver Tourmaline. Rød turmalin er kendt som ‘rubellit’, pink er kendt som ‘chokerende lyserød’, tofarvet turmalin er kendt som ‘bi farvet’ og mere end to som ‘flerfarvet’.

Løse ædelstene er så meget værdifulde, hvis man forstår dets fordele. Det kan bruse velsignelser over dig, når du vælger det perfekt. Disse løse ædelstene er meget efterspurgte i øjeblikket. Juveler sælger ædelstene, der siger dem originale. Men det er ikke let at få en ægte ædelsten. Næppe kan man få en rigtig. I øjeblikket produceres disse ædelstene i laboratorier ved hjælp af kemiske blandinger. Selvom de også behandles som ægte.