9 smukke og heldige sjældne ædelstene i de nyeste designs

Ædelsten findes naturligt, og nogle af dem forekommer sjældent på jorden. Nedenfor viser nogle af de sjældne ædelstenliste, der forekommer på jorden med prisen på nogle af dem. Køb en af ​​dem til dine ønsker.

Sjældne sjældne ædelstene med billeder:

Se her vores top 9 heldige sjældne ædelstenringe i nyeste designs. Vælg mellem disse sjældne ædelstene, alt efter dit ønske.

1. Pink Star -ædelstenen:

The Pink Star Edelsten

Ædelstenen er en sten, der sjældent findes på grund af tilstedeværelsen af ​​en stjerne, hvilket skyldes det lille antal af disse sten, der er udvundet i verden. Lyserød er en af ​​de almindelige, og mens du køber en sådan sten, skal du huske på ikke kun at være bekymret for vægten, men også kropsfarve, synlighed og intensitet af as terisme.

2. Tanzanitens blå ædelsten:

Tanzanitens blå ædelsten

Dette er en meget værdsat perle, der findes ved foden af ​​Kilimanjaro i det nordlige Tanzania. Dens tilgængelighed er begrænset og vil sandsynligvis blive udvundet inden for 20-30 år. Dette er grunden til, at stenen er så ønskelig, og også at denne farve er en meget lys og attraktiv.

3. Taaffeite ædelstenen:

Taaffeite ædelstenen

Taaffeit er opkaldt efter gemologen Richard Taaffe, der opdagede et snit og poleret eksemplar af denne sten. Kun en håndfuld af ædelstenene er fundet, hvilket gør dem til en sand samlerperle. De fås i mange farver lige fra farveløs til lavendel, og de findes normalt i srilanka og Tanzania. Det er en af ​​de sjældneste og værdifulde perler i verden.

4. Den sorte opal ædelsten:

Den sorte opal ædelsten

Den sjældneste type opal er den sorte opal, der findes i Australien i lynryggen, New South Wales. Stenen har et strålende farvespil, ild, i de mørke perler, sammen med deres mangel, får dem til at være værd over en stor mængde.

5. Benitoite ædelstenen:

Den benitoite ædelsten

Dette findes nær San Benito -floden i Californien, Benitoite er en blå til lilla ædelsten. Det giver en strålende kridtblå farve under uv -lysene. Det er den officielle perle i Californien og sælges i smykker, men det fås i begrænsede størrelser.

6. Bixbite ædelstenen:

Bixbite ædelstenen

Stenen er også kendt som skarlagenrød og findes normalt i Utah og New Mexico, og den eneste kommercielle mine til stenen findes i wahwah -bjergene i Utah. En meget dyr og sjældent fundet perle, denne er blevet vurderet til 1000 gange mere værdifuld end guld. Selv de skårne sten sælges til en pris så høj som 10.000 $ pr karat.

7. Alexandrit -ædelstenen:

Alexandrit -ædelstenen

Ædelstenen er opkaldt efter stjernen Alexander 2 i Rusland, denne udvindes fra aflejringerne i Ruslands uralbjerge. Det er en farveskiftende ædelsten med farverne skiftende fra rød til grøn. Nogle lande har det på markedet, men det er stadig en af ​​de sjældneste sten.

8. Den jadeitiske ædelsten:

Den jadeitiske ædelsten

Denne ædelsten har en dyb, gennemsigtig grøn farve og er en værdifuld og sjælden perle i nogle dele af Myanmar. Imperial jadeit er blevet solgt til en millionpris på mange af de auktioner, der blev afholdt.

9. Musgravit -ædelstenen:

Musgravit -ædelstenen

Stenens farve varierer fra grønlig grå til lilla. Det blev opdaget i Australien og findes stadig i dele af det samme kontinent, hvilket gør det til en sjældent fundet sten i verden og også prissat til omkring 3500 $ pr. Karat.

Listen skal gøre dig opmærksom på de sjældne ædelstenringe i verden og vil helt sikkert lade dig købe disse for at dekorere dit hjem med antikviteter, hvis de falder ind under din liste til overkommelige priser!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80